‘Suriname niet gebaat bij zelfzuchtig beleid’

29

PARAMARIBO, 25 dec – “Ons geliefd Suriname kan er niet wel bij varen als beleidsmakers alleen zijn gericht op eigen gewin. Bij het bepalen van de waarde van alles moet daarom meer gelden dan geld alleen.” Dit stelt de Verenigde Hervormde Partij, VHP, in haar kerstboodschap.

Geldzucht en zich verrijken vervormen het doel van de economie. “Het beleid dat nu gevoerd wordt zet ook het leven van wie na ons komen op het spel, niemand mag daarvoor de ogen sluiten. Een vaag gevoel van onbehagen kenmerkt de vertrouwenscrisis van deze tijd. Ons land heeft mensen nodig met passie en betrokkenheid, die klaar staan voor hun medemensen en die blijven geloven in het goede”, stelt de VHP.

Kerstfeest staat normaal gesproken voor warmte en nabijheid. “Maar dit jaar ziet het kerstfeest er voor velen somber uit, vanwege de precaire financiële situatie van het land. Er is veel eenzaamheid in onze samenleving. Nu het financieel allemaal veel minder wordt, komt het er des temeer op aan dat we oog hebben voor onze naasten”, aldus de VHP. Geloof, hoop en liefde moeten richtsnoer blijven voor vertrouwen.

Bekijk ook:

29 REACTIES

 1. Als je in de oppositie zit is het makkelijk de regering van alles te verwijten.
  Vhp zat jaren ook in de regering en hebben hun makkers ook verrijkt.
  Het probleem is niet alleen in Suriname maar wereldwijd.
  Uiteraard is het niet goed te praten over de huidige boeven bende NDP.
  Dus bovenstaande boodschap klinkt mij als muziek in de oren.


  Maak melding

 2. Mooie woorden, maar in de praktijk gaan we gewoon verder, met het verrijken van ons zelf, betreffende politici, en geloof en hoop, is een illusie met deze criminelen aan de macht,


  Maak melding

 3. Ware Woorden Zijn Niet Altyd Mooi.
  Mooie Woorden Die Zijn Niet Altyd Waar.

  Liefde Is Niet Grof En Niet Zelfzuchtig,, Ze Laat Zich Niet Boos Maken En Rekend Het Kwaad Niet Aan,, Ze verheugt zich niet Over Het Onrecht Maar Vind Vreugde In De Waarheid.

  Citaat Moeder Teresa Beste Mensen.


  Maak melding

 4. Het Volk MOET BEZUINIGEN terwijl er voor +-430 MILJOEN Nota Bene een verhoging ten opzichte van het jaar 2015 op de BEGROTING staat voor het KABINET van de PLEE-SIDENT.

  Dit is EEN MISDAAD JEGENS DIT VOLK. BELACHELIJKE SALARISSEN worden betaald aan FisH lady, BIMBO, PEGGY, STEVIE WONDER, GRAANOOGST, RAMON en de REST van de GANG gaan gewoon door alsof er niets aan de hand is.

  Suriname: U moet dit niet langer Accepteren. KUMA MET ZIJN BENDE MOETEN OPZOUTEN.

  VOLK VAN SURINAME: U MOET IN PROTEST; WEG MET KUMAKOISI!!!!


  Maak melding

 5. Zolang “besmette” figuren uit de jaren 80 die zich heden ten dage verschuilen achter een nep – amnestie allerlei maatschappelijke functies vervullen, zal het niets worden met Suriname.


  Maak melding

 6. Baas en paarse boevenbende vieren Kerst overdadig. Ma het gros van zijn paarse buri,ies kunnen niet eens een kerstbrood kopen. Neks no fout, balken ze onthutst ia we ka soso ia lobi baas eng paarse ka vol misdaad en komende geldontwaarding. Leve het wanbeleid van baas en zijn hoefje. Iaiaia


  Maak melding

 7. Met we gaan nog voor vijf krijgen de paarse burikies komend jaar de perikelen van de jaren tachtig als toespijs. Iaiaia, zevenmalen erger. Iaiaia. Soso lobi het paars beleid, is daarom we hebt gegeve hem de vijf. Iaiaia is daarom we zijn olieomme paarse burikies. Iaiaia


  Maak melding

 8. Aldus de olifant die op haar rug ligt zonder slagtanden. Bouterse heeft de VHP in zijn jaszak zitten.

  @Henry, rot toch op met met die langspeel
  Plaat van je. Achterlijke vent. Je kletst vanuit je dikke kaulo nek. Viezerik.


  Maak melding

 9. Lang leve het PAARSE Staatsfaillissement !

  Geen GOUDEN kerst, doch een paarse
  PINA-Kerst met vervuilde garnalen !

  Time for CHANGE !!!

  PS : CRIMINELE LEIDERS BRENGEN nergens
  voorspoed of ontwikkeling !


  Maak melding

 10. Er zijn 3 sniper rifles in su, met een afstand van 2500 m. Waarom word Duivel Geerling Simons niet gesniped? tesamen met abdoel, mi si keba , dikke Dora en consorten.

  Uitschakeling van deze parasieten kunnen alleen voor vernieuwing zorgen. Anders zullen mensen pindakaas met schijt eten, net als de jaren 80


  Maak melding

 11. Iedereen is zelfzuchtig in ons land:zelfs pandit P van Welgelegen eist geld voordat hij zijn poot op je erf zet.
  Van buitenlanders die ons land bezoeken eist hij zelfs valuta!
  Moet deze oplichter door Santan Dharma niet aangepakt worden? Hij moet tot outcast verklaard worden.Pandit P je dagen als priester zijn geteld!


  Maak melding

 12. Komen deze woorden echt uit de koker van de VHP ? Ik kan dat haast niet geloven, want binnen deze club zitten de grootste graaiers van het land.

  Alles wat ze kunnen binnen harken pakken, ze terecht of onterecht !


  Maak melding

 13. Het is goed dat Bouta regeert echt waar. Waarom dat is simpel Bouterse 1 hebben ongeoorloofd veel geld uitgegeven om te scoren en mooi weer te spelen.
  Dit heet misleiden en dat is goed gelukt want zie nu de meestestemmers riepen we hebben gewonnne paars is er weer.
  Nu dus komt het probee, die Bouterse heeft geschapen in beeld.
  Laat hem oplossen en laat het volk beslissen of hij echt zo goed voor ze was.
  De spreuk
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achter hem wel. Is hier van toepassing en slaat de spijker op zijn kop.


  Maak melding

 14. Een schijtluis komt een oude en jonge paarse burikies tegen op de berm. Waarom is het zo stil en kijken jullie zo somber? En waarom zijn de oren en ogen van de jonge burikie extra paars. AIaiaia(zucht). Baas hebt ons vo de verkiezing heel veel beloofd. Ziekenhuis,treintje en een rijkelijke kerst. Ma zijn Hoefje heeft alles teniet gedaan, met baas zijn devaluatiespook. Baas had bij monde van Misjiesosoka en Awariedomri Stef me Anus gesgt dat heel veel zegen is hij gaat brenge vo ons, verworden paarse burikies. Ma kijk we hebt geen geld meer over voor een kleine kerstbrood. En die jonge paarse buriki heeft altijd honger. Rijst gemengd met slijp- en bananemeel met paarse muisjes is het enige dat hij krijgt te ete. Ma baas, zijn Hoefje, Misjiesosoka, zijn awariedomri Stef meAnus, tantje Jen, en al die andere bendeleden van het paarse kabinet, kijk noh ze vieren zo uitbundig Kerstfeest en zelfs van de kruimels krijge wij, oliedomme paarse burikies nie te vreten. Wat baas en zijn boevenbende ons wlaat vreten is de valuatie vol van misdaad, roof en wat komen gaat. Paarse slavernij. Iaiaiaiaiaiaa. Neks no fout toch spak de schijtluis, a fout na neks efoe ooktoe we go schijt. Iaiaia


  Maak melding

 15. Waar is de kersttoespraak van koning dezie debiel bouterse gebleven, heeft hij inééns geen ballen meer of ligt hij lekker high op zijn berg Amerikaanse dollars te rusten.


  Maak melding

 16. Ons land heeft mensen nodig met passie en betrokkenheid, die klaar staan voor hun medemensen en die blijven geloven in het goede”, stelt de VHP.

  vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

  Met deze woorden geeft de partij aan dat er voor haar en haar aanhang geen plaats in de bestuurderscabine.

  idd. zeer wijze woorden.


  Maak melding

 17. Geloof, hoop en liefde moeten de richtsnoer blijven voor de toekomst aldus VHP. Een nobel streven, maar met de
  algemeen heersende instelling, ‘ horen, zien en zwijgen’ zal bovenstaande uitspraak een utopie zijn!


  Maak melding

 18. frank

  Als je in de oppositie zit is het makkelijk de regering van alles te verwijten.
  Vhp zat jaren ook in de regering en hebben hun makkers ook verrijkt.
  Het probleem is niet alleen in Suriname maar wereldwijd.
  Uiteraard is het niet goed te praten over de huidige boeven bende NDP.
  Dus bovenstaande boodschap klinkt mij als muziek in de oren.

  }
  Frank je hebt gelijk het zijn de VHPERS in Suriname en hun propaganda machine op waterkant willen mensen laten geloven dat het alleen suriname is en hopen zo bij de volgende verkiezing te kunnen regeren. De VHP beleid bestaat uit Leugens en HAAT naar andere!


  Maak melding

 19. @parbo,

  Ik weet dat jij je mateloos aan mij ergert maar dat is ook de bedoeling: Jij kiest duidelijk voor een MOORDENAAR/BEDRIEGER die het land naar zijn MALLEMOER heeft gebracht.

  Jij kiest duidelijk voor KUMA die zijn FAMILY, FRIENDS EN RAMON RIJKELIJK heeft beloond.

  Als KUMA JE EIGEN MOEDER VERMOORDT, ZOU JE DAAR NOG VREDE MEE HEBBEN.

  KUMAKOISI IS ALLES VOOR JOU: IK VIND JOU GEWOON EEN ZIELIG MANNETJE DAT DE HELE DRONKEN IN DE BINNENSTAD VAN PARAMARIBO RONDDOOLT.

  HET EINDE VAN KUMAKOISI IS IN ZICHT ALS JE DAT NIET WIST.


  Maak melding

 20. Mensen uit de echte Dubai zouden opkijken als ze de Surinaamse Dubai zouden bezoeken. Beginnende in de aankomsthal. De luxueuze toiletten. Fris en schoon


  Maak melding

 21. Er zijn steeds meer christenen in Suriname en toch gaat het slecht met het land? Hoe kan dat nou? Een derde van de hindostanen in Suriname heeft zich al bekeerd tot het christendom, naast veel Indianen, Javanen en Marrons. Het land zal over 10 jaar overwegend christelijk zijn want de verwachting is dat de 70% van de hindostanen het christelijke geloof gaat aanhangen. Laten we hopen dat dat hetgene zal zijn wat alle Surinamers samenbindt en er echte eenheid komt in het land en de genade van de Gezalfde op het land neerdaalt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.