Crowdfunding actie: Camera’s voor Zuidoost TV

3

Zuidoost TV wil graag met meer mensen betere films maken over hun geliefde buurt Amsterdam Zuidoost en heeft daarvoor jouw hulp nodig! “Er gebeurt zoveel in Zuidoost wat je nu niet terugziet in de reguliere media. En dat willen we zelf doen, want wij zien de buurt van binnenuit” aldus de organisatie die voor dit project een crowdfunding actie is begonnen.

Daarom zijn ze bij Zuidoost TV een crowdfunding actie begonnen. Er is slechts €3.000 nodig, zodat er 2 camera’s en een montageset gekocht kunnen worden. “We hebben al 60% binnen, maar als we de €3000,- niet in zijn geheel halen, krijgen we niets en krijgt iedereen zijn geld terug. We hebben nog 3 weken om ons doel te bereiken!” schrijft de organisatie.

Hun doel is om in 2016 een heel groot team van buurtbewoners van Amsterdam Zuidoost te hebben dat Zuidoost laat zien vanuit eigen perspectief, heel gevarieerd, positief en kritisch. Help jij ze om het einddoel te halen? Ga dan naar www.voorjebuurt.nl/zuidoosttv en maak over wat je kunt missen. En je krijgt er een leuke beloning voor terug!

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. hoeft niet perse. ik woon ook in zuidoost en ik ben redelijk normaal, denk ik zelf. ik hoop wel dat de mensen verder goed met geld zullen kunnen omgaan en goede ideeen hebben voor continuiteit en leuk entertainment.. en niet zo zwartgallige programma’s gaan maken en zo en zo en zo.


    Maak melding

  2. Ik neem aan dat de initiatiefnemers Surineds zijn, die denken vaak vanuit Nederland alle problemen waar Suriname mee te kampen heeft op te kunnen lossen, maar ze kunnen niet eens een lousy € 3000 opbrengen om hun eigen probleem op te lossen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.