Man dreigde vliegtuig in Suriname op te blazen

20

PARAMARIBO, 3 dec – Een man heeft op de Johan Adolf Pengel luchthaven gedreigd een vliegtuig op te blazen. De man had een paspoort bij zich, maar kwam niet op de passagierslijst voor. De politie werd ingeschakeld.

Politieagenten van de nabijgelegen post Zanderij arresteerden de een en twintigjarige man terstond. Uiteindelijk bleek het loos alarm, er werd geen explosief materiaal gevonden. Hoe de man op de luchthaven terecht kwam is onbekend. Hij is in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Enkele uren na de aanhouding belde de vader van de man naar de politie. Hij zei dat zijn zoon geestesgestoord is.

De vader heeft later met documenten kunnen aantonen dat zijn zoon cliënt is van het Psychiatrisch Centrum Suriname. Het Openbaar Ministerie besliste daarop dat de man in vrijheid mocht worden gesteld. Hij is intussen opgenomen voor deskundige behandeling. Volgens de luchtvaartautoriteiten is onmiddellijk gehandeld toen de man luidop begon te dreigen.

20 REACTIES

 1. Wat doen de patienten van LPI op straat?!!!
  De 1 benoemd zichzelf als lijder,de ander wil vliegtuig opblazen,de 1 droomt van vergeving en nog 5 jaren al vergaat Suriname


  Maak melding

 2. Als een persoon in Suriname in de vertrekhal, zonder explosieven in zijn bezit, luid begint te roepen dat hij een vliegtuig gaat opblazen, dan is het overduidelijk dat die persoon even gestoord is als de persoon, die op een berm, zonder dat hij weet waar hij de financiën vandaan moet halen, begint te roepen:
  1. dat hij binnen vijf jaar 18000 woningen gaat bouwen in Suriname (met een chronisch tekort aan bouwvakkers) voor de mofinawan, die zelf ook geen geld hebben.
  2. dat hij binnen 1 jaar een spoorlijn van Paramaribo naar Para, dwars door een woonwijk, zal laten aanleggen, waarmee hij jongeren onder de 16 en bejaarden boven de 60 gratis gaat vervoeren.
  Beide personen, hij die loze dreigingen uit en hij die loze beloften doet, moet je, voor hun eigen veiligheid en in algemeen belang, laten opsluiten in een psychiatrische inrichting, het pleit niet voor het onderscheidingsvermogen van grote delen van het Surinaamse volk, inclusief de media, dat ze zulke figuren serieus nemen en hun uitspraken als iets nieuwswaardigs vermelden.


  Maak melding

 3. Als ze voor de NDP hebben gestemd en zien dat de nuts tarieven logaritmisch verhoogd worden,bestaat er grote kans dat de kiezer doordraait.
  Eerste dode bij EHBO,eerste doorgedraaide op Zanderij.Het veel geprezen revolutionairen tijd begint weer te gloren.


  Maak melding

 4. ChandriKA Santhoki GESTOORD. Een ieder dacht dat het die grote KA ChandriKA was die aangehouden was op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Deze man doet zich nog steeds voor, alsof hij de verkiezingen in Suriname van 25 Mei 2015 heeft gewonnen. Hij noemde zijn SMERIGSTE NEP – politieke combinatie in Suiname OOIT, V7 – maar voor even – , terwijl hij als geen ander wist dat het om maar zes politieke partijen ging. Waaronder minstens twee (2) van deze partijen die hem RAUW lustten. Deze KA was opeens, naar ‘macht snakkend’ zo DEMENT, dat hij TOTAAL VERGETEN was hoe hij en z’n VHP – RACISTISCHE
  meelopers, Brunswijk z’n SUPER SEXY LADY, Amafo, als een baksteen hadden laten vallen en haar Verjaardagsfeestje dermate hadden verpest.

  Wij moeten ons niet gek laten maken door die jongeman op de Johan Adolf Pengel luchthaven en ChandriKA Santhoki. Ze hebben beide gemeen dat ze GESTOORD zijn en dat ze allebei zoals de zogenaamde V7 van ChandriKA, maar voor EVEN waren.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 5. Die kan het nog ver schoppen. Zo is de huidige president ook begonnen.
  Levenslange deskundige van behandeling van deze maniakale president kan in santo boma


  Maak melding

 6. Sinds 1980 zijn vele jongeren gek geworden. Oorzaak drugsmisbruik of gewoon paars misdadig bezeten. Paars misdadig bezeten heeft alles te maken met moorden, roven en belazeren door baas en stinkend corrupt rijk geworden paarse elite ( Misdadigers in paarse Armani pakken ). Kan de a mang pa na wang bigi ndp dagu. Zucht, na didibri e regeri a kondre.


  Maak melding

 7. Ik begin me nu toch serieus af te vragen wie er hier nu het gekst is, die gek die dreigt met een bom die er blikbaar niet was pf de idioten hier op de site die er waar allerlei personen en zaken bijhalen die hun dwarsziiten, helemaal die halve zool die denkt dat hij de dingen goed doet of in diet geval ziet


  Maak melding

 8. Hans:
  Je hebt helemaal gelijk, denk maar zo, het gaat even niet over paars, dus dan kunnen ze uit die hoek ook weer even hun ei kwijt! Die halve zool (DtRt) spant inderdaad de kroon!


  Maak melding

 9. @ Parbo,

  Ik wilde alleen even testen hoe het met de beveiliging op de luchthaven gesteld was, maar die blijkt net zo rot als een mispel als de hele regering en zijn aanhangers bij elkaar….
  Overigens loop ik al weer vrij rond, hoor.


  Maak melding

 10. Gda,
  Iemand die gestoord is dat ben jij en dom omdat jij geen respect toon en ook niet uit een goed milieu komt.
  Jij moet je schamen om een mening gegeven alsof iemand die geen scholing heeft genoten.Ordinaire gedrag en uitflappen als een kip zonder kop daar hoor je thuis.Schaam je man geen zin van jou is op een waarheid berust.Ik schaam mij dat mensen zoals jij hun reacties geven ter wille van onkunde en ongeschoold.


  Maak melding

 11. blaka bakra, hoe is het kereltje? Spring aub niet van die Wijdenboschbrug. Dat jou ziekelijke bovenkamer onze mooie rivier zou vervuilen en besmetten, is het de moeite niet waar. Is de Eiffeltoren voor jou niet dichterbij, warhoofd?

  Om het voor een RACIST bij uitstek als die KA ChandriKA op te durven nemen, zegt genoeg over jou bedoelingen hier op de site. By the way: we snappen met z’n allen trouwens donders goed, dat ‘blaka bakra’ de pseudoniem van een LAFFE en ZEER LAFFE VHP-Koeli betreft.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 12. Re :do the right thing, volgens mij ben jij niet geschoold, ik ook niet hoor! Maar ga niet schelden met koeli s. Het zijn hindoestanen!!! Voor jou is de tijd rijp om ook hulp te zoeken, want dankzij de vooruitstrevende hindoestanen ging su een tijd lanng mee. Wat is er nu van gekomen sinds bouta aan de macht is . Het land is bankroet en jij gaat hier lopen schelden naar de hindoestanen met koeli. Wees even verstandig en kijk even goed wat de situatie nu is!!! Deze jongen is daar ook het gevolg van!


  Maak melding

 13. Je moet wel zwaar getroffen zijn om in alles bouterse aan te halen.
  Diep triest eigenlijk misschien hebben ze voor figuren als jou ook plek daar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.