Indiase ambassadeur in Suriname vertrekt

6

De Indiase ambassadeur Subashini Murugesan is ingaande maandag met pensioen en heeft daarmee ook haar missie in Paramaribo beëindigd. Murugesan heeft ondertussen 35 dienstjaren als diplomate erop zitten. Ze omschrijft haar termijn in Suriname als een vol persoonlijke en zakelijke ervaringen. De vertrekkende ambassadeur gelooft dat Suriname veel meer kan putten uit de bilaterale relatie met haar land.

Haar opvolger, Satendar Kumar, wordt in december in Paramaribo verwacht. Hij heeft eerder gediend in onder andere Pakistan, Zuid-Afrika, Duitsland en Nederland.

Op de foto hangt Murugesan een mala bij het standbeeld van Mahatma Ghandi in het centrum van Paramaribo tijdens een herdenkingsceremonie in 2013.

6 REACTIES

  1. Ze hebben reeds de schuldige aangewezen voor het vertrek van deze mevrouw maar ze durven het nog niet openlijk te zeggen. Natuurlijk gaan ze onze president de schuld geven. Men heeft hem ook al aangewezen als de schuldige voor het vertrek van Suralco uit Suriname.


    Maak melding

  2. Ja baia , deze mevrouw gaat weg , kijken welke idioot nu komt. Het is wel een mans persoon, zo aan de naam te horen. Hoop dat hij wel betere en ook goede perspectieven heeft want als je in landen als pakistan ,zuid afrika en europa hebt gezeten ben je meestal besmet met kapitalisme en eigen belang. We wachten het af !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.