Raúl Neijhorst presenteert zijn fotoboek dit weekend

0

Portretfotograaf Raúl Neijhorst presenteert dit weekend zijn fotoboek van 75 bekende of bijzondere Surinamers. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam neemt aanstaande zondag, tijdens de Brasa Dey 2015 in Ahoy, het eerste exemplaar in ontvangst.

Om de productie van het boek getiteld ‘Suriname Beken(d)t, 75 bijzondere Surinamers in portret’ te financieren startte de Surinaamse fotograaf een Crowdfunding actie waarmee hij 7.500 euro hoopte binnen te halen. Uiteindelijk bracht de actie maar liefst €11.265 op.

“Ik heb mensen gekke dingen laten doen”, zegt Neijhorst lachend tegen RTV Rijnmond. “Het is bijzonder dat je deze inspirerende personen zo ver krijgt dat ze bijvoorbeeld in een gevangenispakje voor mijn lens staan.” Neijhorst liet het boek gisteren op de West-Kruiskade in Rotterdam aan Quintis Ristie zien(FOTO). Bekijk hier het videoverslag van RTV Rijnmond:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.