zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentSranan Gowtu in VPRO TV programma Vrije geluiden

Sranan Gowtu in VPRO TV programma Vrije geluiden

-

Does Travel & Cadushi Tours

In het VPRO TV programma Vrije geluiden is er op zondag 22 november aandacht voor Surinaamse muziek. Suriname viert 40 jaar onafhankelijkheid. Naar aanleiding daarvan verscheen het boek Sranan Gowtu over muziek uit Suriname, en dan vooral over Surinaamse muziekiconen. Te gast is schrijver Diederik Samwel, Edgar Burgos en de band Lobi Feri.

Zondag 22 november 10:30 (NL) op NPO1:

Srefidensi – 22 november om 10:30 op VPRO

Morgenochtend om 10:30 (NL) op NPO1.Suriname viert 40 jaar onafhankelijkheid. Naar aanleiding daarvan verscheen het boek Sranan Gowtu over muziek uit Suriname, en dan vooral over Surinaamse muziekiconen. In de uitzending is schrijver Diederik Samwel te gast, icoon Edgar Burgos en de band Lobi Firi.

Posted by Srananpoku on zaterdag 21 november 2015

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
 1. Wat een domme vooruitgang.
  Het enige wat men kan is lol hebben, alleen maar sexueel getinte liedjes maken. Allen domme humor (Raymann ), wie is je vader en wie is je moeder. Verder corruptie,zakkenvullers. Niet willen werken.hoogmoed.natuur vernietigen met goudwinning. Stelen,verkrachten,toeristen beroven, alles gratis willen hebben.zeuren over Nederland maar toch liever in Nederland wonen. Zwarte piet discussie. Terwijl andere problemen zich voordoen.
  Het is meer bosjesvolk primitief zullen het nooit verder maken


  Maak melding

 2. Beste Mike,

  Stop a.u.b. met generaliseren.
  Er zijn vele hardwerkende en eerlijke surinamers die de door jou geplaatste kritiek niet verdienen.
  Natuurlijk wil ik niet alles glad strijken, maar het is pijnlijk dat je de vele mensen die al die jaren hun best hebben gedaan en doen en die geraakt worden door de wanprestatie van anderen te plaatsen onder de categorie die je in je reactie omschrijft. Ik wil niet in een discussie belanden maar hoop dat je stopt een ieder over een kam te scheren en ook stil wilt/kunt staan bij de rechtvaardigen onder ons.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES