Srefidensi single van Aptijt met Oscar Harris

0

Suriname’s populairste kaseko/kaskawi-groep Aptijt brengt in verband met 40 jaar Onafhankelijkheid van Suriname een speciale single uit genaamd ‘Opo yu Fraga’. Dat vertelt promotor Jerrel Reyme van Stichting Doksaproductions aan Paramaribo Entertainment Newz Network.

Het nummer krijgt een bijzonder tintje, want niemand minder dan Oscar Harris levert er een bijdrage aan. “‘Opo yu Fraga’ is een bijzondere Srefidensi single met een prachtige swing van Harris als gastzanger”, zegt Reyme.

De tekst is ook geschreven door deze bekende Surinaams/Nederlandse artiest. ‘Opo yu Fraga’ is tevens één van tracks uit de nieuwe CD ‘20 jaar Aptijt’. De single is 4.05 minuten lang. “De boodschap is dat wij van ons geliefd land Suriname moeten houden en samen verder moeten werken aan de opbouw ervan,” aldus de promotor.

Doksaproductions is langer dan 10 jaar aan Aptijt verbonden. De stichting heeft vrijwel alle cd’s van deze populaire muziekformatie uitgebracht.(FOTO: Oscar Harris & Maikel Deira van Aptijt)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.