Nederlandse rapper Lil’ Kleine naar Suriname

0

De Nederlandse rapper en acteur Lil’ Kleine gaat deze week naar Suriname voor het verzorgen van een optreden. Hij is de hoofdact van de ‘Turn Upp Friday’ party op vrijdag 8 januari in Club Zsa Zsa Zsu. Lil’ Kleine is één van de meest succesvolle en ook besproken artiesten van 2015 door ondermeer zijn hit ‘Drank & Drugs’ met de Surinaams-Nederlandse zanger Ronnie Flex.

In Nederland begint Kleine op 13 februari aan een tournee langs de grote poppodia van het land. De rapper belooft een drie uur durende show waarin uiteraard al zijn grote hits aan bod komen. Ronnie Flex reist dan ook het grootste deel mee als support act.

In enkele Nederlandse steden zijn daarnaast ook surprise acts te verwachten. De tournee begint in P60 in Amstelveen en eindigt op 2 april op het poppodium 013 in Tilburg. Het is de eerste keer dat Lil’ Kleine een bezoek brengt aan Suriname. De rapper was afgelopen week op Curaçao. Ronnie Flex was vorige week al live te zien in Paramaribo. (FOTO: Lil’ Kleine & Ronnie Flex)

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.