Holland Tour Kasimex House Band geslaagd

9

Suriname’s beste Allroundband Kasimex House Band (KHB) is na een succesvolle Holland Tour terug in het thuisland. “Het is een hele leuke tour geworden. Al onze optredens, in totaal vijf waren goed bezocht. We zijn ook geslaagd in de opzet. De band wilde niet enkel voor één bepaalde groep spelen, maar voor iedereen. En dat is ons gelukt”, vertelt bandmanager Remi Bhailal.

De Srefidensi Tour van KHB heeft twee weken geduurd. Kasimex House Band vertrok op 25 november Srefidensi Dey uit Suriname en keerde terug op 8 december. De Kasimex House Band timmert al langer dan 25 jaar aan de weg in de muziekindustrie en is nog steeds de nummer één feest band. Suriname’s beste Allround Band bezocht Nederland na drie jaar weer.

KHB heeft enkele fans erbij gekregen. Dit is volgens Bhailal te merken op de Facebook pagina die binnen drie weken 4.000 fans erbij heeft gekregen. Ook Carifesta.nl organiseerde vorige week een party met Kasimex. Haar eerstvolgende party is op zaterdag 13 februari 2016: Valentine Caribbean Party met 2-REMEMBER & LA FIESTA in Zoetermeer:

flyer

Bekijk ook:

9 REACTIES

  1. Ik ben niet naar de show geweest. Ik zeg alleen wat ik zie en als je haar niet leuk vindt dan ben je waarschijnlijk, zoals een Surinamer het zegt, van de verkeerde beweging.


    Maak melding

  2. @ John.

    Op je laatste opmerking ga ik niet in. Bovendien vind ik haar helemaal niet mooi. Ze is te dik. Over een paar jaar kan je in haar schaduw lopen van de obesitas.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.