Petronas doneert aan kinderafdeling ziekenhuis

1

De Surinaamse sectie van Petronas, de nationale oliemaatschappij van Maleisië, heeft US$ 138.000 vrijgegeven voor het opknappen van de kinderspeeltuin en voor de aanschaf van bedden aan de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). De speelplaats bestaat uit drie ruimtes, waaronder twee indoor speelruimtes en één outdoor. Dokter Amadu Juliana, hoofd van de kinderafdeling zegt, dat deze speelruimtes heel belangrijk zijn voor het AZP, aangezien de kinderafdeling de grootste afdeling is van het AZP. Petronas heeft eerder ook medische apparatuur en een ambulance gedoneerd aan het ziekenhuis.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.