Vertegenwoordiger van het UNDP in Suriname

7

De vertegenwoordiger van het United Nations Development Program in Suriname, Alexis Armstrong (2de vanuit rechts), was deze week op beleefdheidsbezoek bij het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen. Hij liet zich daarbij breedvoerig informeren over het beleid van het ministerie de komende vijf jaren. Alexis Armstrong werd bij zijn bezoek ontvangen door directeur Dave Abeleven (m) en onderdirecteur Valerie Refos-Lalji (2de vanuit links). Het ministerie is bezig kader aan te trekken en streeft het bestaand kader verder te ontwikkelen. Er komt een herstructurering van het departement. De focus van het beleid is gericht op het bewerkstelligen van duurzame ontwikkeling in het land tot stand door verantwoord om te gaan met het milieu.

7 REACTIES

 1. Er komt een herstructurering van het departement…..
  De focus van het beleid is gericht op het bewerkstelligen van het voortrekken NDP-ers in het land door verantwoord om te gaan met het ‘regelen’ van die juiste vriendjes…
  Daarna is het KASSA!


  Maak melding

 2. Dit bericht heeft geen enkele nieuwswaarde. Iedere dag vindt er wel ergens een bespreking plaats, waarvan het resultaat zoals altijd nul komma nul is.


  Maak melding

 3. Beste mensen

  Er zit toch een strategisch_plan in… Ik hoop dat het een motivatie is die motiveerd… In die zin dat andere ministeries dit struktuur of plan van aanpakt toch overneemt…

  Ik blijf het benadrukken beste mensen… Suriname heeft er 1 probleem… Desie Delano Bouterse.. Hij is niet de juiste man op de juiste plek.. Daar voir hoef je echt geen HBO of universiteits diploma voor te hebben om dat te kunnen aanschouwen… Zelf die Koe van Dorabora kan dat inzien..

  Maar goed.. Dat wilde ik effe kwijt beste mensen…

  STAY OKAY.


  Maak melding

 4. Beste mensen

  Wij als outsiders kunnen niet alle stappen die een minister onderneemt torpoderen… We mogen ze namelijk kritisch volgen… Maar Ergens mt er een licht puntje in de tunnel te zien zijn, nix mis mee.

  BOUTA FUCKD DAT DING OP.
  Ik hoop van harte dat er spoedig iemand van de coalitie op staat en uit de school gaat klappen Dat Bouta de boel demotiveerd beste mensen.


  Maak melding

 5. Ivanof,

  Ben het helemaal niet eens met je, Desi Delano Bouterse is wel de juiste man maar op de verkeerde plek.
  De juiste plek voor Bouta is Santa Boma.
  Hetzelfde geld voor Dino en Meriba.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.