Nieuwe topveiligheidsman met vonnis niet slim

71

PARAMARIBO, 5 jan – De mogelijke keus van Hans Jannasch tot hoofd bij de nationale veiligheidsdienst, zou niet van wijsheid getuigen. Dit zegt bestuurssocioloog August Boldewijn. In elk geval zou de keuze voor de ooit veroordeelde ex-legerofficier vraagtekens oproepen.

Jannasch behoort tot de drie kandidaten voor de hoogste post bij de CIVD. Volgens Bouterse hangt een definitief besluit af van het antecedentenonderzoek. Dat onderzoek is nog in volle gang. Jannasch lijkt een riskante keus. “Je kunt onmogelijk iemand plaatsen op wie de vijand vat kan krijgen wegens verkeerde handelingen uit het verleden. Dat kan gevaarlijk worden”, zegt Boldewijn tegenover de Ware Tijd.

Strikt genomen zou Jannasch het niet halen met zijn celstraf voor het helpen draaien van een xtc-laboratorium. Volgens Boldewijn moet Bouterse al genoeg ervaring hebben opgedaan met het gebeuren rond zoon Dino. Die bekleedde een topfunctie bij antiterreureenheid CTU, toen hij in 2010 werd aangehouden namens de Amerikaanse autoriteiten. Dino was jaren eerder veroordeeld tot een celstraf. (FOTO: via NOS/P. Van Maele)

Bekijk ook:

71 REACTIES

 1. NIET SLIM

  Zeg maar gerust oliedom. Welk land en welke investeerder en welk zinnig denkend mens kan er nog vertrouwen dat Suriname een rechtsstaat is.
  De contacten tussen boven en onderwereld zitten naast de president.

  Mini Ster van JusPol doe hier iets aan.


  Maak melding

 2. We kijken niet meer verbaasd.We nemen aan dat de hoge posten in Suriname behoren aan Drugs en wapenhandelaren,bankrovers,moordenaars, coupplegers,amnesia lijders,vergiffenis smekers,kortom het behoord aan personen met een strafblad.Hoe langer je strafblad hoe meer je in aanmerking komt voor een post.


  Maak melding

 3. Suriname in 5 jaar tijd volledig naar de morele en financiële kloten geholpen door Bouterse en zijn Paarse Roversbende.

  Nu weer de zoveelste crimineel benoemd op een hoge functie naar de blamage met Dino.

  Houdt het dan nooit op, nee het houdt NOOIT op. Suriname is het lachertje van Zuid Amerika.


  Maak melding

 4. Nieuwe topveiligheidsman met vonnis niet slim

  Niet slim is een understatement…..het is een misdadige beslissing van president die de weg volkomen kwijt is,


  Maak melding

 5. Integriteit kan het vertrouwen in de overheid maken of breken. Het is dus belangrijk dat ambtenaren, bestuurders en volksvertegenwoordigers integer zijn.

  Het Korps Politie Suriname concentreert zich op de volgende kernwaarden: Bescherming van de rechtsstaat
  Integriteit en ethiek, Klantgericht- en klantvriendelijkheid en
  Professionele arbeidsorganisatie

  Kan mij niet voorstellen dat het bij de nationale veiligheidsdienst anders is. Met andere woorden met deze evt. benoeming snijdt men in haar eigen kernwaarden.

  Vragen:

  1) Is er een functieprofiel van de betreffende vacature beschikbaar. Waarom denkt men in Jannasch een geschikte opvolger te vinden.

  2) In hoeverre zullen andere landen nog hun informatie delen met Suriname aangezien een ex veroordeelde straks aan het hoofd staat bij de nationale veiligheidsdienst.

  Met de evt benoeming van Jannasch slaat Suriname een modder figuur.


  Maak melding

 6. Duidelijker kan het niet….de Bouta-maffia is doorspekt van Nepotisme. Wat nou antecedenten-onderzoek…de man is een veroordeelde drugscrimineel, evenals zijn gezworen kameraad Bouterse.

  Het hersenloze paarse stemvee zal het wel weer een briljante keuze vinden.


  Maak melding

 7. @Printa,

  Waarom denk je dat de benoeming van Jannasch wel een goede zet is van de president. Graag jouw reactie hierop en voor de verandering zonder te schelden. We hebben te maken met een (ex) veroordeelde die straks aan het hoofd staat van een veiligheidsdienst.


  Maak melding

 8. Het is overigens opvallend dat bijna alle topfuncties ‘waarnemend’ zijn. Pg, hoofd KPS, hoofd CIVD, enz. Dat kan ook niet anders in een dictatuur waar de president het hoofd is van alle diensten. Dus iedereen daaronder is waarnemend.


  Maak melding

 9. @Henk Molenaar,

  Acht de kans op een fatsoenlijk antwoord ook klein. Het zou hem wel sieren om er antwoord op te geven. In Suriname en Nederland zijn genoeg er fans van Bouterse. Nu bewezen is dat Bouterse gefaald heeft op meerdere dossiers en ben ik benieuwd hoe zij tegen deze aanstelling aan kijken.

  Want laten we eerlijk zijn, op een gegeven moment is dit niet meer uit te leggen. Niet iedere paarse aanhanger is blij met Ramon Abrahams en Sardjoe. Ook in die kamp zijn er verschillende stromingen. Ook binnen de NDP zijn er mensen die tegen de amnestiewetgeving zijn.

  Dat Bouterse de verkiezingen gewonnen heeft heeft alleen te maken met het feit dat de hervormings agenda van Venetiaan te lang heeft geduurd. De bevolking wilde snel resultaat zien en Bouterse heeft daar handig op ingespeeld. Het populisme won van realistisch politiek voeren. Die fout mag men niet meer maken.


  Maak melding

 10. Allen,

  Wat gaat er gebeuren met mijn mooie Suriname ?
  Wie staat er op om het te redden ?
  Een land met zoveel mooie culturen die vroeger goed was, wie staat erop ?????


  Maak melding

 11. Hans gaat het gelukkig niet worden. Als wij (leken) al in koor roepen dat deze man een crimineel is wat denk je van de buitenlandse veligheids diensten? Ha! Denken we echt dat NCTB/CIA/FBI/SNI hun zegen gaan geven aan een benoeming van een chantabel figuur? In 2016? No way. Ik denk dat de president een belofte wilde inwisselen en de backlash gaat gebruiken om zijn mattie te zeggen dat ie heeft geprobeerd maar dat het helaas niet mogelijk is. Bouta is niet achterlijk.


  Maak melding

 12. @Eerlijk
  Als antwoord op je vragen:

  Iedereen behave de NDP en de ndpers!!
  Wij, de rechtgeaarden gaan Suriname,redden,de surinamers en de vele culturen


  Maak melding

 13. Gisteren heb ik geen woord gelezen op de wtk over een mogelijke benoeming van Jannasch.
  Waarschijnlijk was het bericht niet belangrijk genoeg.
  Pas vanochtend werd een artikeltje geplaatst.
  Evenmin is niets lezen over Maduro – de grote vriend van Bouta in Venezuela – die het parlement buitenspel heeft gezet.
  Hij leidt een minderheidsregering en weigert toe te geven aan de meerderheid in het parlement.
  Zo gaat dat dus en zo zou het hier ook maar zo kunnen gaan.


  Maak melding

 14. Beste RobG,

  Wederom wordt je inbreng ten aanzien van deze discussie gemist. Tot op heden heb ik nog geen goede argumenten gehoord waarom Dhr Jannasch een geschikte kandidaat zou zijn voor de vacante positie bij de nationale veiligheidsdienst.

  Op zijn minst ben je het toch met mij eens dat een schoon blazoen een belangrijke randvoorwaarde is voor het bekleden van de onderhavige positie. Alleen al om de vertrouwen van de buitenlandse inlichtingendiensten niet te schaden. En niet onbelangrijk de geloofwaardigheid van Suriname staat op het spel.

  Je reactie zien wij met belangstelling tegemoet.


  Maak melding

 15. Dat Bouterse niet slim is wordt je meteen duidelijk als je zijn CV ziet. Het is daarom jammer dat een groot deel van het Surinaamse volk nog minder hersencellen heeft dan Bouterse. Het valt echter niet te ontkennen dat Bouterse heel erg sluw is en dat de onnozelen onder ons zich steeds weer door hem laten belazeren, maar er is nog hoop; ook van de grootste imbecielen gaan eens de ogen open.


  Maak melding

 16. Uit welingelichte bron vernomen dat Dino en Meriba de 2 andere kandidaten waren.
  Er waren in eerste instantie 5 kandidaten, maar RobG en Printa zijn in vroeg stadium uit de lijst geschrapt, kruimeldiefstal valt n.l. niet onder zware criminaliteit.


  Maak melding

 17. er waren 3 kandidaten: Jan Nash, Ja Nnash, en Jannash.
  De 3e is het geworden.
  Suriname: het land van de onbegrensde corruptie mogelijkheden.


  Maak melding

 18. Suriname begint nu echt op een bananen republiek te lijken en dit verdiend het Surinaamse volk niet het wordt tijd dat meneer Bouterse opstapt hij is het spoor helemaal bijster !!!


  Maak melding

 19. Molenaar, Koos, Ray, Dre, Blaka Bakra en consorten, jullie domme idioten zijn hypocriet. Kijk hoeveel bewindspersonen in Nederland de fout zijn ingegaan, Harry Groen, Frits Huffnagel, Sjoed Swane, Stefan Hulman, Ton Hooijmaijers, Jos van Rey, Albayrak EN NOG VEEL MEER OP TE NOEMEN. Stuk voor stuk criminelen. Ga je die mensen dan ook uitsluiten van de maatschappij. Iedereen verdiend een 2e kans. En maar wijzen met die KA vinger naar Suriname. Ons land telt 500.000 inw en ook meneer Jannasch verdiend een 2e kans. Als onze president hem een geschikte vent vindt dan wordt hij het gewoon. Verder kunnen jullie blèren wat jullie willen.


  Maak melding

 20. Parbo,

  Zoals zo vaak haal je er weer van alles bij
  Het gaat om ONS land mang en niet om een ander land.
  Blijf nu eens even bij de realiteit.
  Read my lips, mind my words: Jannasch wordt het nooit.
  Zelfs Bouta is daarvoor met zijn Mulo-diploma te slim.
  Ik hoop, dat jij als Bouta adept dat ook kunt inzien.


  Maak melding

 21. @ Parbo,

  Niemand van de mensen die je noemt heeft nog een functie! Zo werkt dat in een parlementaire democratie! En een vergelijking maken met Nederland is in dit stadium helemaal not done! Of wil je ondanks alles Suriname een democratie noemen? Ik vraag me af wie er nou dom is.


  Maak melding

 22. @ Parbo,

  Bouterse heeft ook een tweede kans gehad, en zie wat hij ermee gedaan heeft! Criminelen, en vooral de onverbeterlijke criminelen, verdienen GEEN tweede kans!


  Maak melding

 23. Mensen, mensen

  KUMA HEEFT GEWOON KA MET IEDEREEN. ZIJN WIL IS WET.

  KUMA, DE GROTE STRATEEG heeft ALLE KRITIEKEN in ogenschouw genomen en toch zijn keuze heeft laten vallen op zijn CRIMINELE MAAT.

  Wat het Volk wil of denkt, interesseert KUMA HELEMAAL NIET.

  KUMA SCHIJT EN PIEST OVER HET SURINAAMSE VOLK DOOR ENKELE HANDELINGEN DIE DEZE KUMAKOISI GRUN GRUN GEDAAN HEEFT:

  1) Dochterlief krijgt een minister-salaris in de schoot geworpen.
  2) 430 miljoen ( een verhoging ten opzichte van het jaar 2014) voor zijn kabinet terwijl het volk MOES TAI BERE.
  3) FisH lady ontvangt nog steeds 6000 SRD voor niks doen.

  Dit noem ik MISDADIG GEDRAG: Het verbaast mij niets dat het land SKEER is.

  Ik ben ervan overtuigd dat DINA nog steeds zijn SALARIS MET ALLES EROP EN ERAAN ontvangt terwijl hij GEDETINEERD is.


  Maak melding

 24. Wat of wie moet de Veiligheidsdienst eigenlijk bestrijden? De oppositie? Volgens mij kaun je deze dienst net zo goed afschaffen en andere instanties belasten met veiligheidstaken.


  Maak melding

 25. De Centrale inlichtingen en veiligheids dienst is alleen voor binnenlandse consumptie.Hun hoofdtaak is om Surinamers in de gaten te houden om eventueel te weten wie de tegenstanders zijn van de regering en van bouterse in het bijzonder. Bouterse geeft al 35 jr leiding aan een criminele organisatie..Brunswijk idem..Zij het een paar jaar minder.ik neem het de leden van het parlement en de zogenaamde integere ministers kwalijk dat ze niet uit protest tegen deze walgelijke en criminele gang van zaken hun functie neerleggen. Maar when mony talks bullshit walks..Zie daar het moreel verval van niet alleen de politici, maar ook van een bepaald deel vh volk..Bouterse heeft het Laboratorium laten opzetten..JanascH en de andere veroordeelden werkten gewoon voor Bouterse..Om die conclusie te trekken hoef je geen raketwetenschapper te zijn..


  Maak melding

 26. Parbo, dus volgens jou verdient Dino ook een 2de kans?

  Waarom heeft Bouterse de 15 slachtoffers van de decembermoorden geen 2de kans gegeven?

  Jij bent echt KNETTERGEK!


  Maak melding

 27. De werkelijkheid is dat Suriname is verworden tot een achterlijke bananenrepubliek die wordt bestuurd door moordenaars en criminelen. De benoeming van criminelen op cruciale posities binnen de overheidsorganisatie past volledig in dat beeld.

  Het gaat niet om domheid maar om de beheersing van Suriname door de criminele organisatie van de president.
  Bouterse heeft vaker gezegd dat het hem niet interesseert wat het volk en de internationale gemeenschap van hem vinden of wat zijn acties betekenen voor het beeld dat de buitenwereld van Suriname heeft.


  Maak melding

 28. CRIMINELEN horen niet in de buurt te komen
  van Justitie, Politie, Veilgheids- en Inlichtingen-
  diensten !

  Laat hr Jannasch bijvoorbeeld in de schoonmaak-
  branche werken !

  Daar vormt hij een gering gevaar voor Land en Volk !

  PS : Desi laat wederom aan de bevolking zien, dat hij
  de Staat en het Volk, MINACHT !

  UNU, A PEOPLE FU SRANANG, NO DE NA TERI !!!


  Maak melding

 29. @ ROY
  Ik neem mijn woorden terug, maar ik hebt al gezegd.
  Het is toch bedroevend en schandalig dat er lummels rond lopen die dit nog durven goed te praten?
  Wat gebeurt er in ons geboorte land Land ROY?


  Maak melding

 30. Voor Bouta Slaafje Parbo:

  We trekken de vergelijking door naar Nederland zoals jij zo graag doet.

  Rutte geeft Willem Holleeder gratie nadat hij amper 2 van de 8 jaar heeft vastgezeten als veroordeelde drugscrimineel, geeft hem een baantje als beveiliger en benoemt hem later tot hoofd inlichtingendienst..

  Snap je hem…….waarschijnlijk niet door dat Paarse bord voor je kop.


  Maak melding

 31. Wat zou je anders verwachten van idioot dictator criminoloog bouterse.
  Alle mensen rondom deze crimineel hebben een verleden jammer voor suriname!


  Maak melding

 32. Henkie Molenaar, Derby en Somo hebben een 2e kans gekregen de rest heeft ervoor bedankt en namen de benen. Hoef je niet uitleggen dat als je de bevelen van een soldaat niet opvolgt bepaalde risico’s aan vastzitten. Je bent een vervelende oude zeur. Wij surinamers regelen onze zaken zelf wel. Jij als lobbyist van de witmangs moeten ver van Suriname blijven.


  Maak melding

 33. @parbo, even over de politiek:::

  =omdat ze in Nederland moorden, mag het ook in Suriname,
  =omdat ze in Nederland uitschelden, mag het ook in Suriname,
  =omdat ze in Nederland teveel zeuren, mag het ook in Suriname, en nog veel meer

  Waarom niet het volgende:::

  =in de Nederlandse politiek is alles transparant,
  =in de Nederlandse politiek is een ieder goed geschoold,
  =in de Nederlandse politiek houd men de eer aan zich zelf en men neemt ontslag als men iets verkeerd heeft gedaan
  =in de Nederlandse politiek zitten er geen moordenaars
  en nog veel meer.

  Je ziet welke kant vele NDPérs kiezen vandaar dat het nooit goed zal gaan met Suriname en vooral niet met een leider die men Bouterse noemt.

  -Jou vergelijking slaat nergens op en vergeet niet dat jou baas Bouterse nu zijn 3de kans heeft gekregen en het NOOIT goed heeft gedaan.!!!!!!!


  Maak melding

 34. @Watra
  Alle weldenkende Surinamers vragen zich inderdaad af wat er met ons geboorteland gebeurt. Het is inderdaad triest om te zien hoe ver het moreel verval is gevorderd.
  Het probleem is dat wij als burgers er automatisch van uit dat een president het landsbelang moet dienen. Zo hoort het toch?
  Maar dat geldt niet voor Suriname onder Bouterse. De beslissingen van deze president zijn vrijwel uitsluitend gericht op het dienen van zijn eigen belangen en dat van zijn criminele vrienden.
  De verkwisting en diefstal van overheidsgelden maar ook de onderhandelingen met Suralco, de benoeming van een crimineel tot hoofd van de centrale inlichtingendienst en de talloze andere beslissingen waarbij ieder weldenkend mensen zich afvraagt hoe dat in hemelsnaam kan, zijn alleen te begrijpen als je die plaatst in een kader van het dienen van het eigenbelang van de president en zijn criminele bende.
  Er wordt geopperd dat het domme beslissingen zijn. Was dat maar waar dan was een oplossing eenvoudiger te bereiken door slimme adviseurs in te huren. Ik vrees dat het hier gaat om doelbewust beleid van Bouterse om volledige greep te krijgen op de economie. Hij positioneert zijn loyale pionnen in alle vitale sectoren van de samenleving. Iemand met een crimineel verleden die ook nog een gunst(vervroegde vrijlating) van de president heeft ontvangen , is zeker loyaal.


  Maak melding

 35. @Parbo,
  Jullie onwetend Surinamers regelen jullie zaken zelf, dati meki a kondre e k@ no toch? ik sta echt versteld van om te zien hoe onwetend, kortzichtig en primitief een deel van mijn landgenoten zijn.


  Maak melding

 36. @ Snippi.
  Kijken die mensen niet naar buitenlands nieuws, lezen ze geen kranten of internet ? Nergens in de wereld heeft een populist, dictator en crimineel als Bouterse voor ontwikkeling en vooruitgang gezorgd in een land.


  Maak melding

 37. @Robinho,

  Boerenveen heeft KUMA nooit laten vallen in Miami vandaar dat Boerenveen met alle Egards door KUMA is ontvangen.

  JIJ HEBT DE JUISTE CONCLUSIE GETROKKEN:

  Bouterse heeft het Laboratorium laten opzetten..JanascH en de andere veroordeelden werkten gewoon voor Bouterse..Om die conclusie te trekken hoef je geen raketwetenschapper te zijn.


  Maak melding

 38. =Misschien weet men dit niet, maar de burgers mogen niet meer in euro’s uitbetaald worden. Het maakt dan ook niet uit of je voor een buitenlandse bedrijf werkt.

  Alleen die clan van Bouterse mag alles.


  Maak melding

 39. Voor de slapende slaven, wat duidelijkheid !

  In de DINO-Drugs-Wapen-Hezbollah-case is
  gebleken dat de stromannen/criminals die DESI
  heeft geplaatst bij de Veiligheidsdiensten ZWAAR
  HEBBEN GEFAALD !

  GEEN VAN hen heeft de CRIMINELE ACTIES
  van DINO blootgelegd/doorzien ! ALLEN werden
  verrast door DEA, CIA en andere diensten !

  Toch blijft koppige OPA DESI, steeds WEER/
  MEER criminelen om zich heen verzamelen !

  PS : Maar ja, bij Desi gaat het NIET om de
  Veilgheid of de Belangen van Sranang en VOLK !

  Het volk moet deze SHIT “vreten”, hoe lang nog ???


  Maak melding

 40. Alles wijst erop dat onze pres aan het dementeren is.
  Na de schandelijke afgang van zijn zonen Dino en Meriba zou een ieder denken.Nou dan heeft ie zijn lesje geleerd he!
  Maar niets is minder waar

  Of is het e.e.a, een bewuste strategie?
  SLM overnemen en een xtc expert maken tot civboss.
  Dan heb je produktie van drugs en transport in een hand.
  Dat is strategische planning.
  Dus toch niet echt dement he!


  Maak melding

 41. @Watra
  Velen hebben hun ziel aan Bouterse verkocht voor een paar spiegels en kralen en accepteren de onzin die Bouterse verkondigd als de waarheid. Hopelijk krijgen ze hun gezond verstand terug als ze straks niets te eten hebben.


  Maak melding

 42. nemen jullie Parbo niet al te zeer kwalijk voor zijn dronkemanspraat, hij zal wel weer te veel gezopen hebben van dat goedje waar hij zichzelf naar vernoemd heeft


  Maak melding

 43. Tuurlijk neem ik parbo het niet kwalijk. Het zal mij verbazen wanneer hij iets zinnige vertelt, omdat ik weet dat hij met tangen en varkens werkt eh hij heeft geen idee waarheen. Antwoord op alle vragen is Bouterse. Dan ben je wel zielig.


  Maak melding

 44. Buitenlandse drugshandelaren zullen in de rij staan om zaken te doen met baas en zijn paars drugsbonzen. Na a sanie disie Stef Anus Meye beng predik op 24 nov. 2015. Hihi, alleen met herhaalde spot kan men de paarse oliedomme stommelingen van repliek dienen. Hihi. Basie ddb aka didibri a dong paars volk e verdien. Leve de verworden misdaadstaat Suribabwe met misdadigers als misleiders. De paarse lijdensweg ligt op de loer. Vol revo kommer en kwel. Hihi


  Maak melding

 45. En Bouterse wil de economie stimuleren en buitenlandse investeerders aantrekken?
  Vergeet het maar. Het eerste wat investeerders willen is een stabiel politiek en veilig land.
  Wat moet Suriname met een CIVD???
  Een privéleger van Bouterse?
  Suriname gaat nog verder naar de klote.


  Maak melding

 46. @Henk Molenaar
  Suriname in 5 jaar tijd volledig naar de morele en financiële kloten geholpen door Bouterse en zijn Paarse Roversbende.

  Nu weer de zoveelste crimineel benoemd op een hoge functie naar de blamage met Dino.

  Houdt het dan nooit op, nee het houdt NOOIT op. Suriname is het lachertje van Zuid Amerika.
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  MET JOU,..DOMBO HENK MOLENAAR,ALS KLAP OP DE VUURPIJL,..PANNEKOEK.


  Maak melding

 47. @ PANNEKOEKEN,…

  1Goede raad,oeno spang,geen paniek voetbal hier gaan spelen,emoties gaan parten spelen bij jullie RELAX.jullie zijn maar een VERWAARLOOSDE percentage die zo tekeer gaat.kom tot bezinning,want dat geklets uit jullie nek zet geen zoden aan de dijk stelletje inmiddels al aangebrande PANNEKOEKEN.


  Maak melding

 48. DORA en BREEVELD MOETEN zwijgen in
  OPDRACHT van de DICTATOR !

  DE HUICHELAARS, verraders van de rechtsstaat,
  MOETEN ZWIJGEN over de benoeming van dit
  STADS-CREOOL-GEBOEFTE tot Hoofd CIVD !

  PS :
  STOP the SLAVERY in SRANANG-KONDRE !!!


  Maak melding

 49. Heren Molenaar, Koos, Ray, Dre, Blaka Bakra en consorten, kunnen jullie geen borrelclubje oprichten en om de klaverjas of troef call tafel gaan zitten om jullie eeuwige gehaal en getrek te beklinken? Het wordt tijd dat de bezem door dit forum gehaald wordt want jullie abonnement begint bij te dragen aan afbreuk, erosie en corrosie van ’t platform.


  Maak melding

 50. Geachte heer/mevrouw Soula,

  Waterkant biedt Surinamers en anderen die affiniteit hebben met Suriname de mogelijkheid elkaar te informeren en met elkaar te interacteren op verschillende gebieden. Dit platform biedt ook een mening te geven over bepaalde onderwerpen. Uiteraard kan het zijn dat u over bepaalde onderwerpen anders denkt en dat mag.

  Vrijheid van meningsuiting wordt vaak beschouwd als een integraal concept in democratieën. Nederland en Suriname pretenderen democratieën te zijn. De vrijheid om zonder angst voor vervolging je mening te kunnen uiten staat expliciet vermeld in de Universele verklaring van de rechten van de mens.

  Hopende u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd.

  Hartelijke groet,

  Koos


  Maak melding

 51. Gelukkig hebben ze er zelf voor gekozen. Tijdens de verkiezingen zijn velen gewaarschuwd wat zou gaan komen. We want Bouta hoorde ik menigeen scanderen, nou ze hebben hem. Niet klagen maar dragen.
  Oftwel wie zijn gat brand moet op de blaren zitten.


  Maak melding

 52. Ira

  =Misschien weet men dit niet, maar de burgers mogen niet meer in euro’s uitbetaald worden. Het maakt dan ook niet uit of je voor een buitenlandse bedrijf werkt.
  ———————-
  MAAR
  een toeristenkaart op Pengel Airp. moet wel met euro s bet.. worden. Trek dus geen srd uit de ATM aldaar om vervolgens daarmee te gaan betalen.


  Maak melding

 53. @Gast x, je hebt gelijk. Mijn info heb ik toevallig van iemand die voor een buitenlandse bedrijf werkt en deze info van zijn baas heeft ontvangen.

  @printa, deze is voor jou en ga eens na of je Bouterse zijn gedrag hierin kent::::::uit de Bijbel:::Hypocrisie::::::Dit zal Steve Meye ook moeten weten, maar Bouterse is GEEN snars veranderd.

  =Vroeg in de geschiedenis gebruikte Satan de Duivel een slang en deed hij alsof hij een weldoener was om zo Eva, de eerste vrouw, te misleiden.
  Sinds die tijd hebben ook veel mensen zich anders voorgedaan om anderen te misleiden en om er zelfs beter van te worden.===DIT IS LETTERLIJK WAT BOUTERSE DOET.

  @JoJo, sommige mensen die het gevoel krijgen dat zij een strijd verliezen kunnen het volgende doen::

  -wegblijven en niets meer laten horen, of onder een ander naam doorgaan!!
  -doorgaan en anderen uitschelden en de schuld van alles geven. Zie @printa en @parbo wel !!!
  -een groep vormen en terroristische aanvallen gaan plegen, dit omdat hun wens NIET is uitgekomen en vooral, omdat baas Bouterse ze teleurgesteld heeft.


  Maak melding

 54. Speelt dictator Kim Jong-un van Noord-Korea blufpoker met de waterstofbom met een zware ondergrondse ontploffing op bijna één kilometer diepte te noordwesten van de hoofdstad Pyongyang van Noord-Korea? Dat staat vast , DDB heeft wel een gasbom, nl: puf, die hij dagelijks in het geheim tot ontploffing brengt net als Kim Jong-un. Echt wel! Zie wat die teweeg brengt in de economie van Suriname en de gevolgen voor de Surinamers in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.