Illusionz: the X-mas edition in Club Euphoria Suriname

2

Na succesvolle optredens begin dit jaar in Royal Torarica & Club Euphoria, is Dj Patrick Paul back on the spinning wheels in Suriname en wel op donderdag 24 december 2015. Speciaal op deze kerstavond wordt een nieuw concept gelanceerd in club Euphoria Paramaribo, genaamd ‘ILLUSIONZ’. Een fris concept met dé lekkerste house & urban beats en the best of entertainment & beleving. Een show die je niet mag missen!

Dj Patrick Paul is een opkomend talent in de muziekscene in Nederland & part of 24/7 entertainment & music team met het bekende concept Sexedup in Nederland. Daarnaast is hij mede-organisator van de concepten GoodTimes Bakka’na, Parbo Bier Nights & Borgoe Party in Nederland.

Op deze speciale eerste editie van ILLUSIONZ zijn er optredens van de beste & populairste Surinaamse Dj’s ANDY SAFADO, GILLY GONZALES, JAYSAN HAÏMER, BOO- B & JEREMY SASTRO. Speciaal uit Nederland, MC D-JAY en een Surprise Act! ILLUSIONZ is mogelijk gemaakt door de topmerken Parbo Light, Eldorado Rum, Freixenet, Maximum, Sure Aim, Lucky Store, Jack Jones, Only, & the Confetti Maker.

ILLUSIONZ – THE X MAS EDITION
DJ’S: PATRICK PAUL, ANDY SAFADO, GILLY GONZALES, JAYSAN HAÏMER, BOO- B, JEREMY SASTRO & MC D-JAY
Toegang: 18+
Tijd: 23.00u – 05.00u
Locatie: club Euphoria
More info: facebook.com/Illusionzevents
Vip Reserveringen: call 8737373

Bekijk ook:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.