vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFATU XL met Jandino, Raymann, Najib Amhali en Roué Verveer

FATU XL met Jandino, Raymann, Najib Amhali en Roué Verveer

-

Does Travel - naar Suriname

Comedyshow FATU bestaat tien jaar en dat wordt op zondagmiddag 28 februari 2016 groots gevierd in de Heineken Music Hall. Eenmalig, extra groot, met de absolute top van comedy Nederland: Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Najib Amhali en Roué Verveer. De presentatie van deze speciale FATU is, zoals van ouds in handen van jullie MC Jeffrey Spalburg en zijn vaste muzikale kracht, DJ Phantom. Kom genieten, vier mee en draag ook nog bij aan het goede doel! Kaarten zijn vanaf woensdag 16 december om 10.00u hier verkrijgbaar.

10 jaar geleden alweer kleinschalig begonnen in het oude Krater Theater onder de flat Hofgeest in Amsterdam Zuidoost is FATU nu, via het vaste thuishonk, het Bijlmer Parktheater, uitgegroeid tot een vast begrip in Zuidoost en ver daarbuiten. Nog steeds werkend met het vaste team, zowel op het podium als daarachter, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot de langstlopende comedyshow van Nederland!

Deze grootste namen van de afgelopen 10 jaar: Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Najib Amhali en Roué Verveer zullen een spetterende FATU verzorgen die menigeen nog lang zal heugen. Voor het eerst samen in één en dezelfde show, gewoon op de zondagmiddag zoals jullie van FATU gewend zijn en gewoon in Zuidoost, maar dan in een tot FATU omgedoopte Heineken Music Hall.

FATU staat voor verbinding. Ons publiek is multicultureel. Een goede mix van man en vrouw en van jong tot ouder. Daarom hebben we niet alleen deze topcomedians bereid gevonden om samen ons jubileum te vieren maar dragen ze ook bij aan talentontwikkeling in Zuidoost. De inkomsten van deze show zijn namelijk voor de talenten van Talent Lab (van Krater Art & Community) zodat zij weer een jaar lang lessen kunnen volgen in theater, dans, spoken word en natuurlijk comedy.

Zondagmiddag 28 februari 2016, 15:00u, Heineken Music Hall – Kaarten zijn vanaf woensdag 16 december te koop via Ticketmaster.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES