vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse zangeres Nisha Madaran naar Nederland

Surinaamse zangeres Nisha Madaran naar Nederland

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse zangeres Nisha Madaran, die onlangs twee Suriname Summer Awards won, maakt zich klaar voor haar eerste toer naar Nederland. Deze vindt plaats in de periode van 20 november tot 27 december a.s. “Ik ga voor het eerste buiten Suriname optreden en ik ben heel enthousiast, blij en heb er echt zin in”, vertelt de zangeres aan Paramaribo Entertainment Newz Network. “De fans in Nederland zijn ook enthousiast. Dit merk ik aan de berichten op mijn Facebook pagina”, vult ze aan.

Nisha Madaran is een veelbelovende zangeres. Bij de Summer Artist Award Show 2015 won ze twee prijzen. Het gaat om de People Choice Award en een prijs voor de beste zangeres. Madaran verwierf grote bekendheid met haar cover van de Bollywoodsong ‘Pyar hamara’ samen met de Surinaamse topzanger Bryan B. Het nummer stond maar liefst 5 weken op nummer 1 positie van de Nationale Top40 Suriname, alsook op andere Hindoestaanse en niet-Hindoestaanse hitlijsten in Suriname.

Een van haar concerten, op 6 december in Sunrise Rotterdam, is inmiddels al bijna uitverkocht. De toer begint met een Srefidensi optreden en sluit af met een kersconcert. En daar tussen zijn diverse optredens gepland. Madaran zingt van alles (Engels, Latin, Surinaams, Chutney, Bollywood), maar haar voorkeur gaat vaak uit naar oude Bollywood songs, die ’t meest gevoelige zijn qua tekst en inhoud.

https://www.youtube.com/watch?v=JW6CFrxc1hA

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES