#DESUMBER Movement nu ook te voelen in Nederland

1

Het begon allemaal een paar jaar geleden met de docudrama ‘I Love Desumber’ die in de Surinaamse bioscoop TBL Cinemas en kort erna op alle Surinaamse TV stations en op Curaçao en in Nederland werd vertoond. In de afgelopen jaren is er hierdoor onverwachts een hype ontstaan, welke iedere keer wanneer het eind van het jaar naderde weer voelbaar werd.

Via social media werd, door de mensen zelfs, #deSUmber gecreerd en is dit vandaag de dag uitgegroeid tot de movement #DESUMBER. Het is allemaal klein begonnen en uiteindelijk uitgegroeid tot een landelijke beweging. Onze ‘party maand’ heeft nu een gezicht dat alle Surinamers en toeristen oproept om als feestelijk eenheid in DECEMBER ‘owru yari’ in SU te vieren en in extase af te sluiten.

Dit jaar werden er #DESUMBER shirts verkocht om de movement te ondersteunen. Ook in Nederland is er inmiddels vraag naar deze shirts. Om de mensen daar tegmoet te komen zijn de shirts verkijgbaar via de online shop Spreadshirt. Wil je ook een shirt, om zodoende een bijdrage te leveren aan het owru yari gevoel in Nederland, dan kun je deze vanaf nu bestellen via http://shop.spreadshirt.nl/desumber/

https://www.youtube.com/watch?v=WWwo8prfKts

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.