Onderscheiding bij ministerie LVV in Suriname

16

Minister Soeresh Algoe van Landbouw, Veeteelt en Visserij (r) heeft vrijdag 68 onderscheidingen uitgereikt aan jubilarissen en pensionarissen in Suriname. De gehuldigde ambtenaren hebben een dienstperiode van 25, 30, 35 en 40 jaar.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Al deze jubilarissen hebben de decembermoorden meegemaakt en veel van ze hebben voor de paarse martelende indiaan gestemd.

 2. Alweer onderscheidingen.
  Zijn er ook nog Surinamers, die niet zijn onderscheiden, behalve ikzelf ?
  Ze komen bij de ministeries straks lintjes tekort.

 3. Je kunt je afvragen of onderscheidingen op hun plaats zijn gelet op de teruggang van de landbouw de afgelopen 40 jaar.

  De jubilarissen hebben de neergang meegemaakt, zijn misschien zelfs medeverantwoordelijk aan de teruggang en/of hebben de afgelopen 25 tot 40 jaar niets anders gedaan dan hun stoel bij LVV warm gehouden.
  Ondertussen geraakt de eertijds belangrijke rijstsector in steeds grotere problemen als gevolg van gebrek aan innovatie, verkeerd overheidsbeleid en de knechting van de rijstbouwer door de opkoper.

 4. Inderdaad,
  alles wat met de achteruitgang van Suriname te maken heeft wordt gevierd door de ndp bende.Strikjes ,lintjes en speldjes daar zijn ze niet zuinig mee.

 5. @ Henk Molenaar

  Aloha…..Voor een onderscheiding zou deze meneer Molenaar in Blanda niet 40 jaar gewerkt hebben maar alleen 1 scheet laten en dat zou voldoende zijn. Want de corruptie in Blanda is op hoog niveau en komt daarna in de doofpot. Schijnheilige kaaskoppen,zoals moord op 8000 moslim jongemannen in Srebrenica door die Knakker Karremans kwam in de doofpot.Men zegt daar:Zolang een Hollander niet kankert gaat hij niet dood. Che

 6. Kohaarh

  Beetje last van minderwaardigheidscomplex zielig mannete

  “Schijnheilige kaaskoppen,zoals moord op 8000 moslim jongemannen in Srebrenica door die Knakker Karremans kwam in de doofpot”

  Wat een gore idioot ben jij. Er is een regering gevallen over gevallen en een parlementaire enquête en excuses aangeboden aan de nabestaanden,

  In Suriname zitten moordenaars in de hoogste regeringsfuncties en de grootste moordenaar is jullie president..

  Suriname is 1 grote doofpot. Ik ben trots op mijn land, jij ook?

 7. @molenaar,aaai ie potti @kohaarh keihard tap ing presie.
  Hy weet niet waar hy t over heeft,weer zo,n SURINED hater.Ai mi boi

 8. Ik heb ook op LVV een salaris gekregen zonder voor te werken. Gelukkig gaven ze mij een studie beurs om in het buitenland te gaan studeren zodat ik betaald kon verdwijnen tijdens de dec 82 moorden. Op LVV werkt bijna niemand. Dus al die ka jubilarissen is gewoon beloning voor niets doen, de goeden verdwijnen sneller dan de mislukkelingen die aanblijven.

 9. Heeft geen enkele waarde meer, vanaf de dag dat onberechte,achter een nep amnestie verschuilende coupplegers zo’n ding opgespeld hebben gekregen.

 10. @ Molenaar

  Aay die gore rand debiele kaaskop Molenaar die kraait maar onzin.Toen die idioot Karremans klakkeloos met z,n manschappen zich overgaf aan die Servische macht dacht hij ,dat hij nu verlost was met de ellende die daarna kwam.Die zak Karremans is de oorzaak, dat de Regering in Blanda viel.Logisch he!!.Deze knakker Molenaar die beweert, dat moordenaars in Suri aan de macht zijn.Wel,er moet toch een zeer ernstige oorzaak zijn geweest,dat mensen gedood zijn. Als een rechter iemand veroordeeld voor een straf dan is er een vonnis,dat hij schuldig is b.v. . Snap jij nu een beetje. Die Wilders die kraait ook onzin in de 2e Kamer van Blanda. Wat moet je nu met zo,n debiel beginnen. Che!!!!

 11. Kohaarh….

  Wat is je punt eigenlijk, hysterische gek?

  “Deze knakker Molenaar die beweert, dat moordenaars in Suri aan de macht zijn.Wel,er moet toch een zeer ernstige oorzaak zijn geweest,dat mensen gedood zijn.”

  En vertel eens……. wat zou deze ernstige oorzaak geweest moeten zijn dat jouw huidige president deze ongewapende burgers heeft gemarteld en afgeslacht zonder vorm van proces?

 12. Het is de normaalste zaak om mensen te huldigen die een heel lang dienstverband hebben. Dat gebeurde vroeger al bij een koperen dienstverband. Waarom het in Suriname anders zou moeten zijn, is mij niet duidelijk. Daarom snap ik sommige achterlijke reacties ook niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.