Jubileum CD project i.v.m. 20 jarig bestaan Aptijt

0

Suriname’s populaire kasekoformatie Aptijt werkt aan een jubileum CD project. Dit in verband met het 20 jarig bestaan van de muziekformatie. Het project omvat de release van twee nieuwe CD’s. De eerste heet ‘Fadon Na Doti’ en bevat negen ‘songs’.

“Bij dit jubileum CD project is er serieus gelet op de inhoud van de teksten en het muzikaal gedeelte”, benadrukt bandleider Michael Deira. Verschillende artiesten hebben hun bijdrage geleverd tot de realisatie. Stefano Banel en Romario Panka van de zanggroep Black Harmony, I King I Opo zijn enkele van ze.

De tweede CD is gepland voor april/mei 2016. Daarop komende nummers met de toppers als Oscar Harris, Patrick ‘Teve’ Tevreden, Dennis ‘Dagga’ Tiendari, Frans Aborie en Roy Peroti. Volgend jaar zal Aptijt Nederland bezoeken met een supertoer met alle gastartiesten die te horen zijn op de cd’s. Aptijt werd op 1 juli 1995 opgericht.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.