SPiZH verwent dak-en thuislozen Suriname

19

Dak en thuislozen wisten niet wat hen overkwam toen ze zaterdagmorgen hun ogen open deden. De vrijwilligers van Stichting Parels in Zijn hand (SPiZH) stonden gereed, compleet met voeding drank en een glimlach, om hen te bedienen. Stichting Parels in Zijn hand brengt met grote en kleine projecten liefde in actie, omdat iedereen waardevol is voor God.zwerver-aktie2

SPiZH heeft middels haar voor laatst gehouden project in September, 162 kinderen uit minder-draagkrachtige gezinnen voorzien van schoolmateriaal. “Vandaag mochten wij de dak- en thuislozen verwennen. Het is een vermoeiende dag geworden, maar de vreugde en dankbaarheid die wij van de gezichten hebben kunnen aflezen makes it all worth it!” aldus Nathalie Hofwijks-Powel, Voorzitter SPiZH.

19 REACTIES

 1. Dat hoeft niet zo te zijn Paraman. Deze mensen hebben vast niet de intentie om er zelf door in ‘het zonnetje’ te komen maar zij willen waarschijnlijk laten zien wat zij met hun stichting doen.
  Dat is zinvol voor de huidige en de toekomstige donateurs.
  Ik vind dat ze heel goed doen om openlijk deze ‘zwervers’ te voorzien van voedsel.
  En ik vind het fantastisch dat ze daarmee publiciteit krijgen.
  Dat het u nog eens tot zegen mag worden!


  Maak melding

 2. @@Paraman! jouw naam zegt al heel veel als een Pariaman!!

  SPiZH dank u wel en ga vooral zo door!!

  Wij doen het al voor Liliandaal kinder te huis in Alkmaar!!


  Maak melding

 3. @Paraman

  Waarom zo een bekrompen state of mind?
  Wees blij dat er mensen zijn die om een ander geven…
  Het zijn onze Eigen mensen hoor waar je zo op loopt af te geven!!!!

  Enige nuance in je reactie zou wel wat beleefder zijn.

  Een gezegende dag nog….


  Maak melding

 4. @ Paraman !!

  Bij deze heeft PARAMAN, zichzelf verraden en bloot gesteld als de domme EZEL van de site.tje potie nemen jullie hem nie kwalijk baja a no sabie ,a no kang jippie !..


  Maak melding

 5. @ Paraman

  Je hebt nu de kans om t goed te maken ,als je mans genoeg bent met een positieve reactie ! als je tenminste durft.,…en nu geen smoesjes of omwegen gaan verzinnen.wees geen lafaard,…DOEN ! Tja when the heat is there dan haken dit soort figuren af,..kijk maar !


  Maak melding

 6. @ Paraman, onze staats-cassaveplanter, zit qua IQ op hetzelfde niveau als zijn ‘baasje’. Dat is niet zijn schuld, dus ik vergeef het hem.
  Als men vanuit een christelijke insteek je medemens wil helpen of tegemoetkomen, is dat alleen maar te prijzen. In andere religies vermoordt men honderden weerloze en willoze slachtoffers, veelal uit hoofde van het geloof! Denk a tori!


  Maak melding

 7. Sinds de jaren tachtig zijn velen, die de paarse revolijder der misdaadstaat Suribabwe op handen hebben gedragen verworden als drugsverslaafde zwervers. Vraag het ze zelfs maar wie ze als de lijder van dit land zien……………….na baas, soso lobi……..hihihi. Dankzij de lijder en zijn corrupte trawanten zullen velen paarse oliedomme aanhangers verworden als deze mensen. neks no fout. Baas na lijder, wiens a heri volk e ka, na baas na mpp mang hihi


  Maak melding

 8. @ Soso Lafu

  Yu tjaring man,ik lig helemaal krom van het lachen van je posting van maandag 00: 35 uur.

  Na so deng man dé, a wassi den no habi noti fu njang, Baas na heri man !!!!!!

  Maar ik zeg weer : ´´ Ieder zijn meug ´´ !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.