Succesvol ‘Kaseko in Concert’ krijgt vervolg in 2016

2

Kaseko minnend Nederland heeft vanaf 16 t/m 22 november jl. mogen genieten van een spetterend ‘Kaseko in Concert’ in de Nederlandse theaters. George Visser Productions heeft een succesvolle productie op poten weten te zetten en veel Surinaamse Nederlanders weer heel even terug in de tijd gebracht met golden oldies van: Lieve Hugo, Master Blaster, Yakki Famirie, Ewald Krolis en nog veel meer bekende Surinaamse artiesten.

Het publiek van Kaseko in Concert was razend enthousiast en er was direct al vraag naar meer! George Visser Productions heeft daarom besloten om gehoor te geven aan het verzoek en zal komend jaar de enige echte Kaseko in Concert een vervolg geven met een deel 2! Initiatiefneemster, producente en spil achter Kaseko in Concert is Sheela Visser-Soebhag, echtgenote van George Visser en groot liefhebster van Surinaamse muziek. Als Hindostaanse vrouw was zij verantwoordelijk voor de productie van het concert, wat door velen als heel bijzonder is ervaren.

Sheela is erg trots op het succes van het concert en geeft ons een tipje van de sluier door te vertellen dat George Visser Productions komend jaar een solo theatertour in Nederland produceert met Surinaamse cabaretier Clifton Braam. Ook zal er komend jaar een tribute concert aan Surinaamse muzieklegende Max Nijman op de planken gebracht worden! Wie op de hoogte wil blijven van de speellijst en al het nieuws omtrent deze producties, kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief van George Visser Productions via sheela@gvproductions.nl – (Foto: Hans Lachman)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.