Vrouwelijke DJ C Futego lanceert videoclip ‘The Heat’

3

De vrouwelijk DJ C Futego (Chantal Hewitt) timmert al 2,5 jaar aan de weg als DJ. Zij heeft in haar korte DJ carrière succesvolle optredens gedaan in het buitenland waaronder: Nederland, Aruba, Curaçao en de Verenigde Staten van Amerika.

In 2015 is zij begonnen met het produceren van eigen nummers. Haar eerste officiële single heet ‘The Heat’ en daarbij hoort natuurlijk een bijpassende videoclip, die afgelopen week werd gelanceerd.

Met deze clip wil C Futego laten zien dat ook wij in Suriname hele creatieve en vernieuwende producties kunnen maken. Alle onderdelen zoals set design, styling enzovoorts zijn tot in de puntjes verzorgd. Ook heeft zij samengewerkt met een professioneel team. Zo is de videoclip geregisseerd door Kevin Headley en het camerawerk wordt verzorgd door Sander Coumou (Forward Motion).

De clip:

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Origineel? Deze laboratoriummuziek hoor ik iedere week uit de dancing van Stardust in Leonsberg schallen. En daar woon ik 5 km vandaan! Deze shit moet verboden worden! Slecht voor de geest van jongeren. Geen enkele toegevoegde waarde!


    Maak melding

  2. Shit! Couldn’t take the heat. Wat een shit “muziek” zeg. En net als die andere zelfhater Kenny B heeft ook zij in de clip voor een albino gekozen als “love interest”.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.