Film ‘Tuintje in mijn Hart’ wordt in Suriname opgenomen

3

Het Nederlandse productiebedrijf Farmhouse Film is momenteel druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe film die zich afspeelt in Suriname. De titel van deze film is ‘Tuintje in mijn Hart’. Volgens de producent wordt het een multiculturele romantische comedy.

Het verhaal: Alex is een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief boerenkoolstamppot en AH Bonuskaart. Hij is getrouwd met een Hollandse en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als ze op een dag samen afreizen naar Suriname om de feestdagen daar met zijn familie te vieren, weet zijn Nederlandse vrouw weer waarom ze verliefd is geworden op een Surinamer…

De film is nu nog in in preproductie en heeft een financiële bijdrage van € 410.000 van het Nederlandse filmfonds ontvangen. Volgens het Surinaamse blad United News vliegen de producenten, regisseur en de schrijver vandaag voor een week naar Suriname, om eerste verkennende gesprekken te voeren.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.