Ouders doodgeschoten tiener naar de rechter

107

De politie heeft de tiener die zaterdagavond door een militair werd doodgeschoten, nadat hij bij een pompstation aan de Coesewijnestraat had gestolen, geïdentificeerd als de 17-jarige Vikash Badal. Zijn compagnon was maandagmiddag nog voortvluchtig. De politie heeft ondertussen de bromfiets waarmee ze op de vlucht waren, achterhaald. Er zijn sterke vermoedens dat de bestuurder van de bromfiets, waarop Naveen als bijrijder zat, ook gewond geraakt is.

Volgens dagblad De Ware Tijd is de familie van plan via de rechter een grondig onderzoek af te dwingen. De ouders vragen zich namelijk af of de schutter, die lid is van de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD), mocht schieten in deze situatie. Wat hen vooral dwarszit, is dat de jongen zo behandeld is, terwijl hij ongewapend was schrijft de krant.

Ook betwijfelen ze volgens DWT het dat de schutter inderdaad waarschuwingsschoten heeft gelost, alvorens gericht te schieten. Zij hebben van getuigen gehoord dat de politie camerabeelden heeft, waarop te zien is dat de veiligheidsman meteen op de jongens heeft geschoten.

Bekijk ook:

107 REACTIES

 1. neer kanalen ..weg met de handel…alle d9even en rovers neer knalen…. elke dag is op news ,,, niet stelen wat niet van jouw is… niet roven…..Maar toch doen ze ,,,,en nu wil de ouders naar de rechter…..heeft ze wel geld voor rechter en advocaat te betalen ,,, maar had de ouders geen geld om de kind te geven zodat hij niet gaat..ging stelen … nee daar denk men niet overna…..we maaien met zulke dieven


  Maak melding

 2. Hou toch op met opmerkingen als “alle rovers en dieven neerknallen” Het gaat om mensenlevens en daar moeten we niet lichtzinnig over denken. Weliswaar is de doodgeschoten tiener een rover, maar dat betekent niet dat hij daarmee vogelvrij is. Hij was ongewapend en op stelen staat nog altijd een gevangenisstraf en niet de doodstraf die de civd er gewoon en terstond toepast.
  Tegenwoordig maakt vrijwel elk bedrijf gebruik van beveiligingscamera’s om dieven te betrappen en te identificeren en in een kleine gemeenschap als Suriname heb je een rover zo gepakt en veroordeeld als zijn foto in de krant verschijnt of op tv wordt getoond.
  Een goede zaak dat de ouders van de doodgeschoten tiener om helderheid vragen.


  Maak melding

 3. volk volk van Suriname

  wie dan ook schoot ding mars kierie //1 boef minde
  schiet ze allemaal dood
  we moeten vrij in suriname zijn waar dan ook

  zoet ding mars panja


  Maak melding

 4. Je moet rustig in jouw huis kunnen slapen man?
  Voor mij mag je al deze boeven kapot schieten.
  Je moet vrij kunnen leven in een land hoor.
  Als de ouders die jongens eten en drinken geven,gaan ze toch niet stelen?
  Ik zou geen gras over laten groeien hoor!


  Maak melding

 5. De ouders mogen naar de rechter stappen maar deze hindoestaanse dief kreeg wat hem toekomt, hij had dan niet moeten roven. Wie weet hoeveel rooftochten hij zijn hindoestaanse roofmaatjes op hun geweten hebben. Men stigmatiseert op waterkant alsmaar graag over binnenlandse creoolse rovers die altijd de hardwerkende hindoestanen beroven. Deze meneer vikash Badal is nou het toonvoorbeeld van een hardwerkende eerlijke hindoestaan. Wat ik hiermee duidelijk maakt dat rovers voor komt in alle culturen, ray en zijn soortgenoten moeten ophouden een bepaalde groep te stigmatiseren. Deze militair verdient en LINTJE als ere Suriname voor zijn heldhaftige optreden tegen serierover. Mocht deze dappere militair een advocaat nodig hebben dan vraag ik jullie allemaal laten we een gofundme actie op starten om deze dappere held bij te staan voor zijn heldhaftige optreden bij het stoppen van een gevaarlijke serierover. Let op alleen de hindoestanen op waterkant zullen deze actie veroordelen maar mocht een Creool zijn geweest dan had je de applaus en goedkeuring van dezelfde Hypocrieten via je internet je woonkamer bereikt.


  Maak melding

 6. Luister we moeten niet mer twee maten gaan meten. Als je 1 boef veroordeelt dan moet je alle boeven veroordelen.

  Ik heb geen medelijden met de boef in dit geval. Ook al was hij ongewapend, wat hij heeft gedaan mocht niet. Als die man niet was gaan stelen dan was hij nu ook niet dood. Criminaliteit moet hard afgestraft worden. Zero tolerance beleid!


  Maak melding

 7. De boef verdiend wel straf daarvoor heb je een rechter,advocaten een rechtszaal,een grondwet die de straffen voorlegd,hij verdiend absoluut geen staande executie vooral niet als het uitgevoerd wordt door een verlengde van Dino,en dat wel midden op straat,
  De serial killer van Suriname wordt lijder van het land,gewoon omdat hij o,zo goed is met het executeren van mede burgers,hij is bovenal heel goed metliegen en bedriegen en hij verdiend hiervoor Vergiffenis. De kruimeldief verdiend executie. En de ndpers zijn zoals wij het van hun verwachten heel blij hiermeeO,ja de grootste crimineel en meest beruchte ook voor hem geldt geen rechtszaal ,geen Boxel,nee,nee,hij heeft BROKO BAKA,


  Maak melding

 8. Net als zijn baas ddb aka didibri de moordenaar heeft deze civd ‘er een moord begaan. Het slachtoffer had als slechte voorbeeld de grootse onberechte misdadiger van het land. Het zal nog erger verworden zolang didibri de onberechte moordenaar en drugsbonzen aan de macht blijven. Het verwordt net als in Zimbabwe als paarse oliedomme aanhangers volharden in hun domheid, we bribi en vereren baas olv Misjieka Meye en Brevie, dus neks no fout sa e pasa na misdaadstaat foe baas didibri. Soso lobi baas de onberechte moordenaar als president. Is daarvoor we hebbe hem gegeve de vijf ka paarse jaren vol kommer en misdadige kwellingen, vol bloeiende misdaad. Mpp paarse burikies die de komende misdaadgolf vol moord verdienen.


  Maak melding

 9. @SoSolobie
  Maar dan ,was er geen vergiffenis mogenlijk voor deze misdadiger? Ook niet al had hij niemand vermoord?
  Of moest hij eerst moorden om daarna in aanmerking te komen voor Vergiffenis?Kijk no de beste serial killer die krijgt vergiffenis, en hij is …ik geef je a,b,c, d opties Je kan zelf kiezen;
  A..BOUTA
  B.BOUTA
  C.BOUTA
  D,,BOUTA

  Ps herhinner je nog de 4 mannen die geexecuteerd werden

  midden in de straten van Paramaribo door Belfort en zijn belhamels?

  Ken je het verschil tussen deze twee zinnen?
  1, WACHT,niet schieten
  2.Wacht niet, schieten.
  De tweede zin komt van de ndp en civd debielen en de ctu.


  Maak melding

 10. Ray,
  Ik ga stuk van het lachen je hebt echt gevoel van humor jooh immorele hond. Wanneer het een binnenlandbewoner was geweest dan zou je anders reageren en de executie toe juichen zoals je altijd hebt gedaan. Maar nu is het een soortgenoot en nu wil je de rechter en strafwet bij halen. Ray we weten inmiddels wie en wat je bent wat mij betreft moeten ze doorgaan om jou soortgenoten die zulke overvallen plegen afschieten. Geen genade schiet het magazijn leeg.


  Maak melding

 11. Deze jongen was ontspoord en zou op gegeven moment zeker verkeerde dingen doen.Nu het zo ver is hoop ik niet dat ze bij de oplichter pandit P van Welgelegen terecht komen,want die zal hun nog duizenden SRD lichter maken.


  Maak melding

 12. @Sosolobie
  En nog dit even,
  zoonlief dinootje die was erger bezig maar die is niet geexecuteerd.Pappie rooft onze staatskas leeg om voor zijn advocaten te betalen ,nou verdiend dan deze dief op bromfiets dan niet tenminste een advocaat?


  Maak melding

 13. Twee mannen gezeten op een bromfiets zijn zaterdagavond rond 19.50 uur gaan tanken aan de Coesewijnestraat bij pompstation Gow2. Zij gaven aan de pompbediende te kennen SRD 5 te willen bijtanken. De pompbediende tankte het aangegeven bedrag. Nadat de bromfiets was bijgetankt, verplaatste de bestuurder de bromfiets naar het rijwielpad, terwijl de duorijder met het geld in zijn hand achterbleef. Hij overhandigde het geld aan de pompbediende. Zij haalde een bundel geld uit haar broekzak om de SRD 5 erbij te plaatsen. Bij die gelegenheid greep de bijrijder naar de bundel. De pompbediende die hard begon te gillen, greep het geld steviger vast en trok dat weg, waardoor een deel van het geld in haar hand bleef.

  De duorijder rende naar de bromfiets, die gereed stond en sprong achter de bestuurder die gelijk wegreed. De rover kon toch een deel van de dagopbrengst, meer dan SRD 300, meenemen. Een korporaal, lid van de CIVD, die toevallig ook ter plaatste was om benzine bij te tanken zag het geval gebeuren. Hij twijfelde geen moment. De CIVD’er haalde zijn vuistvuurwapen en schoot daarmee eerst twee waarschuwingsschoten om de rovers op andere gedachten te brengen. Toen de bromfietser en zijn duorijder geen gehoor daaraan gaven, schoot de korporaal gericht, waarbij de duorijder Vishal Badal dodelijk is geraakt. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat hij een schotverwonding, in deze in- en uitschotverwonding, aan zijn rug heeft opgelopen. Hij viel van de bromfiets af. De bestuurder reed met een hoge snelheid weg. Voor de komst van de ambulance kwam de jongeman te overlijden. Als gevolg van dit schot is de bijkans 20-jarige verdachte ter plekke komen te overlijden. Het gelukte de bromfietser om toch nog te ontsnappen.
  De politie van Latour, die ter plekke was na het incident, heeft het chaotische verkeer in goede banen geleid.

  Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie, ressortcommandant van Latour, zegt dat de politie naarstig bezig is met de opsporing van de voortvluchtige verdachte. De politie van Latour heeft de schutter, die lid is van de CIVD, overgedragen aan de militaire politie. Via de Centrale Meldkamer werd enige tijd later bericht ontvangen dat de andere verdachte te Goede Verwachting was gezien. De politie ging ter plaatse en trof de bromfiets die gebruikt is om de daad te plegen aan. De bestuurder is niet aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat ook de bestuurder gewond is, gezien de aangetroffen sporen op de bromfiets.

  Het lijk is in beslag genomen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.

  Zo als de civder daar was om te tanken kon hij dan niet een achtervolging inzetten?!


  Maak melding

 14. @Snippi, kan mij in grote lijnen wel vinden in je mening. We hebben het over een 17 jarige jongen die nog maar net aan zijn leven begon.

  Iedereen heeft in zijn jongere jaren wel eens een Bounty reep of een Mars gestolen. Deze straf gaat veel en veel te ver.

  De situaties waarin politieagenten mogen schieten staan omschreven in de ambtsinstructies. Die zijn vrij ingewikkeld, maar in grote lijnen mag politie schieten als een verdachte bij zijn aanhouding een ernstig geweldsmisdrijf pleegt of wanneer iemand vuurwapengevaarlijk is.

  In alle gevallen geldt dat er zo mogelijk eerst een waarschuwingsschot wordt gelost. Het afpakken van het wapen van de verdachte staat centraal, en er wordt in principe niet geschoten tenzij er direct gevaar is voor personen of de nationale veiligheid.

  Nu is de vraag mogen militairen gericht op mogelijke daders schieten ? Hebben zij die bevoegdheid in Suriname ? Militairen zijn immers geen politieagenten. Indien ze wel die bevoegdheid hebben dan hebben ze ook te maken met de ambtsinstructies.


  Maak melding

 15. Het was een gewoon een tiener, hij was ongewapend notabele ging hij weg rennen en niet aanvallen , jullie stomme mensen met stinke bekken moeten schamen om zo te reageren . Om een ieder die steeld dood te schieten, wel als het zo is dan moet je he zelve danook dood laten schieten want je hebt ook een misdaad begaan door op NDP te stemmen.


  Maak melding

 16. @Sosolobie
  De 4 mannen die op straat geexecuteerd werdenwaren geen hindostanen,toen en heden nog zeg ik dat er een onderzoek moet volgen want deze mannen werde In koele bloede neergeschoten zonder gehoor of tegen verhoor. Ze werden het stilzwijgen opgelegd en kunnen hun zijde van het verhaal niet vertellen,doet mij denken aan de 15 slchtoffers van dec 1982.
  Dan heb je het geval van El Molina waarbij een man van creoolse afkomst morsdood werd neergeschoten point blank door een zekere Kenneth, een politie man. Politie mannen horen niet in huis van plezier thuis.
  De mythe dat wij schreeuwen als het een blakaman betreft moet je uit je lullige kop zetten. Voor elke moordenaar ongeacht ras of geloof, die verdiend zijn dag voor de rechter en geen op staande voet executie.


  Maak melding

 17. Veiligheidsdiensten die burgers slaan, schieten en mishandelen kon je alleen tegen in een bananen republiek. Allemaal zaken van onmacht. Het toont maar weer eens aan dat de rechtstaat in Suriname goed ziek is. Suriname moet zich doodschamen. Voor justitie is het case closed maar de ouders hebben levenslang gekregen. Geen enkele ouder verdiend is.


  Maak melding

 18. Jammer voor het optreden, maar bij sommige criminelen zit het probleem nog veel dieper.

  @SoSoLobie, even dit, ik ben helemaal GEEN Hindoestaan. Verder wil ik jou vragen je eigen tekst te lezen dan weet je ook onder welke groep mensen je valt. Zie maar jou niveau van reageren. OPVOEDING

  @printa, jij komt nooit met goede argumenten. Ik ben bang dat in werkelijkheid jij graag een klap uitdeelt als jij je gelijk niet krijgt.

  ==Maak niet uit welk cultuur ik kom, zodra men een gedrag vertoont dat niet door de bocht kan krijg je van mij gewoon op je donder. Ik bescherm niemand zoals velen dat doen om Bouterse te beschermen.==Waarde en Normen.


  Maak melding

 19. Velen zijn nu angstvrij!! 1 dief/crimineel minder!!! als blijkt dat het terecht geschoten is dan vind ik het buitengewoon goed!!

  Criminelen, rovers, dieven, oplichters, verkrachters, aanranders, fraudeurs, moordenaars mogen van mij de hel in door een niet zielige maar een grote vuurzee heen!!

  @@ mr.pakro!! ik begrijp je volkomen en die groeperingen moeten het zelfde lot verdienen. Vergeet niet dat een grote crimineel/dief begint bij kruimels! nu afhandelen die shit!!

  De grootste boeven lopen vrij rond en jawel! de kruimeldieven moet met de dood bekostigen!!! Het is Suriname he?? mooie land toch en ook alles mogelijk!!


  Maak melding

 20. @SoSolobie
  Jou baasje executeren wij toch niet na al die 35 zeg maar 36 ellendige jaren die hij ons bezorgd heeft en heden nog bezorgd?
  Wij willen hem zie te Boxel aan kettingen en niet te Broko baka met hapjes en drankjes en sandew hira!


  Maak melding

 21. @SoSolobi, @printa en nog vele anderen. Ik heb hier een paar regels voor jullie om te lezen.

  -Dit is het GEDRAG van jullie geliefde Bouterse::::::::de jongeren kunnen er niets aan doen. jammer dat Bouterse nog niet aan een boom is opgehangen. vergeet niet wie slaven onder zich had.

  Voorbeeld:::::“Wat voor verstand heeft Boerenveen nou van besturen of management? Gaat hij het laten sneeuwen daar in de rvc ? Want alleen daarvoor is deze opa geschikt. Je zou bijna zweren dat er maar een handvol mensen is die alle topposities vervult bij de overheid. Deze man heeft vastgezeten voor drugs in Miami. Een ander heeft een XTC-lab opgezet in Paramaribo en wordt veiligheidschef. Vinden jullie het gek dat 17-jarigen beginnen te roven???? Ik niet. Vooral zo doorgaan en deze oude van dagen blijven accommoderen! Een mooie toekomst nietwaar?”,


  Maak melding

 22. Er zijn altijd mensen als dre die eigenlijk niet beseffen wat ze praten , ze hebben geen gevoelens of respect voor anderen. Willen alleen haat gevoelens uiten. Zuiver minderheids gevoel


  Maak melding

 23. Op de vlucht neergeschoten.
  Tjonge waar heb ik dat meer in Suriname gehoord?

  Voor 300 srd vermoord.
  Ik neem aan dat er in Suriname een geweldsinstructie voor de overheid bestaat.
  ==
  De geweldsaanwending door politiefunctionarissen vormt een bijzonder zware inbreuk op de grondrechten van burgers. Daarom dient in alle gevallen waarin de geweldsaanwending ernstige gevolgen heeft veroorzaakt een effectief, objectief en voortvarend onderzoek plaats te vinden naar de toedracht van het voorval.

  Nederlands recht.
  In Nederland krijgt zo,n militair gevangenisstraf.
  Doodslag


  Maak melding

 24. Dat racistisch gedoe houdt blijkbaar niet op, deze tiener was een kind van Suriname uit een creoolse vader en een Hindoestaanse moeder. Hij heeft inderdaad een fout gemaakt door op een stomme manier iemand te willen beroven, maar dat hij daarmee meteen de doodstraf verdiende is wel de vraag, vooral omdat velen in Suriname van mening zijn dat mega dieven (als ex-ministers), massamoordenaars en drugscriminelen wel een tweede kans en vaak zelfs een derde en vierde kans verdienen. Als de trigger happy CIVDer deze jongen een kans gegeven had, was hij na een aantal jaren misschien zijn baas geworden of misschien had hij het zelfs tot president van Suriname geschopt.


  Maak melding

 25. Sterkte aan de familie.

  Wat het vonnis van de rechtbank/rechter ook mag/zal zijn, hun zoon krijgen ze niet meer levend terug. Het slachtoffer/dader had voor dit gedrag in Nederland en de USA van de politie hetzelfde lot opoverkomen. Zie de nieuwsberichten.

  Voor zo’n een misdrijf, diefstal, was het niet nodig dat de wetsdienaar het dienstwapen richtte op de rug van de dader en de trekker over te halen. Behalve één waarschuwingsschot van de wetsdienaar in de lucht af te schieten kon hij vaststellen dat bij geen gevolg/gehoor hieraan, poging tot ontvluchten (op) te geven van de dader, op de benen van de dader het wapen goed gericht te houden en de trekker over te halen. Hierdoor was de kans dat de dader nog in leven was nog vele malen groter met hooguit verwonding aan de benen.

  Wat hiermee duidelijk is, is dat je in Suriname voor dit soort wetsdienaren voor zulke misdrijven je dit met de dood moet bekopen en dat je geld moet je verdienen.

  De vraag is, gelet op de financiële-economische, sociale situatie, sranan skeer, hongerige en dorstige mensen, een crimineel die president is, mensenrechten, grondwet van de republiek Suriname, internationale verdragen vertrapt worden, stijgende prijzen in de winkels, geen buitenlandse investeerders, geen valuta, us-dollars, hoge benzineprijzen aan de pomp, enz, ben je je leven nog zeker?

  Laat dit een duidelijke les zijn voor kleine criminelen.


  Maak melding

 26. @ray,

  Als hij niet had gedaan wat hij had gedaan leefde hij nog. Als je wereldwijd kijkt dan zie je dat veel dieven hun daden met de dood moesten bekopen. Vandaar dat ik zeg risico van het vak. De kleinste misdaad kan je al je leven kosten wat er hier ook is gebeurd. Daarom no doe.


  Maak melding

 27. Sommige posters op dit forum spreken er schande van wanneer in de VS een jonge gekleurde dief wordt doorgeschoten.
  Nu hetzelfde gebeurt in ons land weten ze niet hoe snel ze argumenten moeten bedenken om deze moord goed te praten.
  Dat noem ik nog eens meten met twee maten.
  Natuurlijk had dit voorval ook op een andere manier kunnen worden opgelost.
  Laat de politie verdomme wat gaan doen aan echte misdaadbestrijding !!!


  Maak melding

 28. De hindoestanen op waterkant zijn verbolgen dat een beroepsrover terecht is neergeschoten. Men schreeuwt hij was ongewapend, dat weet men niet misschien was de bestuurder wel gewapend. Kleuters op waterkant lieve goed opgevoede mensen plegen geen overval. Deze jonge schurk hoe jong hij ook was, was een beroeps SCHURK die waarschijnlijk voor het eerst is fataal is aangepakt. Men gaat niet vertellen dat je plotseling het idee krijgt laat mij iemand gaan bestelen nee dit doe wanneer je het vaker hebt gedaan en niet bang bent voor de gevolgen want je heb je Prooi(slachtoffer goed bestudeerd in zijn gewoonte en je was voorbereid want je had als zoals alle overvallers je bestuurder meegenomen). De meest gepleegde overvallen gebeurt met de brommer, op een brommer kom je sneller weg in smalle wegen. Voordat men verbolgen doet denk aan jullie eigen woorden toen Brunswijk zoon zijn vader had bestolen wat waren de comments van de hindoestanen op waterkant zo Vader zo zoon, wie weet misschien moeten ze de vader van deze schurk in de gaten houden. Hypocrieten van waterkant ik begrijp jullie pijn , jullie zijn een toekomstige potentiele VHP leider(2de Jogi) kwijt geraakt maar maak je geen zorgen er zijn nog genoeg schurken om hem op vervangen. opgevoede lieve jongens stelen SNOEP beroven geen mensen. Deze jonge schurk was in de bloei van zijn leven, het enige wat hem nog ontbrak was een nettepak en een lidmaatschap van de VHP zodat hij zich kon aansluiten bij zijn mede Rovers, de bende die steelt in PAK. Ray wat Dino betreft ik heb altijd gezegd dat Bouterse een fout heeft gemaakt door hem functie te geven. Ik heb ook gezegd het is goed voor Suriname nu hij ver weg is, wordt je niet moe van jouw trauma die dino en Bouterse heet, ga snel hulp zoeken hoewel het voor jou veel telaat is je bent al ver heen gegaan.


  Maak melding

 29. Ja onze President is al een crimineel, de hele top is crimineel. Hans Jannasch. Boerenveen, Abrahams etcc. Niemand schiet hun dood, alleen maar de kruimeldieven worden doodgeschoten. Wat jammer…


  Maak melding

 30. ramram
  Goed voor de hindoestanen die gestemd hebben op nog 5 jaar dan krijg je zulke situaties.
  )
  Ram ram ram wat voor onzin schrijf je wat heeft het met stemmen te maken , wat je nu zegt is dat als santhoki aan de macht was dan hadden jullie ongestoord kunnen ROVEN zonder consequentie. De Militair is en HELD zij n optreden was goed wat had hij moeten doen ROZENBLAADJES op de overvallen gooien. 2016 begint goed nu nog de VHP dan kan mij jaar niet meer stuk.


  Maak melding

 31. Henkes, je slaat de spijker op zijn kop! Helemaal met je eens. Ik verwonder mij over het gemak van menig poster om het doodschieten van een ” kruimel” dief goed te keuren. Het typeerd mijn inziens het morele verval van Suriname ingegeven door leiders die zichzelf ruim boven de wet stellen in gedrag en handelen!


  Maak melding

 32. Flexara
  Ja onze President is al een crimineel, de hele top is crimineel. Hans Jannasch. Boerenveen, Abrahams etcc. Niemand schiet hun dood, alleen maar de kruimeldieven worden doodgeschoten. Wat jammer.
  )
  Wanneer binnenlandse creolen mensen beroven zijn ze grote schurken die meteen moeten worden afgeschoten volgens de hindoestanen op waterkant. Wanneer Hindoestanen mensen beroven zijn het KRUIMELDIEVEN waar een grondwet geldig is. Ze moeten ongeschonden voor de rechter komen om bij een rechter(soortgenoot) een lichtere straf(vakantie reisje) te ontvangen. ik denk dat de Pompeigenaar het anders zal inzien en absoluut de straf van deze jongschurk toejuicht.


  Maak melding

 33. SosoLobie,

  Je speelt zoals meer posters op dit forum weer de etnische verschillen uit in ons land.
  Daarom wordt het hier nooit iets.
  Wij zijn geen samenhangend volk, maar een optelsom van etnische groeperingen, die daarvoor niet zelf hebben gekozen.
  Wat jij ook wilt beweren, het is nooit goed te praten, dat een kruimeldief van 17 jaar – van welke groepering ook – wordt doodgeschoten.
  Als je dat blijft bestrijden, kun je beter vertrekken naar het Midden Oosten, waar mannen, vrouwen en kinderen ook worden vermoord om hun etnische afkomst.


  Maak melding

 34. Sosolobie:
  Wordt het niet eens rap tijd dat jij je nickname aanpast naar sosononsens! Met jouw voorgaande posting ben jij geen knip voor de neus waard. Daar waar jij je baas te vuur en te zwaard verdedigd en andersdenkenden er van beticht jouw baas onrecht aan te doen sta je geen moment stil bij het feit dat deze jongen, ondanks zijn stomme streek, ook rechten had! Sosohypokriet!


  Maak melding

 35. Types als SoSoLobie schreeuwen moord en brand ( terecht) als er in de USA of in Nederland een blanke politieagent een zwarte verdachte doodschiet.

  Schiet een lid van een onduidelijke veiligheidsdienst een domme tiener van 17 jaar hardstikke dood dan staat ze te juichen. Daarnaast stemmen ze ook nog eens op de NDP.

  En de grootste massa-moordenaar van Suriname is hun president.

  Weer 20 vooroordelen bevestigd.


  Maak melding

 36. SosoLobie,

  Als je dit soort taal uitslaat, moet je snel verdwijnen van dit forum.
  Daar hebben types als jij helemaal niets te zoeken.
  Ga de straat op en schreeuw daar je onzin bij elkaar, kijken hoe dat afloopt.
  Het is te walgelijk voor woorden.


  Maak melding

 37. Soso: Verspilde energie om te reageren op jouw, van racisme doordrenkte postings, Robg en Printa hebben een plaat voor hun kop maar jij wint het ruimschoots van hen.


  Maak melding

 38. Wat heeft leeftijd er mee te maken, of moet je eerst aan een overvaller vragen hoe oud hij is, en daar dan passende maatregelen op nemen als hij al antwoord geeft, dat soort geboefte of het nu welk ras dan ook is knettrerhard aanpakken, desnoods zoals het nu gegaan is, zou het voor de pompbediende wat uitmaken of die overvaller nu 17 of 18 is of bijv. 40 of hij nu creool of hindoestaan is, de traumatische ervaring voor de pompbediende en het geldelijke verlies wordt er niet meer of minder om


  Maak melding

 39. SosoLobie,

  Het gezegde luidt: if you can’t stand the heat, stay ou of the kitchen,maar dit terzijde.
  Ik prijs mij om 1 ding gelukkig en dat is, dat ik geen racist ben.
  Sommige posters op dit forum – en jij bent daar eentje van – spelen voortdurend de racistische kaart uit.
  Jij hebt niet door, dat je vooral een splijtzwam bent in een samenleving, die toch al van vooroordelen aan elkaar hangt.
  Sinds Bouterse is dat helaas alleen maar erger geworden.
  Met types als jij kun je geen discussies voeren.
  Je hebt het over actie en reactie, oorzaak en gevolg, hitte en verbranden, maar ik vraag me ernstig af of jezelf wel weet, wat je opschrijft.
  Als jij goedkeurt, dat een jongen van 17 wordt doorgeschoten om een kruimeldiefstal, moet je echt eens bij jezelf te rade gaan.


  Maak melding

 40. ik weet niet hoe het komt dat een door de ratten besnuffelde pik zuigende zaadslikkende narcistische nihilistische necrofiele pedofiel bij elke topic , bouta erbij haalt.
  ik kan de link van ,minderjarige rover , triggerhappy civder naar bouta met de beste wil van de wereld niet vinden.
  voor sommige idioten onder ons is alles ddb zijn schuld


  Maak melding

 41. Basmatie,

  Heel simpel.
  Sinds Bouterse aan de macht is, is de haat tussen allerlei groepen in onze samenleving alleen maar toegenomen.
  Dat heeft Bouta waarschijnlijk nooit gewild, maar zijn aanhangers blijkbaar wel.
  Daar hoef je geen door de ratten besnuffelde pik zuigende zaadslikkende narcistische nihilistische necrofiele pedofiel voor te zijn.


  Maak melding

 42. “Soso lobie” is de duivel , aasgier die van alles houdt terwijl een mens met hersenen weet wat lobie is , maak onderscheid tussen goed en kwaad. Hapt geen poep zoals soso lobie doet. Want voor hem is alles soso lobie , misschien slaap hij met hun moeder want hij kan geen onderscheid maken. Want bij hem is een vagina een vagina


  Maak melding

 43. Sommige reacties hier zeggen onbewust meer over de persoon en het land dat ze vertegenwoordigen. Als jullie het goedkeuren dat een dief of wie dan ook, ongeacht de etnische achtergrond van de persoon, zonder enige vorm van rechtsgang wordt doodgeschoten, schort er toch wel enige mate van morele ontwikkeling aan je.
  Jullie primitieve respectloze en egocentrische reactie passen niet in een ontwikkelde en sociale samenleving. Jullie hebben een brein dat zich veel te langzaam ontwikkeld en waarbij onmiddellijke begeleiding en goede voorbeelden heel erg hard nodig zijn…Normen en waarden mi boi…Normen en waarden….

  Sterkte aan de familie…het moet een hartverscheurende beleving zijn je kind, ongeacht zijn fouten, op zo een manier te moeten verliezen.


  Maak melding

 44. Dit gebeurt overal op de wereld. Het probleem is dat dit onbekwame en mentaal labiele personen zijn die dit werk doen. Je hebt ze onder politie agenten, militairen
  en beveiligingspersoneel en meer van dit soort beroepen.
  Ze komen in een situatie terecht en raken in paniek of krijgen een black out of iets dergelijks. Ze zijn niet koelbloedig genoeg en hebben geen overzicht van wat er
  zich afspeelt en reageren onberekend (hersenloos) met alle gevolgen van dien.
  Er moet een strengere selectie plaatsvinden. Meer onderzoek naar de geestelijke gesteldheid van de personen. Meer training, etc.
  En ras doet er niet toe.


  Maak melding

 45. Kijk..het is een Hindoestan toch..Iedereen vindt het zielig. Was het een marron geweest, dan zouden de mensen anders reageren. Zie hoe hypocriet mensen zijn? Btw..ben zelf ook een hindustaan. Je moet niet stelen de jansje dat je neergeknald wordt is 98%. Think about it.


  Maak melding

 46. Zullen we vanaf vandaag een executiepeloton in Suriname in het leven roepen om elke boef- misdadiger ongeacht het misdrijf die hij of zij gepleegd heeft te laten executeren? Gewapend of ongewapend? Ongeacht kleur of status? Lichte of zware misdrijf? Geven we an licence to kill af aan mensen die legitiem met een wapen mogen lopen in Suriname? Labiel of niet labiel? Integer of niet integer?
  Een mooi land waarin we mogen leven. En dat land noemt men Suriname. Wat Suriname? Waar Suriname? Hoe Suriname? Bloedig Suriname.


  Maak melding

 47. Elke aanhouding (met geweld) dient SUBSIDIAIR en PROPORTIONEEL te geschieden volgens de Politie-Instructie:

  Had deze rover GEWELD gebruikt tijdens zijn DAAD om zich daarna uit de voeten te maken dan had de CIVD èr mijns inzien correct gehandeld door eerst WAARSCHUWINGSSCHOTEN te lossen om daarna gericht te schieten.

  Deze ONGEWAPENDE Rover had op een andere manier overmeesterd moeten worden maar niet door VUURWAPENGEWELD aan te wenden.


  Maak melding

 48. Iemands zoon is dood. Een jongen van 17 pas. En ja, hij mocht niet roven maar is dat een reden om voor te sterven? Ik weet wel zeker van niet. En dan zijn lijk tentoonstellen!
  Alleen in derde wereld landen vinden zulke mensonterende toestanden plaats. In de ontwikkelde landen dekt men de jongen toe en laat het publiek voldoende afstand houden.
  Ik kan niet geloven dat iemand op deze site zo gevoelloos is over een jonge jongen. Wat als het uw kind was? Dit land heeft een president als opper rover. Hij leeft toch ook nog?
  Deze agent zou in andere fatsoenlijke landen allang zijn opgesloten. Hij dood een jongen die geen wapen had! Hoe laf is dat? Hij had hem gewoon kunnen aanhouden. Dit heet moord en is slechter dan roven.
  Dit soort dingen is waarom ze ons een bananenrepubliek noemen. En iedereen die het zijn eigen schuld vond , we zullen jullie je lage IQ maar vergeven. Jullie zijn er mee geboren net als jullie baasje.Het justitieel apparaat van dit land is niets anders dan het wilde westen uit 1800.


  Maak melding

 49. RACISten schreeuwen hard en babbelen over
  afkomst !
  Terwijl het niet eens tot hen doordingt dat gaat om
  een creools/hindostaanse dogla tiener !

  Vele Sranangmans zien niet, wat het betekent dat onze rechtsstaat vrijwel is vernietigd door de regering Desi !

  = zie de sabotage van de Rechterlijke Macht onder
  leiding van de president van het land (nep-amnestiewet)

  = zie het onbestraft laten van openlijke corruptie
  (ministerie van OW en verdwenen jaarbudgetten)

  = zie het door de politieke maffia geintimideerde OM
  dat sommige strafrechtonderzoeken achterwege laat
  (strafbare feiten Dino B, vier doodgeschoten verdachten
  in de Ma Retraite mall zaak, geen onderzoek naar
  Sranang eigenaars van honderden miljoenen USdollars
  op Zwitserse bankrekeningen etcetera etcetera)

  = Zie de benoeming van een HARDDRUGSCRIMINEEL
  tot Hoofd Veiligheidsdienst, CIVD !

  De zaak van deze doodgeschoten tiener verdient een
  diepgaand onderzoek. Indien de schutter fout heeft
  gehandeld, verdient hij straf !
  (Er is wetgeving en er zijn geweldsinstructies)

  Enkele reageerders hebben een merkwaardige kijk
  op de rechtsstaat ! EEN politieman of CIVDer LEGT
  NOOIT STRAF OP, DAT DOET ALLEEN EEN
  RECHTER !
  Wij zijn GEEN BANANENREPUBLIEK OF DICTATUUR !!!

  Omdat waarden en normen ONTBREKEN bij het landsbestuur zal de CRIMINALITEIT in Sranang, helaas,
  nog verder stijgen !

  ALLE MOORDENAARS, ROVERS, BOEVEN en
  CORRUPTELINGEN dienen te worden gestraft !
  ZONDER UITZONDERING !

  SRANANG, KEER TERUG NAAR DE RECHTSSTAAT !!!


  Maak melding

 50. @Srafu,

  Sommige mensen hebben niet door dat ook de Politie zich moet houden aan wet en recht.

  Eng: principle of subsidiarity [strafrecht] beginsel dat een persoon moet kiezen voor de minst schadelijke oplossing=

  HET SUBSIDIARITEITSBEGINSEL


  Maak melding

 51. weer dat gelul over leeftijd, hoe oud was Sampie ook alweer toen die met zin criminele activiteiten begon, iedereen weet waar dat uiteindelijk toe geleid heeft, en weer dat softe geklets, bekommer je liever om de slachtoffers


  Maak melding

 52. Het is wel erg dat een tiener die nog onderwijs moet genieten het graf in moet gaan.De ouders waar was je dan toen de tiener niet in huis was. Heb je hem voldoende aandacht gegeven?Wie weet had je hem dagelijks gevloekt/ Het zijn deze mensen die op hem lijken die hard schreeuwen dag en nacht ik voel me niet veilig. Geen mens met een naam die op de tiener lijkt zegt dat de wappendrager goed werk heeft verricht. Zo zie je dat deze mensen de crieminelen groot brengen. Als zij niet hebben mogen ze stelen. Is dat een opvoeding. Daarom Sranang skeer.Deze tiener zou proffessor worden in stelen als het geen einde was. Ouders letten jullie goed op jullie kinderen. didibrie de na mofo doro.


  Maak melding

 53. SoSoLobie, de gemiddelde pompeigenaar verhaalt dit verlies op de pompbediende, die over het algemeen een hongerloon ontvangt, het maakt de eigenaar dus niets uit of zijn pomp wordt overvallen, hij zorgt ervoor geen verlies te lijden.


  Maak melding

 54. Wooh wat erg zeg,dit had helemaal niet moeten gebeuren,wantie a Surdatie sa sutu is 1 held op sokken mi mang en a no sabie fa a musu go om nanga zo 1 situatie waarschijnlijk hier in Suriname so fu deng Surdatie en deng Skotus zijn ongemanierd en deng e play stoer nanga wang Pipa omdat ze geworven zijn aan het leefklimaat hier in Su fu1 Serie Moordenaar! Na1sarie tori disie mi mang wantie a yeye fa boi no kisi rustu ete! Zijn geest gaat jaren nog dwalen en trouwens de stoere Agenten en Militairen hier moeten 1 integriteit Cursus gaan volgen om beter te kunnen functioneren en niet zomaar moorden,dit gaat nergens naar toe mie mang.Soso lobie na Soso ka mi mang inclusief Printa dat in1 riool bevindt pe ka e loos gwe na leba mi mang 1 jonge man wreed fusilleren waar gaat deze zonde naar toe terwijl het heel simpel gereguleerd kon worden.


  Maak melding

 55. Dennis esajas is het die voor el molino die jongen ook onschuldig had dood geschoten en loop nog vrij rond maar die krijg zijn straf nog die karma van hem kom nog langzaam maar zeker zijn dagen kom nog laat hij nu nog genieten die jongen zijn jongste broertje is ook agent nu geworden maar goed hij krijg zijn verdiende straf nog hij is niet afgestraft omdat ze hem hebbn bescherm maar zijn straf ga anders afloppn


  Maak melding

 56. Deze beroving valt onder dezelfde categorie berovingen die wekelijks plaatsvinden in het land. Toevallig was er een veiligheidsfunctionaris in de buurt die direct kon ingrijpen.Als de dader was ontkomen had men natuurlijk president Bouterse laks beleid verweten.Maar we zien nu dat de rover is neergeschoten en ook nu geeft men uit politieke frustraties pres. Bouterse de schuld.


  Maak melding

 57. Op dit forum kun je merken hoe immoreel het Surinaamse volk is geworden.

  Wat deze 17 jarige knaap heeft gedaan is niet goed te praten, maar om iemand ongeacht leeftijd of afkomst zomaar neer te knallen omdat je zo graag je pistooltje zou willen gebruiken is ook niet goed te praten.

  Voor functionarissen die voor het uitvoeren van hun werk een wapen in bezit hebben bestaan er nog steeds procedures voor het gebruik daarvan, anders wordt het een Wild West zooitje. Alleen al om die reden vereist dit geval een onderzoek!

  En de mensen op dit forum die normaliter de grootste schreeuwers zijn als het gaat om ethiek, moraal en normen moeten eens goed bij zichzelf te rade gaan. In het Surinaams heet het volgens mij “tu mofo gong”.


  Maak melding

 58. En de beheerder van dit forum gaat ook niet vrij uit want in een ander nieuwsbericht zijn mijn normale beschaafde reacties waarin niemand wordt beledigd zomaar verwijderd, terwijl racistische, immorele, opruiende, beledigende reacties juist worden geplaatst om forumleden zo verhit mogelijk te maken. Bij Surinamers heb je daar niet veel voor nodig..

  Ik krijg sterk de indruk dat het verloop van een bepaalde discussie bewust wordt gemanipuleerd.
  Best mogelijk dat deze reactie ook niet wordt geplaatst.


  Maak melding

 59. Jullie vergeten allemaal de “grote rovers” bij de overheid. Start bij die gasten eerst……….die zijn een voorbeeld voor de rest van het volk.


  Maak melding

 60. @ Snippi
  Hou toch op met opmerkingen als “alle rovers en dieven neerknallen” Het gaat om mensenlevens en daar moeten we niet lichtzinnig over denken.

  Je weet dat als je op een mierennest gaat zitten dan wordt je gebeten.
  Je weet dat als je een awara boom beklimt je stekels zult voelen.
  Je weet dat als je in een kooi stapt met een leeuw erin je er niet levend uitkomt.
  Je weet dat als je inbreekt of een overval pleegt je de kans loopt te worden gepakt, wordt neergeschoten en nog leeft, wordt neergeschoten en je nabestaanden de begrafeniskosten moeten dragen (zover ze dat willen).
  Dus no tak wang heleboel nonsens over mens zijn etc.
  De kansen die je neemt die bepalen de risico’s in het leven.

  Toen zij bij mij inbraken was mijn enige hoop ook dat zij zich als mensen zouden gedragen. Niets van dat zij gedroegen zich eerder als beesten. Het waren geen Hindoestanen, het waren Marrons.

  Moet ik dan nog medelijden hebben?
  Gevangen nemen kost geld iets dat Suriname nodig heeft, huisvesting, voeding, kleding etc.
  Ik zie het zo: gevangen nemen is een ramp neerknallen is een geluk bij een ongeluk.
  Jammer dan had hij van andermans zaken moeten afblijven.
  Ik heb er hard voor gewerkt maar alles kwijtraken en met blauwe plekken achtergelaten laat je wel anders denken.


  Maak melding

 61. Dames en heren van waterkant.
  we hebben allemaal recht op onze meningsuiting. We hoeven niet met elkaar eens te zijn maar we kunnen het wel netjes en respectvolhouden. SoSoLobie heeft zijn mening geuit en velen van een bepaalde Etnische groep beginnen zoals gewoonlijks uitschelden en te vloeken zonder reden. Noemen jullie dit DEMOCRATIE dat wanneer men een andere mening heeft dat jullie degene van alles wat slecht is toewensen.
  velen op waterkant schreeuwen hij was pas 17 jaar, achteraf weten wij dat de Rover 17 jaar oud was maar tijdens de roofoveral niet. Volgens velen op waterkant had het zo gemoeten. Rover en matie komen met een uitgekookte plan om pompbediende te beroven. De rovers slaan toe zoals gepland en pompbediende schreeuwde om hulp. Toevallig was er een gewapend militair die zag dat de pompbediende werd beroofd en om hulp vroeg, niet weten of de rovers gewapend waren besloot de militair met gevaar voor eigenleven in tegrijpen. Volgens vele waterkant had het zo gemoeten. Militair schoot in de lucht en had aan de rovers moeten vragen, ROVERS hoe oud zijn jullie. De rovers zouden antwoordden we zijn pas 17 jaar. Militair ojee dan kan ik jullie niet neerschieten, nog een fijne dag verder. En iedereen leefde nog lang en gelukkig in de twilightzone.


  Maak melding

 62. @Bigi Sma,

  Uw naam klinkt groter dan uw verstand.
  Iedereen heeft z’n eigen ervaringen in het leven maar het gezonde verstand moet altijd zegevieren. Door bepaalde beproevingen te ondergaan wordt bepaald hoe sterk en standvastig je bent als mens en in overtuiging.

  Dus omdat U beroofd bent mag voor de rest van uw leven elke gek te pas en te onpas zijn pistooltje gebruiken in dit soort situaties.

  Behalve dat u op deze manier uw bijdrage levert aan een ongecontroleerde samenleving, komt U ook over als een wankel persoon die bij de geringste tegenslag meteen 360 graden draait in levensovertuiging en gedachtegang.

  In het vervolg moet U de laatste zijn die rept over normen waarden ethiek en al die zooi waar men hier op dit forum de mond vol van heeft. Nu blijkt dat het alleen van toepassing is als het jullie uitkomt.


  Maak melding

 63. Nogmaals voor degene die het nog steeds niet snappen; Voor alle functionarissen die voor het uitoefenen van hun werk een wapen in bezit hebben, bestaan er procedures en richtlijnen voor het gebruik daarvan. Anders wordt de wereld een nog grotere puinhoop dan het momenteel al is!

  Het belangrijkste uitgangspunt is dat er altijd beoordeeld moet worden of de dader bewapend is, en of er gevaar bestaat voor eigen leven. Geen van ons op dit forum kunnen dat bepalen want we waren er niet bij. De militair is niet bij voorbaat schuldig bevonden, maar een onderzoek is zeker vereist. Zo simpel is dat!


  Maak melding

 64. @Bigi Sma,

  Ik was al bezig met andere zaken vandaag maar de eerste zin in mijn reactie naar jouw vond ik niet gepast en heb speciaal daarvoor weer even ingelogd.

  Er zijn wel een aantal hier op dit forum waar ik geen moment over zou nadenken om weer in te loggen, moet ik eerlijk bekennen 🙂

  De eerste zin in mijn reactie neem ik terug en sorry daarvoor.
  Verder blijf ik achter mijn reactie staan en meen ook alles wat er staat. Ik ben het niet met U eens!


  Maak melding

 65. Sosolobie, het lijkt dat je heel weet over de Hindustanen. Ben je soms in het verleden anaalontmaagd c.q.gepenetreerd door een Hindustaan? Sosolobie neks no fout!


  Maak melding

 66. Alleen bestemd voor Sosolobie !
  Het wordt tijd dat je zweepslagen krijgt en daarna mag mij schoenen komen poetsen.
  Een Hindustaan die van een uitkering leeft!

  Neks no fout bro na sosolobie!


  Maak melding

 67. Iedereen focust zich op het feit dat er een 17-jarige rover is doodgeschoten. Denken jullie wel eens aan de levenslange trauma’s die slachtoffers van roofovervallen (in huis of elders) oplopen? Dit was een ordinaire kruimeldiefstal, gepleegd door een paar ondoordachte jeugdigen. Stel dat deze overval gelukt was, dan hadden zij gegarandeerd op een volgende manier toegeslagen. Want dit is makkelijk aan geld komen! Er wordt beweerd dat deze jongen ‘student’ was, maar ik vraag me af wat hij dan studeerde en waar. Gezien de ‘omvang’ van zijn actie denk ik dat hij in het laatste jaar van het basisonderwijs zat. Dom geboren en niets bijgeleerd. En die ouders kunnen naar de rechter stappen wat ze willen, het helpt niet en je krijgt je kind er niet mee terug. Ga je eigen verantwoordelijkheid eens na, ouders! En vooral: weet met welke vrienden je kinderen omgaan!


  Maak melding

 68. Wat een eenheid, alleen maar racisme en discriminatie. Wij Surinamers zijn een haar beter dan de Nederlanders in de gouden eeuw, of de blanke Afrikaners 30jr geleden.


  Maak melding

 69. Zowiezo moet je niet gaan schieten op iemand die aan het wegvluchten is en niemand heeft verwond of gedood en daarbij ook nog eens zichtbaar geen wapen heeft.
  De overijverige politieman heeft voor Euro 2,50 (10 Srd) een leven genomen. Wie zegt dat het leven in Suriname duur is geworden? Een leven is er spotgoedkoop: 10 Srd.


  Maak melding

 70. @ AHE en snippi
  Ik ben mijn geld en spullen kwijt
  Ik ben bevreesd om s’avonds op straat te gaan
  Mijn gezin is bang
  Ik werk hard voor mijn centen
  Ik wens het niemand te om in je eigen huis beroofd te worden

  Tot slot
  Je kunt het niet van hun voorhoofd lezen of ze je alleen komen beroven of
  Beroven en tegelijkertijd je vrouw en of je dochter verkrachten
  Of je zodanig toetakelen dat je je leven lang kreupel zal moeten rondlopen.

  Dus
  Ben ik liever deze gasten kwijt dan rijk
  In de gevangenis daar komen ze t.z.t. uit en dan begint het gelazer opnieuw.

  Bid GOD op je blote knieën dat dit je niet overkomt.


  Maak melding

 71. Het is niet mijn plaats om te oordelen of er correct gehandeld is en de dader/verdachte terecht beschoten is.

  Wat mij wel van het hart moet is dat Santohki nu nog steeds door sommige mensen voor moordenaar uitgemaakt wordt omdat die een vluchtende verdachte dood schoot.
  De mensen die zo goed weten wat er toen allemaal gebeurt is en dat het moord was hoor je nu niet.

  Er wordt nog al makkelijk met twee maten gemeten.

  Ik ben er van overtuigd dat de schutter absoluut niet de bedoeling had dat zijn schieten dit gevolg zou hebben.

  Wat ik iedereen met overtuiging vraag is; probeer absoluut terughoudend te zijn met geweld en het oordelen of het wel of niet gerechtvaardigd was.
  Voor de politie en alle wapendragers is het besef van belang of men Schietvaardig (techniek) of Schietwaardig (mentaal geschikt) is.

  Gezien veel geweldsincidenten in de VS is het laatste daar een groot probleem.


  Maak melding

 72. @Bigi Sma,

  U denkt toch niet dat ik uw angsten en trauma niet begrijp na zo een ervaring? Ik vat het zeker niet licht op, integendeel!

  Maar mensen gooien hun principes, overtuiging en goede eigenschappen te snel overboord na een slechte ervaring (lees beproeving). Het is toch hartstikke zonde dat u naast de angst en trauma voor het leven ook nog uw ethische waarden kwijtraakt, want dat maakt u geen beter mens.

  Ik snap ook dat het leven ons hard maakt, maar blijf bij mijn standpunt dat iemand met een wapen t.a.t. de procedures en richtlijnen moet volgen, anders wordt het een zooitje. Er zijn al genoeg onschuldige slachtoffers gevallen. Er is niemand veroordeeld maar een gedegen onderzoek is het minste wat op dit moment kan plaatsvinden.

  Verder wens ik je veel sterkte en hoop uiteraard dat je deze verschrikkelijke ervaring door de jaren heen toch zal kunnen verwerken.


  Maak melding

 73. @Snippi

  Bigi Sma is teleurgesteld, bang, getraumatiseerd en hard geworden na zo een ingrijpende ervaring. Zeer begrijpelijk doch hartstikke zonde.


  Maak melding

 74. Dit heeft precies niks te maken met die KA van bouterse,
  Men leert die beesten hier in KPS, “shoot to kill”

  P.s.
  Ik hoop dat z’n familie het Hindu-geloof beleiden, Dan weet je wat ‘r zal gebeuren met die CIVD’r

  Laat de CIVD’r z’n naam ook in de media komen, Mek alla sma sab soema bing gangster soh….!!!!!!


  Maak melding

 75. Niemand praat over degene die beroofd is….heeft die pompbediende geen trauma aan overgehouden? ? Want ook voor hem/haar zal het een heftige situatie zijn geweest. ….die deed op een eerlijke manier zijn / haar werk! Voor hetzelfde geld werd die misschien ook neergeknald voor die paar centen, als de jochies gewapend waren….in dit geval toevallig niet….maar ik vind dat als je je aan criminaliteit meedoet dat je dan ook alles kan verwachten…ook het ergste…want er zijn genoeg rovers die geen amateurs waren eraan zijn gegaan…tegenwoordig kan je geen onderscheid meer maken tussen een amateur en een professionele crimineel…dus boeten de kruimeldiefjes ook! Want als die zekere Vishal hier goed van af was gekomen, dan had hij het gegarandeerd weer gedaan…uiteindelijk zou dit hem toch overkomen…amateurs worden uiteindelijk toch proffesioneel….jammer voor hem en zijn ouders, zijn ziel ruste in vrede!!


  Maak melding

 76. Sosolobi petje af!!! Nederlands is altijd een moeilijke taal geweest voor sommigen. ..dus laat maar waaien….totdat dit hun ook overkomt, dan piepen ze anders!


  Maak melding

 77. Niemand praat over degene die beroofd is….heeft die pompbediende geen trauma aan overgehouden? ? Want ook voor hem/haar zal het een heftige situatie ezijn geweest. ….die deed op een eerlijke manier zijn / haar werk! Voor hetzelfde geld werd die misschien ook neergeknald voor die paar centen, als de jochies gewapend waren….in dit geval toevallig niet….maar ik vind dat als je je aan criminaliteit meedoet dat je dan ook alles kan verwachten…ook het ergste…want er zijn genoeg rovers die geen amateurs waren eraan zijn gegaan…tegenwoordig kan je geen onderscheid meer maken tussen een amateur en een professionele crimineel…dus boeten de kruimeldiefjes ook! Want als die zekere Vishal hier goed van af was gekomen, dan had hij het gegarandeerd weer gedaan…uiteindelijk zou dit hem toch overkomen…amateurs worden uiteindelijk toch proffesioneel….jammer voor hem en zijn ouders, zijn ziel ruste in vrede!!


  Maak melding

 78. Tsja dan moet je maar met je tengels van andermans spullen afblijven. Of niet wegrennen als er een waarschuwing is gegeven. Darwins law of evolution zeg maar.


  Maak melding

 79. Je kunt je kind een perfecte opvoeding geven maar daarna bepaalt het kind zelf zijn weg in het leven. Als je er 10 hebt moet je nog afwachten of er niet 1 zal zijn die een beetje scheef gaat. Om de ouders meteen de schuld te geven is lekker makkelijk maar ook verkeerd.

  Het blijft een moorddadige handeling om een onbewapend persoon die op een bepaald moment geen gevaar meer is 1 of meerdere malen in de rug te schieten.

  Jullie schreeuwen moord en brand over het handelen van de politie in de zwarte Amerikaanse wijken, om maar niet te spreken over de december moorden.

  Zonder het gevoel van de slachtoffers te negeren durf ik te stellen; hypocrisie ten top hier op de site!


  Maak melding

 80. Je opmerking vind ik belachelijk. Een dief is een mens en die maakt fouten. Als je kind een fout maakt stelen/liegen/vechten of wat dan ook dan hoor je die te corrigeren en/of te straffen. Met een president als Bouterse is het ontzettend hypocriet om te stellen dat een dief (een kind van God dus) dood moet. Jij die het leven niet hebt gegeven, hebt niet het recht iemand van zijn/haar leven te beroven. Zij die de moord toejuichen zijn geen haar beter!
  Kortom fouten corrigeer je niet door mensen uit te moorden. (ook niet door ze als president te verkiezen trouwens)
  “Risico van het vak” is zeer kort door de bocht!


  Maak melding

 81. Ik wens de medewerker die is bestolen veel sterkte, met het verwerken van de schrik en alles er omheen.

  Ik hoop dat er een eerlijk onderzoek zal plaats vinden. Ik betwijfel het, gezien het feit dat Suriname structureel met 2 maten meet.

  Met een president als Bouterse weet je niet of die jongen nog meer “daden” in petto had. Misschien wou hij wel de president opvolgen en was dit nog maar het begin.

  De racistische opmerkingen vind ik ronduit absurd. De ene dag eet je wel lekker roti de andere dag is het leven van een hindustaan die steelt niks waard. Triest!

  Zo te zien zijn er weinig Surinamers die het goede voorbeeld geven, geen wonder dat men steelt.

  Risico van het vak? De weg naar presidentschap of bedoelt men een ander vak?

  By the way: Roven is niet hetzelfde als stelen!


  Maak melding

 82. Ik vind t wel erg als mensen worden behandeld als dieren.ik heb bepaalde opmerkingen gelezen en ik zie Dat er heel veel onverstandige mensen in suriname wonnen.hoe kan je iemand dood schieten zonder Dat die persoon een wappen heeft bij zicht.dit Is belachelijk.hij hoeft geen held kommen spellen.daarom worden burgers ook agresief als dit soort zakken voorspelen.long kies a boy no als je een héro wil spellen.die man is een gewoon een lafaart.dit moet nu op houden in suriname .er word teveel onnodige handelingen verricht.


  Maak melding

 83. Ja Koos matroos. Nederland trekt volle zalen met hun manier van politiek bedrijven. Wees maar stil met “Suriname moet zich schamen.”
  Grapjas!


  Maak melding

 84. Hoe bedoel je die stront djoekas? Wat hun zijn geen mensen noh? If a bing deh wang djoeka zou niemand lullen, maar die na wang tra volk wih bar tjee potie! Jullie praten over een corrupte regering maar jullie zijn zelf ook zo oeng njang mu toe letter yerre! Stelletje elementen


  Maak melding

 85. Ja de stront “djoeka”. .waar zit de heilige rover nu? Niet in zijn stront? Racistishe crimineel. Hou op met eerlijke elite diefstal. Voorbeeld figuur of niet. Een boef blijft een boef. Zo ouders zo kinderen


  Maak melding

 86. Het moet jullie zoon,broer of een andere familie lid maar zijn.
  Dan wil ik zien of je zo gaat praten.Oordeel niet zomaar.deze persoon was nog minderjarig.
  De agent is gewoon fout.je mag niet zomaar schieten kom zeg.Lijkt wel het wilden westen in Suriname.
  Hij heeft agent niet bedreigd,waarom moest hij dan schieten.Hij ging er alleen maar vandoor,niemand verwond of wat dan ook.De Surinaamse agenten willen gewoon aandacht en stoer doen.Een goede opleiding kennen ze niet.Je mag niet zomaar op iemand schieten,alleen als je eigen leven of van iemand anders in gevaar is.Deze agent ontslaan en terecht stellen ,om zijn straf te krijgen.De justitie moet grondig onderzoek gaan doen.Medeleven voor de familie van de overleden persoon.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.