Eigen logo en vlag Centrale Markt Suriname

14

De Centrale Markt in Paramaribo beschikt sinds zondag over een eigen logo en vlag. Die wappert nu samen met de Surinaamse vlag bij het hoofdgebouw van de markt. Waarnemend martktmeester Edwin Gefferie zegt dat het na 17 jaar is dat de Surinaamse vlag is gehesen bij de grootste markt van Suriname.centrale-markt2

14 REACTIES

 1. Natuurlijk, wees maar trots op die door de ratten besnuffelde broko pranasi. Als ik daar eens moet weten doe ik beschermende kleding aan en een gasmasker op.


  Maak melding

 2. Ik dacht dat de centrale markt opgesplitst zou worden in meerdere kleinere.
  Wat Suriname nodig heeft zijn “farmers markets”. Met uitschakeling van de tussenhandel gaan de boeren zelf hun producten op een markt direct aan de consument verkopen. Gevolg: door uitschakeling van de tussenhandel worden de producten veel goedkoper.
  Ook de behoefte aan veilingen in Suriname en de vorming van cooperatieve verenigingen met natuurlijk integere besturen is nodig in een land als Suriname.
  Het roer moet om in Suriname.


  Maak melding

 3. @John: Het roer moet om in Suriname.

  Wie gaat die roer omgooien dan? Alle geletterde zwarten staan achter de NDP. Alles wat niet-zwart is, is voor hen melaats.


  Maak melding

 4. @John.
  Denk niet dat t gaat gebeuren.
  De boeren werken overdag op t land.
  De opkoper(tussen handelaar)verkoopt dehandel op de markt n gaat daarna slapen.
  Er zou dan by de boeren in ploegendienst gewerkt moeten worden maar ook dat gaat niet gebeuren aangezien omdat zon familie daar geen zin in heeft.
  Het is de structuur die er al sinds het begin er in zit


  Maak melding

 5. @ John.

  Het roer moet om in Su, ben volkomen met je eens.
  Maar niet alleen wat het markt wezen betreft, het hele
  Maatschappelijk leven moet dratisch veranderd worden.


  Maak melding

 6. Een ex- militair als marktmeester altijd moeten dingen hier politiek ingevuld worden iedereen weet dat hij van de paarse partij is zijn er geen andere mensen in het land ?? Gefferie ga genieten van je pensioen man of ga toneelstukken schrijven.Dat is de nekslag van dit land het steeds faciliteren van partyloyalisten dit houdt nooit op !!


  Maak melding

 7. En zelfs bij de centrale markt van Paramaribo vermoedt men dat er gerotzooid is met geld. SRD 8.000 per maand opgegeven, terwijl de inkomsten zeker SRD 100.000 moeten bedragen. Er is dus overduidelijk geld achterover gedrukt.
  Conclusie: Suriname van hoog tot laag corrupt. Geen wonder Corrupte leiders maken corrupte ondergeschikten.


  Maak melding

 8. @ John dat is een waarheid als een koe ! Een crimineel als leider van een land maakt automatisch criminele volgelingen!!! .Tenminste van hen die niet zelf kunnen denken en blindelings te beinvloeden zijn!


  Maak melding

 9. RUSTIG RUSTIG SURINAME VOLK LOEKOE NO MO
  CHINEES HEEFT KERSTEN GEKOCHT VOOR 18 MILJOEN DOLLER U S
  MARK WORD VERKOCHT VOOR ……….JE HOORT HET WEL

  MIE E BAAAAAAAAAAAAAR JOE


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.