Feest met @SIX na voorstelling Paramaribo-Texel

0

De theater voorstelling Paramaribo-Texel is op donderdag 19 en vrijdag 20 november in het Theater aan het Spui in Den Haag te zien. De voorstelling heeft een bijzonder randprogramma, want in de aanloop naar 40 jaar Srefidensi is er op vrijdag 20 november een afterparty! Na afloop van de voorstelling is er een feest met @SIX, de band van Edje Rust.

Het voorstellingskaartje Paramaribo-Texel van donderdag 19 of vrijdag 20 november is je ticket tot het feest. Deze zijn te verkrijgen via www.theateraanhetspui.nl.

Het theaterstuk ‘Paramaribo-Texel’ was deze zomer DE theaterhit op het Terschellingse Oerolfestival en de tournee in Suriname was compleet uitverkocht. Het stuk is nu te zien in de Nederlandse theaters. Helen Kamperveen en Leny Breederveld die hun strepen in het theater dubbel en dwars verdiend hebben, spelen in Paramaribo-Texel vrouwen die beiden de oceaan oversteken; de een reist naar Suriname en de ander naar Nederland.

Lees meer over deze voorstelling op www.theateraanhetspui.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.