Seedorf sluit baan in Nederland niet uit

14

Clarence Seedorf wil na dit seizoen weer aan de slag als hoofdtrainer. Bij het vinden van een nieuwe uitdaging sluit de 39-jarige voormalige trainer van AC Milan een baan in Nederland niet uit. Dat schrijft Voetbal International vandaag.

“Mijn contract met AC Milan loopt nog tot het einde van het seizoen. Daarna is het wel weer de bedoeling wat te gaan doen. Als hoofdtrainer en bij een mooi project. We hebben oor voor eenieder. Het project moet goed en interessant zijn; iets waar ik in geloof en waarin ik mezelf kan uiten” zei hij gisteravond tegen VI.

De in Suriname geboren ex-middenvelder van Ajax, Sampdoria, Real Madrid, Internazionale, AC Milan en Botafogo sluit Nederland niet uit. “Waarom niet”, antwoordt hij desgevraagd. Ook een functie als coach van een land is een optie. “Ik ben 39. Ik heb op het veld nog genoeg te geven aan de komende generatie. Het is nog geen tijd om op een stoel te gaan zitten besturen”, aldus Seedorf. Lees meer/Bron: Voetbal International.

Bekijk ook:

14 REACTIES

 1. Seedorf is een campagne begonnen om weer aan het werk te komen lijkt mij. Niks mis mee. In die wereld werkt het zo. Alleen Gullit nog. Als die tenminste tijd over heeft voor andere dingen dan alleen achter vrouwen aan te zitten, te trouwen (of niet) en weer te scheiden. Die Gullit is intussen al een expert geworden in ‘let’s just kiss and say good bye’.


  Maak melding

 2. Aloha……Seedorf,je wordt wel gegund om een hoofdtrainer te worden. In Ned neem ik aan ,dat t erg gunstig voor hem is.Hier kan hij nog presteren in zijn carriere als t hem lukt. Nou Seedorf , ga je goed en succes.


  Maak melding

 3. @ Ronald.

  Wat is er mee met Gullit ?

  Wat de vrouwen betreft is zijn Privé leven, voetbal is een andere koek dus, probeer dat gescheiden te houden !!!!
  En trouwens datie, nawan sranang mang kwaal fu abie 10 uma.Maar R.Gullit kan het veroorloven hij heeft geld zat.


  Maak melding

 4. J Zwartmans,

  Hij komt meer in het nieuws om z’n vrouwen dan om voetbal. Wordt tijd dat hij weer een club gaat trainen. Zoveel allochtone trainers zijn er ook weer niet terwijl er redelijk veel allochtone voetballers zijn die blij zouden zijn en misschien wel beter zouden presteren onder een allochtone trainer.


  Maak melding

 5. Ronald.

  Ik begrijp volkomen wat je bedoeld, op het veld moeten de spelers het waarmaken en niet de trainer !
  In mij optie maakt het niet uit wie de trainer is, ( blank of zwart. ) Idien men loon naar werken toegepast, dan zijn er een heleboel die de L.l wordt.
  En datie mi sabi !!!!

  Jacko


  Maak melding

 6. J Zwartmans,

  Het maakt wel uit (niet altijd) wie de trainer is. Voor sommige trainers willen spelers wel een extra stapje doen. Voor anderen willen ze wel een stapje minder doen.
  Alleen voor de huidige spelers van het Nederlands XI-tal maakt het niks uit. Ze doen heel veel stapjes, maar dan altijd achteruit of in de breedte, zelden in de diepte. Het zijn initiatiefloze spelers die alles aan de coach overlaten.


  Maak melding

 7. Alleen al de naam Seedorf opent vele deuren. Maar een gezegend voetballer is niet per definitie een goede trainer. Daar zijn voorbeelden genoeg van. En als trainer heeft Clarence vooralsnog een negatief saldo.


  Maak melding

 8. Neem een voorbeeld aan Jerrel Hasselbaink. Niet vies om in de laagste regionen te starten. Nu staan de grote clubs in de rij voor zijn diensten. Wel done Jerrel.


  Maak melding

 9. Goeie voorbeeld,Peperwater,

  Als je goed presteerd kan niemand je dat ontnemen,helemaal
  met je eens.uit.
  Wij nemen Seedorf als een goeie voorbeeld.
  Bert van marwijk .Trainer Nederlandse elftal.
  Speler die niet spelen bij hun Club worden niet opgeroepen,
  Van Bommel . AC,MILAN .Bankzitter.heeft hoeveel versleten broeken op zijn naam staan.mijn vriend seedrof
  speel zijn beste jaren in de zelfde Club.
  Paats niet in het systeem van Bertus.Wat mooier is van
  dit verhaal,Bankzitter is AANVOERDER van het Nerderlandse elftal.Wie houd wie voor de gek.
  SEEDORF met jou staat van dienst ,petje af.
  Ik wens jou en gezin de beste wensen,Met de Kracht van de
  Lieve Heer,zullen wij zeker van je nog genieten.ik bedoel niet de
  HEER,BERTUS.GRT ed


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.