‘Surinaamse modellen missen passie en motivatie’

0

Surinaams modellen missen passie en motivatie. Dat zegt model Safora Jap A Joe die samen met Raquel Wijnerman deel heeft genomen aan het reality televisieprogramma Caribbean’s Next Top Model 2015. Safora zegt door mee te doen aan de serie heel veel te hebben geleerd. “Het was super. Heb veel bijgeleerd van de fotograaf, managers en fashion guru. De modellen waren allemaal geweldig en talentvol”.

Het reality televisieprogramma is gewonnen door het Grenadiaanse model Kittisha Doyle. Ze is 18 jaar en 1,82m lang. Als hoofdprijs krijgt Doyle 25.000 US dollars aan contanten, een internationaal modelcontract van Mint Model Management NY, een i-Phone en staat ze op de cover van het blad She magazine.

Caribbean Next model wordt geproduceerd door Miss Universe Wendy Fitzwilliam. De reality televisie wedstrijd is gebaseerd op de productie America’s Next Top Model. De serie wordt ook gepresenteerd door Fitzwilliam bijgestaan door de fotograaf Perdo Virgil en het Caribische mode expert Richard Young. (FOTO: Surinaams model Safora Jap A Joe)

Bekijk ook: