Afscheidsconcert rapper Tony Scott in Paradiso

4

Rapper Tony Scott neemt met een speciaal concert op 15 februari 2016 afscheid van zijn fans in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Ruim een jaar geleden is er bij hem Multiple sclerose (MS) vastgesteld. Het verloop van de ziekte is onzeker en de in Suriname geboren Tony Scott heeft er voor gekozen om zijn actieve carrière als artiest af te sluiten met een laatste grote show in Paradiso.

De 44-jarige Tony Scott, artiestennaam van Peter van den Bosch, is een Nederlands rapper en muzikant met Surinaamse roots. Op jonge leeftijd emigreerde hij van Suriname naar Amsterdam Zuidoost. Hij werd in het begin van de jaren negentig internationaal bekend met hiphousehits als ‘Get Into It’ en ‘Love Let Love’.

Op 15 februari viert hij zijn passie voor muziek en het leven met veel muzikale vrienden, en vraagt tevens aandacht voor de ziekte MS. An Evening with Tony Scott & Friends: met King Bee, Candy Dulfer, Tyree Cooper, Lange Frans, Extince en Ben Liebrand.

Tony Scott’s The Chief waarin hij rapt over zijn Indiaanse afkomst:
https://www.youtube.com/watch?v=oOtUoGMLD_g

Bekijk ook:

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.