Surinaamse voetballer op stage bij Belgische voetbalclub

9

PARAMARIBO, 5 jan – De Surinaamse voetballer Gleofilo Hasselbaink mag stage lopen bij de Belgische voetbalclub Koninklijke Racing Club Genk (KRC Genk). De zestienjarige Surinaamse voetballer, die nu nog op de Phoenix All Star voetbalacademie op Jamaica zit, gaat later deze maand naar België. Dat meldt de De Ware Tijd.

Volgens de krant kijkt Hasselbaink uit naar de stage. “Het geeft een goed gevoel, maar aan de andere kant ben ik wel een beetje zenuwachtig. Het zal namelijk mijn eerste keer in Europa zijn”, aldus de jeugdinternational van Suriname tegen DWT.

Eerder tekende een andere voetballer van de voetbalacademie op Jamaica en die ook stage liep bij KRC Genk, het Jamaicaanse supertalent Leon Bailey, een contract voor 3 jaar met 1 jaar optie bij de club.

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. Succes Gleo…pas wel op voor de valkuilen van succes!!

  * opeens meer “familie” erbij: monie de , dus a mang aw yep mi
  * opeens meer “vrienden of vriendinnen” bij: profiteurs
  * glitter & glamour: je wil zien en gezien worden: weet welke plekken wel/niet geschikt zijn voor een postief imago
  * alles is opeens betaalbaar: voordat je denkt is t geld op
  * pas op voor routine: blijf investeren in jezelf


  Maak melding

 2. Ho ho, mensen. Hij krijgt alleen maar een stage aangeboden. Er is niet gesproken over een contract, dat moet hij nog zien te verdienen. Overigens heeft het Belgische voetbal wel veel ervaring met donkere spelers, want iedere profclub daar heeft bijna voor de helft donkere spelers.


  Maak melding

 3. @Ronald
  Is het verstandig om naar België te gaan? Daar zien ze elke zwarte als potentiele terrorist.
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Oo nee he,weer zo`n zwak/dombo geleuter.van deze pannekoek.gelukkig heeft die jongen geen minderwaardigheidscomplex zoals jij patjepeeer!.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.