Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik weer in de ring

8
Archieffoto: Jairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik in 2011

De Surinaamse topvechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik maakt op 20 december zijn come-back in de ring, nadat hij meer dan een jaar niet in actie is geweest. Hij maakt zijn rentree in de Anthony Nesty Sporthal tegen de Nederlander Colin George.

De Surinaamse meervoudig zwaargewicht thaiboks kampioen en Mix Martial Artist sloeg tot en met 2014 de meeste van zijn tegenstanders knock-out voordat hij in Nederland achter de tralies verdween in verband met drugsmokkel.

Bigi Boi zocht na zijn vrijlating meteen zijn trainer op die hem heeft klaargestoomd voor het gevecht tegen George, die door vechtorganisatoren is ondergebracht bij de top acht in de wereld.[FOTO: Gino Refos]

8 REACTIES

 1. De man kan een echt grote worden en heel geld verdienen als hij zich omringt met de juiste mensen.
  Moet je toch eens zien, wie allemaal om hem heen staat.
  Hoost en Boniaski hadden het wat dat betreft veel beter voor elkaar.
  Die hoeven nooit meer te werken en zijn financieel binnen.
  Ik vraag mij af of bigi boi ooit zover komt.


  Maak melding

 2. Ik ben absoluut geen liefhebber van welke vechtsport dan ook, maar ik denk dat men alle zeilen moet bijzetten om de vechtsport uit de criminele sfeer te trekken. Rozenstruik heeft zijn tijd uitgezeten wegens drugssmokkel, Badr Hari is zo wie zo een crimineel figuur en zo lopen er meer rond in die wereld. Natuurlijk zal men zeggen: het is een stigma en je plakt er een etiket op, maar de voorbeelden liggen voor het oprapen. En vooral die randfiguren….. brrrr.


  Maak melding

 3. Als Bigi Boi het voorbeeld van Pikin Ingi Boi en zijn zonen, om zich met drugs en andere criminele zaken in te laten, in het vervolg achterwege laat, kan hij het nog ver schoppen in de (boks)wereld, zo niet, dan zullen Surinaamse, Nederlandse of Amerikaanse rechters steeds weer genoodzaakt zijn, met meer of minder succes, te proberen ze stuk voor stuk, steeds weer op te laten sluiten in een of andere ‘dungru oso’, bajes of ‘big house’.


  Maak melding

 4. @,Henkes.
  De altijd stommiteit uitkraaiende lulmeier !!!..Bouta is jou syndroom.het laat jou niet los he,ga in therapie mie mang ! het gaat hier over boksen.


  Maak melding

 5. Laat Me

  @ printa het gaat hier over boksen en niet over De altijd stommiteit uitkraaiende lulmeier !!!..Bouta is jou syndroom.het laat jou niet los he,ga in therapie
  dus laat me,


  Maak melding

 6. Deze boi gebruikt de sport als dekmantel en heeft vastgezeten voor dopa.
  Ik dacht 1.5 jr terug opgepakt op schiphol met een 5tal z.g. andere sportfiguren die de drugs by zich hadden en die voor n toernooi dat niet bestond naar nederland gingen.zo zie je maar weer.Dopa mi boi DOPA !!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.