Fly AllWays naar reeks bestemmingen vanuit Suriname

9

PARAMARIBO, 11 jan – Vliegmaatschappij Fly AllWays zal ‘nieuwe’ bestemmingen aandoen in de regio. Dit zegt bestuursvoorzitter Frits Pengel. Het gaat met nadruk om bestemmingen die niet worden aangedaan door de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij.

Fly Allways vliegt naar Sint Maarten, Guyana, Brazilië, Barbados, Trinidad, Aruba, Curaçao en de Dominicaanse Republiek. “De missie van Fly Allways is vliegmaatschappij nummer één in de regio te worden. Het voornaamste doel van de maatschappij is door middel van luchtverbindingen inkomsten te genereren, waardoor de continuïteit kan worden gegarandeerd”, zei Pengel voor de inaugurele vlucht.

“Hoewel we ervan overtuigd zijn dat Fly Allways in staat is haar passagiers een veilige vluchtuitvoering te garanderen, zullen wij in de opstartfase verhoogd toezicht daarop houden”, zei directeur Brian de Souza van luchtvaartautoriteit Casas. Amichand Jhauw is directeur van de nieuwe maatschappij. Er zullen twee Fokkertoestellen worden ingezet met elk tachtig zitplaatsen. De thuisbasis is de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. @Dre,

  Klopt, maar zolang de SLM in handen van de regering is dan zal ze van concurrerende maatschappijen die potentieel beter zijn geen last ervaren.


  Maak melding

 2. Dezelfde directeur als Blue Wing, die met aftandse toestellen verschillende vliegtuig crashes veroorzaakte. Zijn eigen vrouw was een kundige pilote die helaas ook omgekomen is tijdens een crash


  Maak melding

 3. Fly All Ways vliegt, in weerwil van wat er beweerd wordt, wel degelijk op lokaties die SLM ook aandoet. Curacao, St. Maarten, Aruba, Miami enz. Je kunt ze dus zien als een concurrent van SLM.


  Maak melding

 4. @ Loraine.

  De aftandse toestellen van Blue Wing zijn oude Russische doodskisten, die nauwelijks adequaat worden onderhouden en alleen op binnenlandse vluchten worden ingezet. En vliegen blijft voor een groot deel mensenwerk, vooral in deze kisten. De Fokker-70 is, hoewel ook al 20 jaar, een betrouwbaar toestel gebleken. Ik vraag me dan ook af waar deze toestellen in de toekomst worden onderhouden. Je kunt ze toch moeilijk om de paar weken naar Schiphol vliegen.


  Maak melding

 5. Beste mensen,
  het is te hopen maar de eigenaar van FAW is de eeuwig en overal opduikende Sardjoe.

  “Aan Dilip Sardjoe, eigenaar van de luchtvaartmaatschappij Fly All Ways, een zusterbedrijf van Blue Wing Airlines, zijn ‘lucratieve concessies’ beloofd om Guyana tot één van haar ‘hubs’ te maken. Dit bericht de krant Curaçao Chronicle in haar editie van woensdag 15 april 2015.”

  Ik zou het toejuichen als het project slaagt en het doel bereikt wordt. Helaas heeft geen enkele “luchtvaartmaatschappij” die tijdens een NDP regering startte het gered.

  Zou Djillip slimmer zijn???


  Maak melding

 6. Als of het nog niet genoeg is. Bendes bijelkaar cq moordenaars. Heeft een van jullie de moeite genomen om te googlen hoeveel fokkermachines zijn verongelukt Door de jaren heen. Weten jullie waarom fokker naar de knoppen is gegaan. Ik zou 2 keer over nadenken ?????????

  Tjee


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.