donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Parijs' van Kenny B meest bekeken muziekvideo

‘Parijs’ van Kenny B meest bekeken muziekvideo

-

Does Travel - naar Suriname

Het afgelopen jaar werd in Nederland geen enkele video zo vaak bekeken op YouTube als de zomerhit ‘Parijs’ van zanger Kenny B. Volgens sociale media-adviesbureau Whizpr, dat de best bekeken YouTube-video’s van 2015 op een rij zette, werd de videoclip van de in Suriname geboren zanger ruim 20 miljoen keer bekeken.

Volgens Whizpr kwam het niet eerder voor dat Nederlandse internetgebruikers een muziekproductie uit eigen land het meest aanklikten op YouTube.

Als de muziekvideo’s buiten beschouwing worden gelaten, scoort Parijs toch nog steeds erg goed: in de lijst van best bekeken YouTubevideo’s staan maar liefst twee parodieën op het Kenny B-nummer, een van Ponkers (Praat Amsterdams met me) en een van Sasha Ivantic (Praat Rotterdams met me). Ook in Suriname vinden we een parodie op dit nummer namelijk ‘Praat P-taal met me’:
https://www.youtube.com/watch?v=OiP3JH3Ii14

UPDATE: Kenny B reageerde bij RTL Boulevard:
Nee, zo groot droomde ik niet. Dat zou arrogant zijn van mij, om te denken dat ik dit kan bereiken. Er zijn zoveel mensen bij betrokken geweest, alle kinderen die het zo’n geweldig nummer vinden. Ik ben heel erg dankbaar voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES