La Fiesta en 2-Remember op Valentine Party 13 februari

0

Op zaterdag 13 feb 2016 kun je van 22.00u – 03.00u weer genieten van een XL editie van de Carifesta Party en dit keer de CARIBBEAN VALENTINE PARTY met twee top live bands LA FIESTA & 2-REMEMBER in partycentrum DEKKER Zoetermeer. Het is Valentijns weekend en dus extra bijzonder!

Deze beide topbands hebben bijna geen aankondiging nodig en kijken uit naar deze ontmoeting. Het is immers een tijd geleden dat LA FIESTA & 2-REMEMBER samen op een feestavond te zien waren. Uiteraard zorgt onze top DJ SENZY tussendoor weer voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics*. Ook hebben wij weer een SURPRISE GUEST.

Het feest vindt van 22.00u – 03.00u plaats bij DEKKER ZOETERMEER. Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

LET OP, LET OP! Er zijn speciale EARLY BIRD voorverkoopkaarten beperkt verkrijgbaar voor slechts 12 euro per stuk(excl. servicekosten) (OP=OP!) Deze zijn te koop:
– Op internet via www.carifesta.nl
– In Zoetermeer bij Ram’s Travel Service (Piet Heinstraat)
– In Den Haag bij restaurant Warung Mini XL (A’damse Veerkade)
– In Rotterdam bij Billboard Records (West-Kruiskade)

Bel voor VIP TAFELS 010-2151770 en kijk voor alle info op www.carifesta.nl