In NL bestellen voor geliefden in Suriname via Sweetheart.sr

5

De meest complete speelgoedwinkel in Suriname, Sweetheart, is sinds kort ook actief op de Nederlandse markt. Speciaal gericht op familie en vrienden in Suriname kunt u nu heel snel en eenvoudig online shoppen via www.sweetheart.sr. Van het allernieuwste speelgoed, verwenboeketten gemaakt van prachtige heliumballonnen tot het heerlijkste snoepgoed. Sweetheart speelt hiermee in op de traditionele behoefte die er is om vanuit Nederland kado’s te sturen naar dierbaren in Suriname.

Tot nu toe zijn de meeste bedrijven die een bezorgddienst verlenen gericht op bloemen en kado’s voor volwassenen. Op het gebied van kinderspeelgoed was er zeer weinig verkrijgbaar. Sweetheart werkt samen met Intertoys, een van de grootste speelgoedketens in Nederland en heeft daardoor een zeer uitgebreid assortiment waar men uit kan kiezen. Bestellen en betalen gaat zeer makkelijk via Ideal of Paypal. De bestellingen worden gratis feestelijk verpakt en binnen 48 uur bezorgd bij uw geliefden in Paramaribo. De komende maanden zijn er speciale introductiekortingen bij uw online bestelling.

Neem gauw een kijkje op www.sweetheart.sr. of bezoek de facebookpagina voor meer informatie: Sweetheart Suriname. Ook online geldt: het feest is pas compleet als je bij Sweetheart bent geweest!

5 REACTIES

  1. ik ook niet meer…ze zijn te trots om te luisteren naar anderen die het menen met het land. Als ze willen mogen ze van mij lekker pinaren. Bha suku bha fini.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.