Parbo Bier viert 60ste verjaardag ook in Nederland

1

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 26 nov – PARBO BIER bestaat dit jaar 60 jaar in Suriname en dat wordt ook groots gevierd in Nederland! Op vrijdag 27 november vindt daarom een speciale PARBO BIER NIGHT plaats in een van Nederland’s meest trendy locaties: club BLU Rotterdam.

De PARBO Biri Bigi Yari Party werd eind oktober al groots gevierd in Paramaribo. Een maand later, op vrijdag 27 november viert PARBO Bier haar 60-jarig bestaan in de super locatie Club BLU te Rotterdam. Het wordt een onvergetelijke ervaring in een van Nederland’s meest trendy clubs en dat mag niemand missen!

Vanaf mei 2012 is het PARBO BIER merk weer in de handen van de Surinaamse Brouwerij NV. Daarvoor werd het bier uit Suriname op de Nederlandse markt gedistribueerd onder de naam DJOGO bier. Onder consumenten in Nederland is er jarenlang verwarring geweest over het bier uit Suriname, omdat PARBO BIER in Nederland niet afkomstig was uit Suriname. Nu is het originele PARBO BIER rechtstreeks uit de Surinaamse Parbo Brouwerij verkrijgbaar in alle goed gesorteerde zaken en zelfs in de supermarkt.

Voor de PARBO BIER NIGHT NL worden de beste Surinaamse artiesten, top DJ’s en unieke PARBO Bier firi voor de bezoekers bij elkaar gebracht. Kaarten en info via via www.parbobiernight.nl.


1 REACTIE

  1. Leuk man ; het is altijd kezellig, ik ben toen ook in Nickerie keweest ! Nu nog een Bob vinden om naar Rotjeknorr te gaan, want hier is het kevalijk om te rijden als je bezopen bent man. ( touwens in Sme ook, maar daar kan je kewoon in je auto slapen. Hier is het koud man, hallo Rotjeknorr here I com.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.