Oppositie Suriname hekelt moord Venezolaanse politicus

13

PARAMARIBO, 28 nov – De oppositie in het parlement heeft de moord op een Venezolaanse oppositieleider veroordeeld. “Met weerzin” is kennis genomen van de liquidatie van Luis Manuel Diaz.

Er wordt dan ook krachtig stelling genomen. “Indachtig het Handvest van de Verenigde Naties moeten persoonlijke rechten en vrijheden overal ter wereld door elkeen gerespecteerd worden. Onder deze rechten vallen onder meer: het recht op leven, het recht op persoonlijke vrijheid en veiligheid en het recht op vrije meningsuiting.” De oppositie schaart zich dan ook achter de verklaring van Amnesty International.

Volgens Amnesty verschaft de dood van Luis Manuel Diaz een angstwekkende indruk van de positie van mensenrechten in Venezuela. De regering van Venezuela wordt opgeroepen een diepgaand onderzoek te laten verrichten naar “deze afschuwelijke wandaad.” De schuldigen moeten zo snel mogelijk voor het gerecht. De oppositiepartijen VHP, NPS, PL en ABOP verklaren zich solidair met het Venezolaanse volk.

13 REACTIES

 1. Dit is een copy van de wandaden gepleegd door DESIRE DELANO BOUTERSE in Dec ’82. Zij het dat hij het in 15-voud deed. Dus ook hier een oproep aan Suriname om een diepgaand onderzoek in te stellen naar de massamoorden in Fort Zeelandia en Moiwana. En niet een voorgekookt lulverhaal van Hira.


  Maak melding

 2. Ja, benieuwd wat de president van Suriname hiervan vindt? Gaat hij zich ook solidair verklaren met het Venezolaanse volk. Gezien zijn verleden zal hij zich eerder solidair verklaren met de moordenaar. De president weet hoe dat voelt, de oppositie vermoorden.


  Maak melding

 3. Aaaai baja onze president moet helemaal niks. Waarom zou hij mening moeten geven over een omgebrachte snitch. In Venezuela weten ze wel raad met redimoesoes. De surinaamse oppositie moeten meewerken met paars of anders opzouten. Ze melden alleen troep in de media.


  Maak melding

 4. Suriname heeft bij monde van de president de gelukwensen overgebracht aan Maduro..2 gevaarlijke gekken…soort zoekt soort. Deze 2 criminelen kijken niet op een lijk meer of minder.


  Maak melding

 5. @Parbo,

  Ik bespeur een bepaalde metafoor in je posting, en wel deze: Als jij in de tweede wereldoorlog in Nederland zou zijn geweest was je ongetwijfeld een NSB’er of een Waffen SS-er zijn geworden….


  Maak melding

 6. @Parbo, de Slavernij is AL LANG AFGESCHAFT,
  WAKE UP, kattibo keba !

  OPPOSITIE MOET NIETS, LEES DE GRONDWET,

  DESI MOET NAAR DE KRIJGSRAAD !

  En hij MOET vooral niet vechten met MADURO
  om de laatste voorraad PAMPERS !

  WIE VALUTA HEEFT, KOOPT VOLDOENDE
  PAMPERS !!

  PS : TWEE LAFFE DICTATORS ONDER
  WIENS BEWIND GESCHOTEN WORDT OP ONGEWAPENDE BURGERS of die Oppositieleiders zonder onderbouwde aanklacht OPSLUITEN !


  Maak melding

 7. Parbo:
  In Venezuela weten ze wel raad met redimoesoes.

  Jij bent al net zo ver heen als je baasje!
  Jouw verachtelijke reactie lezende moet ik concluderen dat jij je kan vereenzelvigen met het vermoorden van personen die er andere ideeën op na houden!


  Maak melding

 8. Na het toneel met de twee clowns te Brokobaka kunnen we verwachten dat de coalitie een felicitatieboodschap richt aan Maduro voor zijn sublieme manier van problemen oplossen.
  Naja, Soort zoek soort, Birds of on feather flock together.


  Maak melding

 9. Gezien de lugubere moorden door baas en trawanten in dec 1982 hoeft het niemand te verbazen als er wederom in Suribabwe dergelijke dictatoriale wantoestanden zich wederom voordoen. Maar gelukkig is didibri verzwakt. Zoonlief en stiefzoon zitten opgesloten. Al die andere moordcompanen zijn oude, maar geen koude corrupte uitbuiters van het volk. Incl al die paarse oliedomme paria’s. Hihihi, Neks no fout. Men was gewaarschuwd niet te stemmen op onberechte moordenaars en boeven. Baas houdt van het chavisme dat identiek lijkt op het boutisme. Baas en co hebben hun rovers allure al vrijgegeven. Maar men weet dat een kat in het nauw rare sprongen maakt, vooral als hij paars is, dan komen uit de moord allures tot uiting. Wacht maar af, paarse oiedomme stommelingen die het gevolg van hun keuze verdienen. Hihihi. Na soso didibri paarse ka vol van misdaad en moord e hanga tapoe kondre en no wang valse apostel foe baas of vals paarse profeet o mang bezweer ing, want…………deng e diene didibri.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.