Win kaarten voor Surinaams toneelstuk ‘Zit Mooi’

1

“Roue Verveer, Murth Mossel, Rayen Panday en Deng Boy zijn terug met het Surinaams comedy-toneelstuk ‘Zit Mooi!’. Na meer dan 10.000 verkochte kaarten en overweldigende reacties zijn er vier extra shows op 30 november, 1 december, 5 december en 6 december in Amsterdam en‪ Rotterdam bijgeboekt. Waterkant.Net mag twee kaarten weggeven voor ‘Zit Mooi!’ op 5 december in de Meervaart in Amsterdam! Lees hieronder hoe je kunt meedoen aan deze Facebook actie door dit bericht te liken, delen en iemand te taggen.

‘Zit Mooi!’ is een typisch Surinaams comedy-toneelstuk (ja, toneelstuk) zoals je nog niet eerder hebt
beleefd! Roué, Murth, Rayen, Ronny en Eric brengen jullie een hilarisch comedy-toneelstuk vol met alle gekheid die je van hen mag verwachten! LET OP: Surinaams gesproken. Info/kaarten: www.meervaart.nl en luxortheater.nl.

Win 2 kaarten voor ‘Zit Mooi!’ op 5 december in de Meervaart in Amsterdam. DEEL dit bericht openbaar op jouw Facebook pagina (dus deze link: https://www.waterkant.net/?p=49071) en TAG daarbij een vriend(in) die je mee wil nemen. Stuur vervolgens een mail naar webmaster@waterkant.net waarin je vermeld waarom jij die kaarten zou moeten winnen. Uit alle inzendingen wordt de leukste gekozen! Sluitingsdatum 1 december.

zitmooi1

1 REACTIE

  1. wij zijn Chelsea en Shaya en wij willen voor onze moeder en vader kaartjes winnen voor zit mooi mijn moeder is fan van Roue Verveer en zij zouden heel graag daar naar toe willen dus alsjeblieft laat ons kaartjes winnen voor zit mooi.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.