Post governor Centrale Bank Suriname nog wijd open

58

PARAMARIBO, 3 jan – Het kan nog even duren eer de hoogste post is ingevuld bij de Centrale Bank van Suriname, CBvS. Hoewel president Desiré Bouterse leek te geloven dat er een kandidaat was, is dit niet het geval. De werkelijkheid is anders.

Bouterse noemde Sigmund Proeve, de directeur van de Surinaamsche Bank. Maar die zegt zelf van niets te weten. Volgens Bouterse zou Proeve de kandidaat zijn van ‘het bedrijfsleven’. Kennelijk wishful thinking van het staatshoofd. De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven, de belangrijkste werkgeversorganisatie in Suriname, meldt dat Proeve geen ambities heeft voor de post. Ook zou hij nimmer zijn voorgedragen.

In elk geval niet door het bestuur van de vereniging. In een bericht wordt aangegeven dat er nimmer contact geweest is met de president over het aanwijzen van een kandidaat. De vereniging heeft eerder aangegeven geen politieke functies te zullen invullen. Daar wordt aangehouden. Het is een raadsel hoe Bouterse erbij komt. Het staatshoofd zei tijdens een persconferentie dat het bedrijfsleven om een andere kandidaat gevraagd zal worden.

Bekijk ook:

58 REACTIES

 1. Bouterse is aan het hallucineren. Lang leve de Blue Label en Sosa. De man is niet
  beetje gek, hij is knettergek.

  Iemand voordragen die nergens van op de
  hoogte is. Hoe bizar is dit. Ben benieuwd wat de paarse paupers hierop te zeggen hebben.


  Maak melding

 2. Is trouwens niet de eerste keer dat hij op deze manier mensen voor een bepaalde functie probeert te strikken. Tijdens de verkiezingscampagne had hij de huidige vice president Adhin ook zonder overleg als kandidaat genoemd op het podium..Hij was toen zodanig onder invloed van alcohol en wellicht ht een ander hallucineren middel dat hij niet eens de juiste naam van Adhin wist.. Ben trouwens benieuwd of hij publiekelijk gaat reageren op de negatieve reacties van zijn dansoptreden met het jong meisje op of omstreeks oudjaarsdag.


  Maak melding

 3. Op mamjo.com is een link te zien van een Facebook filmpje waarin je de president van Suriname parende dansbewegingen ziet maken met een heel klein meisje dat onvolwassen lijkt. Hij neemt de tijd om haar achterwerk te inspecteren hij laat haar tegen zich aanrijden en rijdt ook tegen haar aan daarbij bekijkt hij haar achterwerk van een afstand en besluit dat hij er toch niet van afblijft. Het geeft een heel vreemd gevoel dat deze persoon het is die gekozen is voor het hoogste ambt van het land. Het minste wat er nu gebeurt is dat de normen en waarden op de glijdende schaal een dieptepunt hebben bereikt.


  Maak melding

 4. Ontucht met minderjarigen is strafbaar. Een strafrechtelijk onderzoek zou op haar plaats zijn. Bouterse is niet alleen een massa moordenaar, drugssmokkelaar en corrupt. De man heeft ook pedofiele neigingen. Walgelijk !


  Maak melding

 5. Proeve lust het kaalgegraaide gras van CBvS niet.Ik denk dat hij weet dat daar niets meer te halen valt.Het enige wat daar gedaan wordt is de gelddrukkerij op volle toeren laten werken.
  Het beleid wordt door de megagraaier van Financiën bepaald.


  Maak melding

 6. Wanneer je al het beeldmateriaal en al die onzin die deze man uitkraait op dvd zou zetten, zal het zeker een veel verkochte dvd worden, want als gouvener van de centrale bank moet je van onbesproken gedrag zijn, en dat is Proeve niet, want heeft een strafblad van 12 maanden gevangenis, in 2007, voor het illegaal overmaken van gelden voor een hotel in Amerika, en Hoefdraad blijkt incompatent te zijn.


  Maak melding

 7. Bouta neemt t hele zaakje niet meer zo serieus!!!

  A Mang Kong Ouroe Kaba…………Met zijn super dikke buik!!!

  Bij deze re-shuffelen/besnuffelen wij die man!!!!! Voor altijd!!! Ga tomaten planten!!!


  Maak melding

 8. Terwijl miss Piggy een kruistocht begint tegen misbruik van jonge meisjes in het hele land, ondermijnt haar hoeder haar pogingen, ik ben benieuwd of deze dame, die de dingen zegt zoals ze zijn (bolwassing advocatuur, Marron geboefte), degene uit wiens trog zij slurpt, zal uitmaken voor pedofiel varken?


  Maak melding

 9. Walgelijk is een van de juiste bijvoeglijke voornaamwoorden. De muziek was: ai lollo lik wan goejaba. Een gerechtelijk onderzoek met of zonder het andere op handen zijnde onderzoek lijkt mij zeker op zij plaats. Immers heeft minister silos! Bepaald dat meisjes niet meer ongestraft zouden worden misbruikt.


  Maak melding

 10. Wat Brunswijk heeft gedaan is niks anders dan herhalen wat al tientallen jaren al gedaan is door andere bevolkingsgroepen of Clans.
  Alleen is het wel zo dat de deze inheemse samenleving nu voor de eerste keer aan de beurt is gekomen. En men leert snel.
  Ik heb ook in mijn familie mensen die nauwelijks kunnen lezen en schrijven maar wel met drie balpennen in de zak rond lopen en ook nog eens veel invloed hebben.
  Ze weten precies welke mensen te koop zijn met “Roti & Doksa & Black-Blue-=Green label”.
  Mensen die geen HBO of Academische studies hebben voltooid lopen rond als directeur. Daarbij weten ze ook heel goed dat ze maar korte tijd hebben om hun zakken te vullen. Suriname heeft geen financieel – Economisch probleem maar Suriname heeft Menataliteit & Gedragsprobleem.
  De rottigheid begint net als bij visbederf in de kop. De rottigheid van Suriname begint ook in de TOP (KOP).


  Maak melding

 11. Manu, volgens jou ‘Bouta wanni poti puspusi Proeve luku merki? Als het waar is dat Proeve een strafblad heeft, wat zegt dat dan over Bouterse, dat hij uitgerekend Proeve tot governor van de centrale bank wil maken? Heeft hij dan niets geleerd van Dinogate, Brampiegate en Meribagate?


  Maak melding

 12. Gelukkig heb je nog mensen met principes die niet naar Debiel Bouterse pijpen dansen, god zij dank….
  Een goed begin voor die zaka-zaka Debiel!


  Maak melding

 13. Ik heb KUMA zien dansen met die PTIE MEID: DEZE PLEESIDENT DANST SENSUEEL BAJA, NOG EVEN WAS HET SEKSUEEL VOOR DE CAMERA. KUMA was het ACHTERWERK van die PTIE MEID STRAK ( likkebaarden) aan het inspecteren.

  Ik heb het idee dat zijn ADVISEURS een FATU op KUMAKOISI nemen: GRIETIE A MEID, JOE NA VOLKSPLEESIDENT.

  KUMA IS VOOR MIJ RONDUIT SCHAAMTELOOS, ORDINAIR EN NIET TE VERGETEN MISDADIG!!!

  De Surinaamse Munt is GEDEVALUEERD, Normen en Waarden zijn GEDEVALUEERD, het AMBT van PRESIDENT is sedert augustus 2010 1000 procent. GEDEVALUEERD.


  Maak melding

 14. Als het niet zo ernstig was zou men kunnen zeggen dat het hilarisch is.

  Een gedroomde kandidaat voor de vacante positie van Governor van de centrale bank presenteren en dan als reactie terug krijgen ik weet nergens van en ik heb er geen zin in.

  President hoe warrig kunt u besturen van een land maken Hoe ernstig kunt u door u staf, uw regering etc. bij de neus genomen worden.

  Als ik de reactie van Proeve lees op db Suriname wordt het alleen maar erger. De kans dat er iemand bij deze regering Governor van de Centrale Bank zal willen worden is uitermate gering geworden. Men zal namelijk verantwoordelijk worden voor heel veel wanbeleid en zijn of haar gezicht de komende 15 jaar nergens meer kunnen vertonen.
  Het persoonlijk risico is veel te hoog geworden.

  Beste RobG wat vindt u van de reactie van Proeve. U bent immers econoom.


  Maak melding

 15. =Bouterse weet niet te communiceren met het volk en alles draait om hem zelfs.

  Dit soort handelingen zijn al eerder voorgekomen. Slecht en nogmaals slecht voor het land en volk.
  ARROGANTIE EN MACHT.

  =In ieder geval begint het jaar heel erg “goed” en ben benieuwd wat de NDPérs weer te zeggen hebben. Lees hier een stukje tekst:::::::

  -PARAMARIBO – Er is geen garantie dat dit jaar wordt begonnen met een ananasfabriek in Para en een cassavefabriek in Saramacca. De twee projecten staan wel op de begroting van 2016 van het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV). Volgens de onderdirecteur Landbouw, Ashween Ramdin, zijn de plannen wel realistisch en uitvoerbaar, maar het geld is schaars.

  =Proeve weet wat hem te wachten staat!!!!


  Maak melding

 16. Beste misabitoch

  Je hebt het goed verwoord. Analfabeten en criminelen worden op grond van familiebanden en paarse kleur op hoge posities neergezet.

  Suriname is het lachertje van Zuid Amerika met de grootste clown als presdent.

  Heb je zijn nieuwjaarsrede gezien? Bouterse struikelde over elk woord en zag er uit als een zombie en wist niet eens waar hij was.


  Maak melding

 17. Ik denk dat Sandew Hira geschikt is voor die post. Hij kan snel de waarheid achterhalen en zeer snel de boel in de juiste richting trekken.
  Wat mij verbaast is niet dat de president een paringsdansje uitvoert, maar hoe het komt dat een kleuter al paringsgedrag vertoont en verwelkomt en uitvoert. Wat leren die kleuters tegenwoordig?


  Maak melding

 18. =Dit zegt Proeve, een stukje tekst en vooral voor sommige NDPérs die anderen steeds de schuld geven.
  Een stukje tekst wat proeve zelfs zegt:::::::::::

  =“Helaas heeft Suriname als land onvoldoende gespaard.” De devaluatie is volgens hem een pijnlijke beslissing geweest, die een krater in de koopkracht van de Surinamers heeft geslagen. Proeve zei van mening te zijn dat een deel van de oorzaken voor de huidige economische malaise toe te schrijven is aan het bestedingsgedrag van het land. “Men wijt het aan de commodityprijzen enzovoort, maar ik zeg er met klem bij dat een deel van de oorzaken voor onze huidige malaise toe te schrijven is aan ons eigen bestedingsgedrag als land. We geven teveel uit. Als we dat als land doen, dan kan dit het gedrag van de samenleving gaan worden. We moeten beseffen dat als je iets niet hebt, dat je het ook niet kan uitgeven.” Proeve stelde dat burgers dit maar al te goed beseften, maar anders was dit volgens hem met het bestedingsgedrag van de overheid welke volgens hem eigenlijk ‘onverantwoord’ was. “Op die blaren zitten we vandaag de dag”, concludeerde Proeve. Het was dit gedrag van de overheid, welke volgens hem uiteindelijk geleid heeft tot alle maatregelen die in 2015 zijn genomen.


  Maak melding

 19. Henk Molenaar: “Heb je zijn nieuwjaarsrede gezien?”

  Ik ben toch geen idioot of masochist? Ik hoorde van iemand die de moed kon opbrengen om naar nietszeggende onzin te willen luisteren bij het begin van het nieuwe jaar, dat onze volksclown precies om 12 uur ’s nachts begon met zijn gezeik, zelfs de meest verstokte paarse ezel, die zat te wachten op de ‘inspirende’ woorden van zijn afgod, heeft door het vuurwerklawaai geen woord van die onzin kunnen verstaan.


  Maak melding

 20. Beste Henkes,

  Je weet toch het motto’s van Bouterse ? “Morgen wordt alles beter”,,,,

  en

  “is was’t me”

  Decembermoorden, “ik was even plassen en kwam terug en iedereen was dood”

  2015: Totale ineenstorting Suriname’s economie

  “Ik kan niet in glazen bol kijken”, is niet mijn schuld


  Maak melding

 21. Beste Ronald,

  Ook dat was eigenlijk het meest schokkend. Dat een meisje van amper 14 jaar zonder gene een opa van 70 verleid met een porno dans.

  Alsof ze dat dagelijks doet. Ik zou gaan praten met de kinderbescherming en de moeder ( pa is waarschijnlijk toch nergens te vinden) uit de ouderlijke macht ontzette,


  Maak melding

 22. Beste Henkes, de volksclown is fervente alcohol drinker. Door zijn drankgebruik en de misdaden die hij in het verleden heeft gepleegd denkt de man suriname in zijn greep te hebben. We weten allemaal dat door de opkomst van internet de halve wereld meekijkt. Zie alleen dat filmpje al waar hij met een stijve tegen een jong meisje aan danst. De man geregeerd het land met een jaren 80 mentaliteit. Hij is de weg kwijtgeraakt. Aaai baja in Suriname hebben bejaarden de toekomst en de jongeren worden bij het grofvuil gezet.


  Maak melding

 23. Ja wat moet je als je vrouw (Akang-zwarie) niet meer deugd, en geld heeft die lul zak genoeg om kleine meisjes te misleiden en te gebruiken zoals dino het deed.

  Misschien heeft onze printa en rob.g. een andere kijk op deze zaak, iets economisch.


  Maak melding

 24. @ Henkes,

  Kijk maar naar allerlei belangrijke posten die hoofdzakelijk ingevuld zijn door mensen met een strafblad, op het kabinet zitten er ook een paar,en wat Proeve aangaat, kijk maar op http://www.waterkant.net suriname 2007/08/31 cestraf-voor-directeur-de-surinaamse-bank.


  Maak melding

 25. Beste RobG

  Een opinie van U in deze zaak wordt erg gemist. Indien u niet reageert is duidelijk dat ook u deze belediging/ zelfverminking van het instituut President van de Republiek van Suriname niet recht kunt praten/schrijven.


  Maak melding

 26. Er zijn toch nog Surinamers die principes hebben. Als het echt waar is dat Proeve geen baas van de centrale bank wil worden dan is hij een man die wel eens de strijd kan aanbinden tegen het kwaad in ons land. Proeve toont hiermee aan dat hij zich niet laat misbruiken door de vijand van ons land. Dhr Proeve realiseert zich dat met een dolle moordenaar niet valt samen te werken. Als governor van de centrale bank zal je je moeten onderwerpen aan de grillen van crimineel Bouterse, die je beveelt van je moet doen en als het fout gaat heb jij het gedaan maar geen Bouterse. De centrale bank is sinds na de verkiezingen van 2010 niet meer onafhankelijk. Proeve heeft geen zin bevelen van crimineel Bouterse te gaan uitvoeren.
  Heel belangrijk vind ik de reactie van Proeve dat niemand hem heeft voorgedragen maar dat er ook niet met hem over die zgn benoeming is gesproken. Proeve heeft goed door dat moordenaar Bouterse hem op een slinkse manier monddood wil maken met die nu nietszeggende functie van governor van de centrale bank. Proeve wil zijn imago niet met bloed laten besmeuren.
  Deze weigering in absolute zin van Proeve moet als voorbeeld dienen voor velen die zich nog laten omkopen door Bouterse.
  Ik hoop dat Proeves weigering Surinamers tot inkeer zal roepen en Bouterse met zijn entourage dit jaar voorgoed verjagen.
  Suriname is veel beteraf zonder Bouterse met zijn roversbende.


  Maak melding

 27. Jammer dat de pas geregelde dochter van Baas niet op het ‘dagu’ feest aanwezig was, ze had haar weldoener kunnen adviseren zich niet meer als Bello te gedragen nu hij president is, als hij dat advies had opgevolgd, had ze in één keer haar jaarsalaris als adviseur van de president al dubbel en dwars verdiend. Voor de rest van het jaar kon ze gaan shoppen in Parijs, omdat er bij Baas niet zo veel valt te adviseren, hij doet toch alleen wat hij zelf wil.


  Maak melding

 28. @mr.pakro
  Ja wat moet je als je vrouw (Akang-zwarie) niet meer deugd, en geld heeft die lul zak genoeg om kleine meisjes te misleiden en te gebruiken zoals dino het deed.

  Misschien heeft onze printa en rob.g. een andere kijk op deze zaak, iets economisch
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  Bouta heeft jullie weer geprovoceerd,,..en jullie trappen weer erin als grote domme EZELS ..stelletje PANNEKOEKEN !..jullie zoeken een stok om de hond te slaan,maar het is een luciferstokje.,dit wordt een voetsjoeger…Trouwens Pakro mie de zeker dat first lady zeker mooier is als jou vrouw als je tenminste eentje hebt,dat is 1000.%, dus klets niet uit je nek.


  Maak melding

 29. Printa: “Bouta heeft jullie weer geprovoceerd,,..en jullie trappen weer erin als grote domme EZELS ..stelletje PANNEKOEKEN !..jullie zoeken een stok om de hond te slaan,maar het is een luciferstokje.”

  I rest my case

  Deze Printa is echt te dom voor woorden. In elk ander land zou dit filmpje aanleiding zijn tot een veroordeling vanwege een aanranding van een minderjarige. Ik werd echt misselijk van de video. Wat een smeerlap is die Bouta toch. En is is jou president Printa…


  Maak melding

 30. @ Afro,…Luister eens goed domme PANNEKOEK,Proeve heeft een goed betaalde baan bij DSB,dus hij hoeft niet als governor te gaan werken bij de centrale bank.,,


  Maak melding

 31. Dat dansje van Bouterse en de minderjarige is eigenlijk heel normaal in de marronkringen. Kijk eens naar dat andere meisje. Zij danst op soortgelijke manier. Misschien moeten we ernaar kijken met de ogen van een marron. Dan ziet het er weer anders uit.
  Het is overigens wel duidelijk dat het meisje solliciteerde naar een overheidsbaan, afdeling behandeling geslachtsziekten.


  Maak melding

 32. @,..Ha ha,.Die domme ..PANNEKOEK..Henk Molenaar wil ook nog rechtertje spelen ,..omhoog gevallen mislukkeling ! je kan lullen tot je een ons weegt,maar BOUTERSE IS PRESIDENT.OOK VAN JOU !!!


  Maak melding

 33. printa
  je kan lullen tot je een ons weegt,maar BOUTERSE IS PRESIDENT.OOK VAN JOU !!!

  Beste Printa,

  je hebt weer te lang met je neus in de witten poeder gezeten….en met je hoofd in het achterwerk van jou Baas.


  Maak melding

 34. @Pronta
  “Proeve heeft een goed betaalde baan bij DSB” en die ruilt hij niet in voor een paar maanden wet overtreden en crimineel spelen.

  Proeve weet wat het risico is. Niet doen wat de baas hem opdracht betekend ontslag en wel uit voeren wat baas hem opdracht en hij zal jaren door justitie achtervolgd worden en de geschiedenis in gaan als Goedschalk 2.

  RobG uw uitleg wordt gemist!


  Maak melding

 35. Henk Molenaar
  Een toevoeging op de CV van Bouterse

  1) couppleger
  2) moordenaar
  3) drugsdealer
  4) verkrachter van grondwet
  5) PEDOFIEL
  }
  }
  Ik leer iets bij Bouterse Pedofiel ? ik dacht dat PEDOFIEL een blanke Nederlandse uitvinding was met PATENT . al die Nederlandse mannen die zich vergrijpen aan kleine kinderen in Azië. Er was ook een Nederlander in Suriname die een kinderen tehuis beheerde en zich vermaakte met de kleine jongens tijdens de regeerperiode van Venetiaan. Als ik mij niet vergist was er toch een PEDOFIEL partij in Nederland die zich inzette voor Seks met kleine kinderen en volgens de documenten van KVK was hun penningmeester een bekende Henk Molenaar zet dit maar op jou CV!


  Maak melding

 36. Printa: “jullie zoeken een stok om een hond te slaan”.

  Printa, je gaat vooruit; jij hebt eindelijk door dat je idool een beest is dat stokslagen verdient, ik denk echter dat de meeste Surinaamse straathonden zich diep beledigd zullen voelen dat je hem een hond noemt.


  Maak melding

 37. Beste KAISAN

  Laat me je uit de droom helpen. De gevangenissen van Suriname zitten vol met ooms, stiefvaders en buurmannen de zich hebben vergrepen aan kleine Surinaamse meisjes


  Maak melding

 38. Generaal bauwta zoekt een kans om zijn dochter die cassiere was bij macro tot president van de centrale bank te benoemen. Vandaar al die toneel.


  Maak melding

 39. Hoe bedoel je zijn vrouw deugt niet meer? Je bekijkt het totaal verkeerd. Ik zal een oude viezerik met een meisje. Niet een viriele man die heel veel te bieden heeft. Hij biedt wel een strakke buik ja. Maar wie wil dat? Inderdaad zijn vrouw thuis. Doe niet alsof president een gewilde partij is die thuis niet aan zijn trekken komt. Misschien komt Inke niet aan haar trekken.


  Maak melding

 40. De paarse kliek op wkn verkeren in
  ontkenning ten aanzien van hun president welk ontucht heeft gepleegd met een minderjarige. Als het iemand van de oppositie was geweest dan hadden ze moord en brand gegild. Feit is dat het plegen van dergelijke handelingen president onwaardig is. Suriname staat letterlijk voor PAAL.


  Maak melding

 41. Misschien moet weer een slimme jongen uit het Buitenland komen die tegen een zeer hoog salaris aan de slag wil.

  Volgens mij voelt geen enkele zichzelf respecterende Surinamer in Suriname zich geroepen.
  Na zoveel kritiek op de regering te hebben gehad kan ik met niet voorstellen dat ze mee gaan doen.


  Maak melding

 42. MORO E DORO !!!

  Heer XTC-JANNASCH-TIJDELIJK-HOOFD-CIVD !!

  PS : BOEBOE-BIT-SJORIE wordt GOVERNOR Centrale
  Bank van Suriname !!!

  BAKBA-WINKRIE-REPUBLIEK SRANANG !!!

  TIME FOR CHANGE !!!!!


  Maak melding

 43. Naar mijn mening moeten kandidaten voor de positie van Governor van de Centrale Bank zich openbaar maken. Het blijft vreemd dat niet bekend is wie zich beschikbaar stelt voor de positie.

  Dat de selectie en de benoeming gebeuren door de president zonder inspraak van de overige partijen is op zijn hoogst merkwaardig te noemen aangezien het om een cruciale functie gaat binnen de sector en daarmee ook de surinaamse economie. Het staat ook haaks omdat Bouterse aan had gegeven met alle partijen te willen samenwerken om de crises op te lossen.

  1) Is er überhaupt een functieprofiel opgesteld voor de betreffende functie en waarom denkt men in Proeve een goede Governor te vinden (los van dit artikel)

  2) Wordt het niet tijd om meer transparantie door te voeren in de werving en selectie proces ten aanzien van sleutelposities binnen de overheid.

  Nogmaals het blijft vreemd iemand benoemen die nooit op sollicitatie gesprek is geweest. Ik zou het niet aan durven.

  Graag een reactie van RobG en Milton want jullie inbreng in deze discussie wordt nu wel gemist.


  Maak melding

 44. @Koos

  RobG is al dagen in overdrive bezig een antwoordt te dichten maar het wil maar niet lukken.
  Er is namelijk geen antwoord indien de gedroomde kandidaat van de President de President zo voor schut zet als nu gebeurd is.

  Een kandidaat die stelt geen interesse te hebben, die stelt niet voorgedragen te zijn en die stelt niets van de President vernomen te hebben. Kan de President erger in zijn hemd gezet worden.

  Het lijkt mij dat niemand bereid is de zwijnen stal uit te mesten.
  Het afbreuk risico (ontslag) is heel erg groot.


  Maak melding

 45. Roy,

  het gaat in dit geval niet om de kwalificaties van de pres. cbs maar zoals Jojo impliciet de vinger op de zere plek legt: jouw opdrachtgever moet aan zekere kwaliteiten voldoen.


  Maak melding

 46. Sjonge sjonge, wat een gedoe. Het valt me op dat de meeste posters mannen zijn met een rok aan. Ik heb geen last van Bouterse syndroom. Vroeg of laat gaat hij zich moeten verantwoorden. Maar als ik jullie was zou ik de video goed gaan analyseren. Bouterse is nu tegen de 71 jaar of zelfs 72, 73, zo flexi is hij echt niet meer. Een “look a like” hier danst met dit kind. De look a like, ziet er veel jonger uit!!!!! Kijk goed en zie zelf, als je niet blind bent. Ik was er in het begin ook ingetrapt, maar bij nader inzien heb ik gemerkt dat het niet klopt.


  Maak melding

 47. Niemand wilt die rot baan hebben want het land is failliet.Je kunt alleen maar afgaan.Laat Bouterse alles doen want hij heeft die chaos veroorzaakt.Ik had al geschreven dat Bouterse geen economische kennis heeft om het land te besturen.Hij heeft het volk belazerd en nu is gebleken dat hij een domkop is.Al die kiezers die op de NDP hebben gestemd zitten nu in de problemen.Jammer voor het land want het is alleen maar achteruitgaan voor Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.