Huldiging musicus Ronald Snijders in Rotterdam

12
Edison nominatie voor CD Ronald Snijders

Musicus Ronald Snijders (64) zal op zondag 15 november worden gehuldigd tijdens een programma met muziek en literatuur ter gelegenheid van 40 jaar onafhankelijkheid van Suriname (Srefidensi) dat wordt gehouden in Rotterdam. Er zijn verder literaire voordrachten uit werk van onder andere Shrinivasi (dichter des Vaderlands).

Ook zijn er diverse muziekgroepen en bekende vocalisten waaronder Etto Sedney en Ed Rust. Daarnaast zullen de Sredensidei Powema award en een onderscheiding ter attentie van Shrinivasi worden uitgereikt. De organisatie is in handen van EBZG & Powema grupo TRIFOSA.

Zondag 15 november aanvang 14.00, in de Adventkerk, Minstreelstraat 9, Rotterdam.
[FOTO: Fred Nijs]

Srefidensi dei Adventkerk Rotterdam

12 REACTIES

 1. Hartelijk gefeliciteerd meneer Ronald Snijders💐💐💐

  Fantastisch hoor dat er na zo lang toch erkenning komt voor het werk van Ronald Snijders.
  Als het gaat om natuurtalent, dan domineren weer onze mensen de markt. Onze mensen zijn redelijk geassimileerd in de Nederlandse samenleving ook al hebben we net als soms in een huwelijk een haat- liefde verhouding met de Hollander.

  Wanneer je hier in Holland je televisie aan hebt gezet en je hebt niet één van onze mensen gezien in Showbizz, als presentator etc. dan moet je nog eens kijken! 🙂
  We mogen best trots zijn op de dominante positie die onze mensen in deze branche bekleden.

  Dus: trots, trots, trots!


  Maak melding

 2. @ Van 1502 enz.:

  “Fantastisch dat er na zo lange tijd erkenning komt voor het werk van Ronald Snijders….”

  Waar heb je altijd tijd gezeten, sukkel?

  Al in 1973 kreeg hij de persprijs van het NOS Jazzconcours. Afgestudeerd aan de TU Delft (waar hij overigens nog steeds woont), Afgestudeerd Conservatorium Amsterdam op proefschrift over kaseko-muziek, in 2001 Ridder in de Orde van Oranje Nassau, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Geen erkenning genoeg?

  Glij niet uit over je glibberige xenofobe gebrabbel.


  Maak melding

 3. En wat houdt deze huldiging in? Een plakkaat en een oorkonde denk ik. Hij verdient alle eer, zeker maar maak het niet mooier en groter dan het is. Ronald zelf is de bescheidenheid zelve. Daar zouden veel Surinamers een voorbeeld aan kunnen nemen….!


  Maak melding

 4. Humberto Tan, Sylvana Simons, Simone Weiman en nog vele anderen hebben hun sporen reeds lang verdiend in de Nederlandse tv-wereld. Allemaal zijn ze echter Nederlanders van Surinaamse afkomst en spreken dus perfect algemeen beschaafd Nederlands. Wat je van Surinamers hier niet kunt zeggen.


  Maak melding

 5. Oproep aan alle weldenkende Surinamers!!!

  Van 1502 is een smerig psychologisch spelletje hier op Waterkant aan het spelen. Hij verspreidt in al zijn postings het zaad van haat en nijd, in de hoop dat het zal ontkiemen. Op die manier probeert hij Surinamers tegen elkaar op te zetten zodat de aandacht wordt afgeleid van de daadwerkelijke misstanden, wantoestanden en de degradatie van ons geliefd Suriname

  Wees waakzaam en verlaag u niet tot zijn niveau!!!


  Maak melding

 6. “Wie het kleine niet eert is het grote niet waard.”
  Het feit dat onze mensen een groot Surinamer aandacht geeft is voor mij bijzonder. Dan maakt het mij niet uit wat hij krijgt.
  Ik weet dat EBZG Rotterdam dit elk jaar doet. Zij hebben o.a. Denice Jannah en Oscar Harris in het zonnetje gezet. Zij waren vol lof dat zij die erkenning hebben gekregen.

  Prima zaak. Want iemand anders zal het niet voor ons doen.


  Maak melding

 7. In de criminaliteit is jouw soort mensen ook dominant aanwezig. Ook al vlucht jouw soort naam Suriname in de hoop zich daar veilig te wanen, men weet hen toch te vinden en te liquideren.


  Maak melding

 8. @ Su,
  l
  Ik heb deze mensen allang door, hoor. Maar ik blijf ze bestrijden, zoals Killit alle ongedierte bestrijdt. Ratten horen thuis waar ze vandaan komen: het riool! Mievuijn intelligentie ligt honderd maal hoger dan het hunne. Redimusu’s in optima forma! Ze bevuilen het nest waarvan ze hun bijstandsuitkering krijgen. En maar zeuren over ‘Baas’, in hun ogen de man die boven God staat. Schandelijk gedrogeerde idioten zijn het.


  Maak melding

 9. @ blaka bakra !!! Alias “masra frustratie”,..jij en je z.g..intelligentie stammen nog uit de tijd van nog voor 8 dec,met alle respect,voor alle gebeurtenissen van toen.de wekker is bij jou en je vrienden nog steeds niet afgegaan,jullie met je folklore manier van denken.jullie hoop en alternatief ligt ver van Suriname af,ergens aan de NOORDZEE,waar ze ook problemen hebben,meeer als Suriname !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.