Algemeen directeur Telesur Dirk Currie ontslagen

21

PARAMARIBO, 4 dec – De algemeen directeur van het telecommunicatie bedrijf Suriname Telesur, Dirk Currie, is ontslagen. De Raad van Ministers heeft goedkeuring gegeven aan zijn ontslagaanvraag, die woensdagavond werd behandeld. Dat meldt Starnieuws.

Currie werd op 6 november jl. geschorst. Bij het staatsbedrijf werd per 28 oktober een nieuwe raad van commissarissen (rvc) benoemd, onder leiding van Gardelito Hew A Kee. Er werd toen gelijk een onderzoek gestart bij Telesur, waarbij besloten werd om Currie te schorsen aldus de nieuwssite.

Naast Currie werd ook directielid Kenneth Muringen (Chief Commercial Officer) vorige maand geschorst. Op de foto Currie en Muringen(l) tijdens een tijdens een Kerstconcert van het bedrijf in 2011. Wat met Muringen gebeurt is nog niet duidelijk.

21 REACTIES

 1. Er is weer plaats vrij om een kansloze graaiende Paarse ‘Topper’ te benoemen als directeur die het bedrijf binnen 1 jaar naar de kloten zal helpen.


  Maak melding

 2. Algemeen directeur Telesur Dirk Currie ontslagen……En al het geld wat onrechtmatig heeft verdiend mag hij van zijn Matie`s En van de Pres houden…….???!!!

  Ook hij zou het land én volk allemaal vooruitgang brengen.

  Na Wang Hiep Hiep Hoereee…….. We Love Su!!!!!


  Maak melding

 3. Sinds oliedomme paarse stommelingen baas volmacht hebben gegeven aan de onberechte moordenaar/ misdadiger des vaderlands om over dit land te regeren zijn wandaden en schandalen begaan door zijn stinkend rijke paarse pararsieten en poepvliegen schering en inslag. Geestelijk en moreel verval ten top. Waar blijven al die arm verwordende paarse burikie’s? Deng sheng en enkele dieharden krijsen…neks no fout. Hahahaha wel oeng tang njang dringie baas en paarse ka vol van moord,misdaad, corruptive, misleading en komende onderdrukking. Kondre trong wang misdaadstaat met als opperhoofd……didibri.


  Maak melding

 4. Koos,

  Wedden dat er een telg ui de familie Abrahams wordt benoemd tot directeur Telesur als NDP ’topper’ ?

  Weer een succesvol Surinaams bedrijf naar de kloten door leden van de Paarse Roversbende.


  Maak melding

 5. Bijna de gehele samenleving is paars verziekt, te beinnen bij de lijder van het land tot de oliedomme paars verwordende aanhanger. Hoe ziet de toekomst eruit van de paars verworden misdaadstaat? Simpel. DICTATORIAAL SURIBABWE. Wacht maar af. Het paars gezwel der moord/misdaad en leugen heeft grove grote vormen aangenomen. De paarse geestelijke gesteldheid onder de aanhangers olv van Mi Siesoso Ka en Stefme Anus zijn medeplichtig aan het paarse misdadig verval.


  Maak melding

 6. Abrahams junior is geen vreemdeling maar een jonge SURINAMER en is daarenboven GOED gedocumenteerd, en bevoegd en bekwaam!
  Wat is jullie probleem.


  Maak melding

 7. @Paraman, ik ben het met je eens. Niet omdat je NDP bent dan ben je ongeschoold. Ik heb helemaal geen partij, ga na in jullie eigen familie naar figuren die de plank mis hebben geslagen (gevangene, oplichter, rover of professor, leraar, dokter) zijn jullie dat ook? nee toch. voor mij mag Ryan Abrahams het worden, slimme guy, gat ook les op PTC, dus schoolde mensen, heeft ook in NL gewoond, niets mis mee.

  Jullie ezels begrijpen niets dat in elke politieke partij graaiers zitten, de een groffer dan de ander. in NL betaalde men ook de bus een kwartje of licht en water 10 gulden, nu is het toch ook 200 zoveel euro geworden, dus hier moet de burger ook niet zeuren om meer te betalen, ze vermorsen energie bij de vleed.


  Maak melding

 8. Een mier is van nature wijzer dan al die paarse oliedomme aanhangers van baas samen bij elkaar. Op baas en zijn boevenbende na. Die lachen het volk uit en knijpend persend zullen ze verder hun paarse ka door de kelen van vele aanhangers doordrukken, zoals bij de amnestiewet. Paarse onredelijke decreten zijn in de maak. Men is vergeten dat men voor 1 US bezit in 1984 in devils werd opgesloten. Bij overtreding van de avondklok het hele terrein van het kampement vegen zonder eten en drinken. Wahahahaahahahha. Zonder paniek te zaaien, men gaat verbieden dat je zelfs niet meer dan US 500,- dagelijks of wekelijks of maandelijks mag opnemen. Haha een persoon wist van tevoren van de komende devaluatie, a mang snel go na bank foe leni 4 milj. US dalla. tegen de lagere bankkoers voor US dalla. Nadat overnight a devaluatie proclameer a mang snel meki milj. srd. winst. So neks anti corruptewet e go kong want deng mang sa devalueer a srd, deng na werkelijk de hoofdschuldigen. Opa taki kari deng paarse beesent bij name…abun opa….na soso dr.mr.ig in het beroven van het domme volk.


  Maak melding

 9. Paraman
  Abrahams junior is geen vreemdeling maar een jonge SURINAMER en is daarenboven GOED gedocumenteerd, en bevoegd en bekwaam!
  Wat is jullie probleem.

  Jij bent echt door de paarse ratten besnuffeld. Dirk Currie heeft Telesur onder zijn leiding gemaakt tot een van de meest succesvolle bedrijven en om onduidelijke redenen moet hij plaats maken voor weer een Paarse Rat. uit een criminele familie.

  Dat is het probleem.


  Maak melding

 10. De regering-Bouterse staat het water tot aan de lippen. Dus worden er weer mensen ontslagen of gereshuffeld om de paarse kliek weer meer macht te geven. Deze walgelijke regering dient zo snel mogelijk op te rotten!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.