Dj Chuckie in december ook naar Suriname

5

De wereldberoemde Surinaamse Dj Chuckie is in december ook in Suriname voor het verzorgen van een optreden. Dit vindt plaats op 24 december bij het housefeest ‘Soso Oso – House is a feeling’ dat in de bankethal van hotel Torarica wordt gehouden. “In tegenstelling tot het Phagwa festival draai ik hier meer warmere en diepere house sound, ibiza stijl” reageert Chcukie kort en krachtig.

De DJ bezoekt zijn geboorteland dit jaar voor de tweede keer. Zijn eerste bezoek was in maart als mainact van het Phagwa festival. ‘Soso Oso, House Feeling’ is een klein intiem feest voor de echte house music fans. Colorful Suriname en Lustig Events, de organisatoren praten nu al van de meest exclusieve party van het jaar 2015.

De Dirty Dutch King blikt terug op een succesvol 2015. Alleen wil hij het in 2016 helemaal anders doen. Veel meer in de studio zitten en iets minder toeren. “Voor mij was het jaar 2015 een groot hoogte punt. Ik heb gedraaid op de grootste festivals en evenementen ter wereld. Van een Electric Daisy Carnival EDC in Las Vegas tot een Sensation in Moscow. Mijn agenda zat en zit nog vol en ik mag lekker de hele wereld rondreizen om mijn draaikunsten te tonen.” Voor Suriname staat op zijn programma een optreden op 19 december in Spanje.


5 REACTIES

 1. Arme Chuckie wordt straks in srd’s uitbetaald. Die jongen mag blij zijn als de zaal voor 30% met mensen gevuld is. Paars heeft het geld uit de zakken van de burgers geroofd. De gemiddelde burger kan geen spatjes meer veroorloven.


  Maak melding

 2. Veel succes met je optreden.
  Ik heb te weinig geld om naar je optreden te gaan.
  Voor mij dus geen Chuckie.
  Ik heb andere (financiele) problemen aan mijn hoofd.


  Maak melding

 3. En t gaat zooooo slecht in suriname.

  …Zal weer genoeg kleding, drank, eten en bezine worden verkocht….

  …. Om in januari lekker weer te klagen…

  (v.w.b klagen verslaat de surinamer nu de nederlander nadat ze daar lam zijn geslagen door rutte1-2-3 en straks 4)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.