Kenny B bezoekt granman Bono Velantie

6

Kenny B bezocht vandaag granman Bono Velantie in het binnenland van Suriname. De Granman(Gaanman) eerde Kenny B met het overhandigen van de pangi en kamisa die hij ontvangen heeft bij zijn inauguratie tot Paramount Chief (traditionele koning) van de Ndjuka, waar de Aukaners toe behoren. Na overhandiging van de gouden plaat van zijn album, zong Kenny B voor Gaanman Bonno Velanti.(Foto’s: Joey Healy)kennyb-granman2

Bekijk ook:

6 REACTIES

  1. Gelukkig dat Kenny B, niet het type is dat schijt in zijn eigen nest. Deze man houdt de eer van Suriname hoog, ongeacht het bewind dat aan de macht is, en dat waardeer ik ontzettend goed van hem.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.