Suriname op twee internationale Miss Verkiezingen

28

Suriname doet dit jaar mee aan twee internationale Miss Verkiezingen.Het gaat om: de Miss Supranational- en de Miss Earth Verkiezing 2015. Op de Miss Supranational Verkiezing, die dit jaar voor de zevende keer in Polen plaatsvindt, wordt het land door Nicole Tsai A Woen (Miss Tropcial Beauty Suriname 2015) vertegenwoordigd. De voorverkiezing van Miss Supranational begon op 16 november en de grote finale vindt op vrijdag 4 december plaats.

Het topmodel met Surinaamse roots Giselle Reinberg woonachtig in de Verenigde Staten, gaat Suriname op de Miss Earth verkiezing 2015 in Oostenrijk uitdragen. Ze verheugt zich echt op het evenement. Door mee te doen aan deze verkiezing komt haar lang gekoesterde wens in vervulling. Giselle nam vorig jaar deel aan de Miss Globe International in Azerbeidjaan. Daar werd ze zesde en kreeg de Miss Cosmopolitan prijs.

De dames:
missen2015


28 REACTIES

 1. Hoe je het draait of keert: Suriname heeft de mooiste vrouwen ter wereld. Het wordt daarom tijd dat ze net als Columbia en Venuzuela worden getraind/opgeleid om aan de verkiezingen mee te doen.


  Maak melding

 2. @@ john ik denk dat je naar de oogarts moet gaan!!
  john overal ter werdeld heb je mooie en bloedmooie vrouwen!!! Wees eerlijk jochie!!.

  Maar ik geef wel toe dat het wel beeldschone en mooie vrouwen zijn. Het is echt om te kussen!!!!

  Dames alle succes vd werled!!


  Maak melding

 3. ….en in Suriname moeten wij eerst staken om onze salaris uitbetaald te krijgen en we vespillen geld aan deze onbelangrijke evenement?!
  Hiervoor is er wel geld!?


  Maak melding

 4. @ John,

  Waar ligt Columbia? En inderdaad, tot hun twintigste zijn ze mooi. Daarna moet je eens om te heen kijken. Ik heb buiten de VS geen lelijkere vrouwen gezien dan in Suriname. Stijlloos gekleed, onverzorgd, obesitasrijk, mode-onbewust en dan vooral de boslandcreoolse vrouwen. Gatsie, zeg!


  Maak melding

 5. @ Ray,

  Je weet toch. Surinamers kloppen zichzelf graag op de borst hoe geweldig ze zijn. Deze vleeskeuringen zijn daar ook een voorbeeld van. Voor de rest: laat dit feestje aan mij voorbij gaan! Onbelangrijk, inderdaad. En er zijn maar een paar mensen die hier grof geld aan verdienen.


  Maak melding

 6. blaka blaka
  Stijlloos gekleed, onverzorgd, obesitasrijk, mode-onbewust en dan vooral de boslandcreoolse vrouwen. Gatsie, zeg!

  Heb je wel naast de boslandcreoolse vrouwen in de bus gezeten?
  Een vat zoute haring is er niks bij.


  Maak melding

 7. Jos van der Vos
  Mooie marronvrouwen, die twee.

  Hoogste tijd dat jos een bril aanschaft !! En een cursus krijgt in het herkennen van de Surinaamse bevolking,


  Maak melding

 8. Leuk en aardig ,maar was de alom geliefde pres er ook bij in parijs (klimaat top) om su op een hoger niveau te tillen zoals hij de paarse ezels dat graag wijs maakt ,of lag hij te brokkobakka in zijn amakka de gestolen miljoentjes te tellen.

  stree de foe stree, ete 5vie


  Maak melding

 9. Altijd zijn er gasten die een heleboel lulpraat uitkraaien. Hun bijdrage is vaak van nul en generlei waarde. De negativiteit straalt er gewoon van af.


  Maak melding

 10. Henkes

  Is de waarheid neerzetten, zoals de journalistiek dat pretendeert te doen, gelijk naar jou normen en waarden betekend dat ik daardoor mensen neerhaal.
  Mi boi, daal neer van je voetstuk want probeer eens in een bus richting Brokopondo te gaan dan zul je merken en ruiken wat ik bedoel.
  Dat je nooit in een bus naast deze mensen plaats neemt zegt wel heel heel veel van jezelf.

  blaka bakra
  @ Bigi Sma,
  Ik prefereer een vat zoute haring, hoor.
  Is wel een stuk lekkerder dan een namaak maar dan wel met rode uien.


  Maak melding

 11. We leven eenmaal in een ander wereld, het zijn toch ook
  Surinaamse meiden ? Waar hebben jullie het over,oké het is toch ook mooi als een Surinaamse miss world zou kunnen
  worden ??? ( San na tori brada´s ????? )
  Ieder mens heeft haar/ zijn eigen geur, dus waar hebben jullie het over ? Altijd unu blaka man abbie wan sannie fu takkie, biging luku yu égi tingi bifosie yu luku wan trawang

  Jacko


  Maak melding

 12. @,,blaka blaka,..aub praat niet over vrouwen,mie mang praat liever over BARBIE poppen,en lollies…jerre de jouwe is zeker een miss [ baksel ] je hele move is scheef.


  Maak melding

 13. Bigi Sma, iedereen die niet regelmatig doucht en geen deodorant gebruikt, ruikt op den duur onaangenaam, vooral als je in een tropisch klimaat leeft, van mezelf weet ik dat en ik wil wedden dat ook jij niet al te fris zal ruiken wanneer je net op een kostgrondje zware lichamelijke arbeid hebt verricht. Zelfs in Nederlandse bussen en trams, die vol zaten/zitten met relatief rijke bakra’s die geen problemen moeten hebben om deodorant te kopen, rook/ruikt het in de zomer vaak ook niet aangenaam. In de Kinkerbuurt waar ik een tijdje gewoond heb, hadden mijn beneden bejaarde bakra buren geen douche in huis, ze hadden daardoor aan het eind van de week vaak ook geen aangename geur, ik ging daarom vaak niet in op hun uitnodigingen om bij hen koffie te komen drinken, maar daarom ga ik op Waterkant Net niet verkondigen dat alle (bejaarde) Nederlanders onaangenaam ruiken, tenzij ik, net als jij, racistische bijbedoelingen heb natuurlijk.


  Maak melding

 14. Lieve mensen waar hebben jullie het allemaal over, jammer hoor dat jullie de surinaamse vrouw zo neehalen, ik zie alleen maar mooie vrouwen om mij heen. Alleen de gemiddelde surinaamse vrouw is niet echt bewust van hun innerlijke bewust zijn en daarnaast is de verleiding van al het lekkere eten ook niet iets wat zowel de man als de vrouw kunnen weerstaan. Ik zie dat om mij heen en denk waar gaat dit ongezonde levensstijl toe leiden. Er is zoveel nierdialyse klinieken in Suriname dat is erg zorgelijk. Allerlei ziektes onstaan door een ongezonde levensstijl, wordt daar bewust van en je zult zien je wordt een nog mooier mens van binnen en buiten en net zo puur en sereen als de natuurschoon die Suriname rijke is. Lieve mensen dat is jullie kracht wees een mooi mens en je zult zien de wereld zal echt aan jullie voeten liggen alle ingredienten zijn aanwezig en in ieders bereik zowel rijk als arm. Want alles wat we nodig hebben wordt ons gegeven door de moeder natuur en Suriname heeft daarvan overvloed. Maar hoe kun je dat verwezenlijken:
  Ten eerste in bewust zijn met je zelf leven is je eerste natuur zowel kennis en wijsheid vergaren door in interactie te blijven met je omgeving om positieve connectie in oprechtheid te maken met anderen. Omgaan met mensen die goede bedoelingen met je hebben en anderen helpen om deze pad te volgen. En weet je wat hier zo mooi aan is dat je altijd positieve energie voor terug krijgt, you wil keep one smilling everydag. No stress your face wil shine the softness of mothernature.

  In de tweede plaats is gezonde voeding, een goede fysieke conditie door sportief te zijn en vooral niet te schromen om de handen uit de mouw te steken en durven zweten, heel belangerijk. Dat getuigt van liefde en goede zorg voor je zelf als mens, je zult veel beter in vel zitten en stralen als het zonnetje. Je zult zien dat je geen deorant nodig zult hebben. Eet je ongezond en krijg je niet genoeg beweging dan wordt je verbrandingsprocessen in het lichaam vertraagd en de afvalstoffen blijven langer in je lichaam waardoor je zweet onaangenaam gaat ruiken. Ik heb nog nooit in mijn leven deorant gebruikt en ook nooit te horen gekregen dat ik onaangenaam ruik. Leef, beweeg en eet je gezond dan zul altijd aangenaam ruiken zonder parfum of deaorant. Deorant heeft een schadelijke werking op je lichaam en zorgt ervoor dat je porien afgesloten worden om te voorkomen dat je gaat zweten. Dat kan toch nooit goed zijn.

  Ten derde . Wees lief voor elkaar, de ander altijd een liefdevolle handreiken in blijdschap en dankbaarheid van elke dag, dat je op deze aarde in goede gezondheid mag genieten en plezier hebben. Je zult zien dat het grote succes van al wat je wil bereiken in het leven ook voor jouw is weggelegd. Je zult merken dat je ook gaat veranderen in je kleedstijl omdat je ook daarmee een boodschap gaat uitzenden van hoe je wilt dat anderen naar je kijken, passend bij de situatie waarin je verkeerd. Een goed voorbeeld, je gaat niet solliciteren in een sexy outfit maar in kleding dat past bij die baan of ga je een avondje uit kies dan voor een subtiele avondkleding niet met veel bloot…. laat wat over aan de verbeelding en je zult zien……The miss en mrs zullen ook in de Surinaamse vrouw worden herboren. Ik heb het gezien lieve vrouwen van Suriname jullie hebben de kracht om het lichtje dat in jullie brandt te laten schitteren. Geloof mij geen enkel man die het nog zal wagen om maar iets naars over jullie te zeggen. Want ze zien er zelf niet naar uit maar dat weten jullie ook wel. Kies nooit een man die niet goed voorzich zelf zorgt want dat gaat hij ook niet voor jouw doen. Wees zorgvuldig in je keuze voor een partner. Kies voor een partner die jouw weet te waarderen en waar jij je niet door belemmert voelt in je ontwikkeling. Volg daarin niet alleen je hart maar ook je verstand.

  Weet wel dat de getijden keren. Wees ervan bewust want je lichaam is jouw tempel waar alleen de reinste en puurste gedachten tot ontwikkeling komen dat kan alleen als je aandacht en tijd voor je zelf neemt door rust, reinheid en regelaat ontwikkel je een serene levenstijl om je zelf te tillen naar een hoogwaardige beschaving. Waar je als vrouw een uniek wezen zult zijn met alle kwaliteiten van een Miss Universe.

  Het gaat er niet om hoe de man de vrouw ziet, maar hoe de vrouw zich zelf wil zien en hoe ze meer uit het leven kunnen halen dan ze al doen om zich zelf dat goddelijke gevoel van alles te kunnen bereiken te geven. Bovenal in een gezond, bewust vrouwelijke lichaam liggen de mannen aan je voeten en ben jij degene die bepaalt wat of wie jij wel en niet toe laat in jouw leven. Hmmm dames is het niet de moeite waard om de roer eens om te gooien en stralend gezond door het leven te gaan.

  Mijn ervaring is dat de gemiddelde man zijn ogen niet van jullie zullen afhouden. The power of a women true the eyes of a woman will always bring the best in your live. You are the women the mother , the wife, the sister, someones chil en al the most important The lady you always wanted to be, just go for it girl. Dont forget you are the sune-shine.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.