Weer kerstboom op het Onafhankelijkheidsplein

11

De traditionele reuzekerstboom op het Onafhankelijkheidsplein in Suriname staat er weer. De verlichting aan de boom is dit jaar aangemaakt door twee kinderen van de Mr. Huber Stichting, samen met minister Siegfried Wolf van Openbare Werken. De stichting biedt onderdak aan en bekommert zich om het lot van vooral kinderen met een verstandelijke-/ geestelijke beperking. De boom in Paramaribo trekt jaarlijks veel mensen die zich graag fotograferen met de boom en eventueel ook het Presidentieel Paleis op de achtergrond.

11 REACTIES

 1. Ik heb begrepen dat deze grap duizenden dollars (geen SRD maar USD) kost. Waarom moet een gehuurde boom die steeds weer ontmanteld en hergebruikt wordt, de overheid duizenden dollars kosten? Het kan niet anders dan dat die duizenden dollars in de zakken van iemand met lange, paarse vingers verdwijnen (fam. van Brampie waarschijnlijk). Men zou het geld beter kunnen besteden aan voedsel voor de kinderen van de vele kindertehuizen in Suriname en kunnen volstaan met een minder grote boom, vooral omdat de arme kinderen uit de kindertehuizen vaak ‘brood met reuzekerstboom’ moeten eten omdat de overheid weer eens ‘vergeten’ is de subsidie gelden voor die tehuizen te storten.


  Maak melding

 2. @Henkes

  BINGO !.,…..DOMME Henkes,believe it or not,ik ben een weddenschap aangegaan met iemand,voor SRD..500…dat jij als eerste van de Dombo kliek met een ons allen welbekende DOMBO reactie zou komen…dus ben ik SRD 500 rijker geworden…door jou.thanks mie mang.


  Maak melding

 3. Printa {prasara sibi }, ze hebben je zeker uit hun Dieven partij {NDP} geschopt. Je bent dom, stom en achterlijk.

  Je kunt niets anders dan dobbelen {noem het geen weddenschap } om aan de kost te komen. Arme sloeber dat je bent.

  Kerel, ga vakken vullen bij omoe snesi of je oude dagen slijten in Ashiana.


  Maak melding

 4. dit is de trap na naar degenen die met hun meer dan 60% gestegen energierekening huilend naar de EBS gaan.

  wie heeft er nou vijanden nodig met zulke vrienden? he?

  printa en vrienden: leuk. hoe oud zijn jullie? tieners? ik hoop dat jullie niet de volwassenen zijn waar suriname op bouwt. want dan ziet het er heel “dire” uit voor suriname.


  Maak melding

 5. Printa, geef de gewonnen SRD 500 maar snel uit, over een maand (midden januari dus) zijn ze nog maar een vijfde waard van wat ze nu zijn, en dat komt allemaal door het van inzicht, wijsheid en verantwoordelijkheid getuigende monetair financieel beleid van jouw superhelden Bouta, Brampie en Gilly.


  Maak melding

 6. @Maloot,…
  Je naam zegt het al jou adres is kolera toch…erger als Ashiana.no spang iedereen merkt dat jij als een nerveuze joker tekeer gaat jo domme uilskuiken jo.


  Maak melding

 7. @DomboHenkes
  Printa, geef de gewonnen SRD 500 maar snel uit, over een maand (midden januari dus) zijn ze nog maar een vijfde waard van wat ze nu zijn, en dat komt allemaal door het van inzicht, wijsheid en verantwoordelijkheid getuigende monetair financieel beleid van jouw superhelden Bouta, Brampie en Gilly.
  …………………………………………………………………………………………….
  Domme uilskuiken jij,het geeft niet al ben ik het gewonnen geld kwijt ik verdien het toch zo weer met jou domme reacties DOMBO.NO SPANG MIE MANG.JIJ BENT EEN DOMME FIGUUR.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.