DJ Chuckie terug in DJ Top 100

1

De wereldberoemde Nederlands/Surinaamse DJ Chuckie staat weer in de DJ Top 100. Clyde Narain, zoals hij in het echt heet, kwam vorige week opnieuw binnen in de lijst op nummer 77. “Er zijn miljoenen DJ’s op de wereld om bij de beste 100 te horen is mooi”, reageert de in Suriname geboren Chuckie. De Dj Top 100 lijst wordt elk jaar samengesteld door het blad DJ MAG van Engeland.

DJ Chuckie heeft ook een eigen radioshow Dirty Dutch Radio. Deze wordt in meer dan 45 landen uitgezonden. “Dat betekent heel veel voor me. Ik heb hard gewerkt om iets te bereiken. Nu met Dirty Dutch in top locaties, een volle toer agenda en mijn radioshow in 45 landen mag ik heel blij zijn”.

Chuckie is dit jaar de mainact van het ParadiseWorld muziekfestival van Curaçao. Het evenement wordt op 4 december voor de vierde keer gehouden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.