Politie doodt twee rovers tijdens vuurgevecht

50

PARAMARIBO. 9 nov – De politie heeft twee rovers doodgeschoten in het ressort Geyesvlijt, in het noorden van Paramaribo. Het gebeurde tijdens schotenwisselingen kort na een beroving op een ondernemer. De rovers bleken goed bewapend.

Er zijn legerwapens in beslag genomen. Ook werd een handgranaat gegooid naar de politie. De granaat ging niet af. Direct nadat de politie werd gesignaleerd werden schoten gelost. De politieagenten schoten terug en uiteindelijk werd een rover dodelijk geraakt. Een tweede rover werd zwaar gewond vervoerd naar het ziekenhuis en bleek later bezweken te zijn. Twee andere rovers zijn ook gewond en nu opgenomen in het ziekenhuis.

Bij de schotenwisseling raakte ook een politieagent gewond. Het geld dat werd buitgemaakt tijdens de overval, is terug gevonden en in beslag genomen. De rovers bleken goed op de hoogte van de handel en wandel van de ondernemer. Ze sloegen hun slag op een geschikt moment. De politie werd kort na de overval gealarmeerd en was snel ter plekke. Op sociale media circuleren foto’s van de gedode rovers.

[FOTO: een gewonde rover is in de boeien geslagen. Hij wordt in de ambulance geladen]

UPDATE:
Bij de berichtgeving over de zware roofoverval vanmorgen in Suriname, werd door enkele media waaronder GFC Nieuws de naam van Romano Meriba, pleegzoon van president Bouterse, genoemd als te zijn een van de verdachten. Maar de pleegzoon van Bouterse ontkent betrokkenheid bij de overval.

50 REACTIES

 1. Bij de roofoverval van vanmorgen waarbij een relatie van grootondernemer Dilip Sardjoe werd beroofd van een groot geldsbedrag, wordt de naam van Romano Meriba genoemd als te zijn een van de verdachten.
  De politie ontkent noch bevestigt dat het hier gaat om de pleegzoon van president Desi Bouterse.
  De zwarte Isuzu pick-up die door de politie op de plaats van de overval is aangetroffen, blijkt van Meriba te zijn. Hij wist op nog onbekende manier te ontkomen. Twee rovers zijn doodgeschoten en 2 politiemannen zijn gewond geraakt. Zij zijn inmiddels afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Nog meer berovingen liggen in het verschiet door aanhangers van de moordpresident. Terecht een misdaadstaat met baas als onberechte misdadiger en staatshoofd. Na soso paarse ka, maar gelukkig dat het Korps deze bende van baas nog aankan, voor hoelang. Na wang mpp misdaadstaat olv van baas.


  Maak melding

 2. De politie vderdient meer dan lof voor haar keihard optreden.
  Het is niet makkelijk om tegen criminelen op te treden die militair schiettuig in hun bezit hebben.
  Deze zaak moet zoner aanzien des persoons tot op de bodem uitgezocht worden,want dat de criminaliteit zo verhard is zeer slecht voor ons land.


  Maak melding

 3. Jeetje!
  Alle lof voor het snelle optreden van de politie die deze zware jongens heeft kunnen elimineren zonder dat er andere slachtoffers vielen.

  Alleen de hardnekkige crimineel @W. Whome moeten ze nog zien op te sporen. Gasten als W. Whome denken dat ze Oké zijn maar wat ze doen valt ook onder criminaliteit: laster strooien, stalken, liegen, bedriegen. Kortom: criminaliteit moet je in de genen zitten om hier zo onophoudelijk door te gaan met negativiteit.


  Maak melding

 4. Hoe vaak zijn de zonen van B. niet al de dans ontsprongen?? Meriba is toen nog met hulp van zijn criminele broer nog uit het gevang gehaald. Kreeg nog amnestie van zijn vader. Dino zit lekker opgeborgen in Amerika, want in Suriname had hij vrij spel.
  Opruimen dat tuig. Het goede voorbeeld komt van boven. Top down. Criminelen en seriemoordenaars daar aan de macht. En je zal altijd de kleur aannemen van je omgeving.


  Maak melding

 5. Er is sprake van het gebruik van kalasjnikovs.
  Hierdoor zou de naam Meriba mogelijkerwijs aan gekoppeld zijn. Komen deze wapens uit de voorraad van de familie Bouterse?
  Op al de foto’s van Dino op social media zie je vrienden en familie staan met de welbekende kalasjnikovs en automatisch wapens maar ook nog uzi’s.
  Dus verbaasd het mij niet want ook de zwarte pichup staat op naam van Meriba (heb ik begrepen). rara ma da hoe dang


  Maak melding

 6. Geen pardon ; het moment dat de criminelen gaan schieten, is er maar één oplossing , en dat is gewoon op zijn kanis schieten, jammer dat er maar twee de pijp uit zijn ! Stelletje zaka zaka zijn het, een ander woord heb ik niet voor deze lafhartige dagu ´s


  Maak melding

 7. Die crimineel Meriba is bezig afstand te nemen van het hele ding. Dat hij zijn auto had uitgeleend aan een vriend die met een verhuizing bezig was. Advocaat op kosten van de staat, of kosten van de belasting betaler heeft hij al de hand genomen. ER zal straks weer sprake zijn van intimidatie, blinde muren, en van klasse justitie. Het is weer een heilige zoon van de pres. die weer op een klote manier er weer ingeluisd wordt. Deze Meriba had pater/priester moeten worden. Zo heilig zijn de zonen van de president van Suriname. Allemaal gore rotzooi. Opruimen dat zooi.


  Maak melding

 8. Erg goede, moedige, dappere, daad van de politie, trouwens. Jammer dat ze niet allemaal doodgeschoten zijn.

  Hoe minder kakkerlakken hoe beter voor het milieu.


  Maak melding

 9. Als de beroofde ondernemer een relatie is van Dilip Sardjoe, kun je alleen maar hopen dat Dilip zich gaat realiseren met wat voor criminelen hij samenwerkt. Maar dat besef zal er bij Dilip niet komen. Hij laat zich alleen leiden door paisa! En als daarbij een vriend of familie wordt beroofd door vrienden van zijn criminele partners, dan zal Dilip denken: So be it. it’s all in the game”.


  Maak melding

 10. Bouterse benoemt criminele zoon tot hoofd CTU die direct zijn status gebruikt om om zware misdaden te plegen. Zijn stiefzoon krijgt van Bouterse amnestie en pleegt zware overvallen…..

  Hoe lang pikt het Surinaamse volk dit maffia gedrag nog van de Bouterse clan.


  Maak melding

 11. Slapende slaven, WAKE UP !!

  De misdaad in Sranang is heel ingewikkeld van
  structuur en bendes opereren soms met dekking
  van derden die machtig zijn !

  De politie kon in dit geval niet anders dan
  GEWELD in te zetten !

  WEET, dat enige tijd terug VIER Ongewapende
  VERDACHTEN die in een auto reden door politie
  en CTU, zwaar onder vuur zijn genomen, zij zijn
  als honden doodgeschoten, zonder vorm van
  proces !
  Het strafrechtelijk onderzoek naar de bedenklijke
  DOOD van die VERDACHTEN heeft tot nog toe
  niets opgeleverd !

  Het had er veel van dat die verdachten toen
  zijn geliquideerd om belangrijke mededaders
  uit de wind te houden !

  En het SPEL over deze nieuwe roof/schietpartij is
  reeds begonnen ! De zeer eerlijke verdachte,
  zonder strafblad heeft in het openbaar verklaard :
  IK HAD MIJN DURE WAGGIE AAN EEN VRIEND
  UITGELEEND VOOR EEN VERHUIZING !!

  NEKS NO E KOME ! NEKS NO E WORDE !
  Ondanks of Dankzij onze zogenoemde iron-lady
  op Justitie !!

  PS : Er is gebruik gemaakt van zware militaire
  wapens (granaten en snelvuurwapens) en ook
  van politie-uniformen !

  Het is aan te bevelen BIJZONDERE
  opsporings-methoden en technieken in te
  zetten om dit ZEER Criminele Netwerk uit
  te schakelen !

  De vraag is of de POLITIE dit KAN en MAG !


  Maak melding

 12. wat een gelul over meriba .
  de zonen van die ondernemer zijn de tipgevers geweest.
  althans 2 ervan.
  nu krijgt meriba , waarvan zijn schuld nog niet bewezen is, de zwarte piet toegespeeld.
  veroordeeld door de media ,we hebben geen rechters meer nodig.


  Maak melding

 13. Basmatie , dat klopt dat we geen rechters meer nodig hebben , althans zo dacht Bouterse er ook over, en nog steeds blijkbaar, toen hij zichzelf amnestie verleende, daar kwam het wel op neer


  Maak melding

 14. “Van 1502 tot 1863”

  Zeker de finger op een zere plek gelegd noh?!
  Nu is de criminele pleegzoon op de vlucht gevlucht.

  PS
  Heb je, je geld van slavenhandel vergoeding reeds
  opgehaald in Ghana?


  Maak melding

 15. @Basmati
  Wie heeft Meriba beschuldigd. Slechts zijn auto was ter plaatse.

  Hoe kunt u verdachten aanwijzen zonder bewijs.

  Gegeven is dat vermoedelijke vrienden van Meriba met geweld en militaire wapens (Uzi en Handgranaat) en een politie uniform met enig geweld geld zijn gaan lenen bij een vriend van Sardjoe.


  Maak melding

 16. En door wie kunnen zulke zware omstandigheid nog spontaan plaatsvinden!Door wie??????.De meesten zullen t wel weten d8 ik! 1 Moordenaar en crimineel is medeplichtig voor al dit wat nu afspeelt erg he of bewust medeschuldig.


  Maak melding

 17. Natiën waaronder HOLLAND en SURINAME, aanschouw deze taferelen zoals hier.
  Ik heb al een paar keer de ORAKEL uitgehangen en gewaarschuwd voor deze club zoals hier. Ik had gewaarschuwd voor de massaliteit waarmee deze mensen zich bedienen tegen een tegenstander na een voorval. Dit doen ze ongeacht wat er voorgevallen is ook al is iets ontstaan door een ongeluk of fout. We weten dat vanuit Suriname maar dat is ook naar HOLLAND overgewaaid waar deze mensen ook MASSAAL op de been kwamen in HOLLAND tégen hulpverleners in onder andere:

  – Het geval in een West Frische ziekenhuis waar een kind na een bevalling overleed. Dat geval MOEST van deze mensen DE PERS HALEN en de genealoog moest het ontgelden;
  – Bij het geval waar de crimineel RISCHI door de NEDERLANSE POLITIE op een station werd doodgeschoten.
  – Bij het geval waar een grote Hindustaanse BEER in een tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking het personeel te lijf ging maar in een gevecht met zijn begeleiders stikte.

  In alle gevallen, ongeacht wat er ook gebeurd mocht zijn, zetten Hindostaanse mensen op een MASSALE wijze een aanval in, zoeken ze tevens de pers op om het gelijk aan hun kant te krijgen en trachten daarna de belaagde in de hoogste boom op te hangen.

  Ik had dus reeds hiervoor gewaarschuwd 👁 👁 !


  Maak melding

 18. @1502

  De autochtone bevolking van Suriname zijn de indianen.
  Jouw Mugabe achtige uitspraken en gevoelens moeten ergens vandaan komen. Consulteer een hindoestaanse psycholoog of psychiater. Waarom ben je eigenlijk in Nederland? Bouterse heeft dringend een adviseur/expert op het gebied van het ontketenen rassenhaat en anarchie nodig.
  Je bent geen orakel, maar een obstakel


  Maak melding

 19. Mensen jullie willen nog eens 5 jaren neem en geniet ervan.
  Nog 5 jaren ga nu feesten en beesten.
  Toen het land nog bij het koninkrijk behoorde was het vele malen beter gesteld met Suriname. Onderwijs was heel goed, medische zorg was goed, infrastructuur was ook goed. Altijd dat eeuwige gezanik wij worden uitgebuit door die Hollanders, wie buit het land nu uit.
  Ik heb liever de Hollanders dat die achterlijke zooitje Afrikaanse luie donderss !!!!

  Maar bepaalde Afrikaanse nationalistische afstammelingen dachten van Suriname een 2e Dubai te maken cout ke cout wilde ze onafhankelijk worden zie het resultaat.

  In plaats van een 2e Dubai is Suriname nu een 2e Haïti geworden.


  Maak melding

 20. Meriba heeft kennelijk geld genog blijkens de video-beelden die hij op sociale media zet..zijn verklaring dat hij zijn dure auto heeft uitgeleend aan een vriend voor een verhuizing is op z’n zachtst gezegd curieus..Hij kon makkelijk een verhuisbedrijf of iets dergelijks huren. Daarnaast is het ook vreemd en heel dom om jouw auto uit te lenen voor een overval..De kans dat hij er zelf bij betrokken was acht ik daarom groot. Feit is dat de politie nu al m.b.t. het onderzoek steken heeft laten vallen, want hij zou terstond aangehouden moeten worden en hangende het onderzoek in verzekering moeten worden gesteld..Het openbaar ministerie zou moeten gelasten dat hem voorlopig alle beperkingen moeten worden opgelegd. D.w.z…alleen contact met zijn raadsman net zolang dat voor het verloop vh onderzoek gewenst en noodzakelijk is..


  Maak melding

 21. Meriba wilde om “prive” redenen niet zeggen waar hij zich op het moment vd overval bevond. Kennelijk is hij bezig een alibi te “construeren”. Als je weet dat je onschuldig bent bent waarom niet gewoon zeggen waar je op dat moment was? Limbo heeft via de staatszender een potentiële verdachte van deze gruwelijke misdaad een podium geboden om de samenleving te manipuleren..Met pijn in mijn hart moet ik concluderen dat Suriname inderdaad is verworden tot “WANG AGOESTAAT”..Zoals de presentator vh radioprogramma “tap a dek” het zou verwoorden.


  Maak melding

 22. Geef de politie maar een licence to kill zonder enige vooronderzoek en vervolging van agenten. Rovers in Suriname gaan grof te werk, daarbij hoort ook een passende aanpak. Wat mij betreft gaan we de doodstraf ook weer uitvoeren.


  Maak melding

 23. Santokhi wilde dat iedere Surinamer zich kon beschermen met een pistool/geweer als iemand onbevoegd op je erf komt. Nieuwe zelfverdedigingswet, de wet is niet goedgekeurd omdat diklip Venetiaan zijn handtekening niet heeft geplaatst. Zie het wat er nu gebeurd?

  En welke volk is het slachtoffers geen ……..
  Klote zooi.


  Maak melding

 24. @Slapende-DESI-slaaf-vanaf-1863

  Uw bijdrage is 100 % Racistisch gebabbel, u stelt :

  “Oprechtheid bestaat niet bij de SANTHOKI -clan
  vanwege de diep, diep, zéér gewortelde HAAT
  jegens de AUTHOCHTONE BEVOLKING IN
  SURINAME, die de gróótste struikelblok vormen
  voor overheersing door de Hindostanen.”

  U vervalst de geschiedenis van Sranang,
  ALLEN behalve de INDIAANSE INHEEMSE
  BEVOLKING van Sranang zijn ALLOCHTONEN !

  U spreekt over Overheersing door hindostanen
  olv Santokhi, echter u kan nog niet inzien dat
  uw DESI het land onlangs heeft overgedragen
  aan “uw vijanden”, zie de benoeming tot VP
  van hr Adhin, de benoeming van hr Sandew Hira
  als Waarheidszoeker, de Hoofdpresidents-
  adviseur hr Alibux , de benoeming van hr Sardjoe
  tot staatsonderhandelaar bij de GEHEIME
  besprekingen met de Suralco over bedrijfs-
  overname etc etc
  ALLEN lid van de hindostaanse-clan !

  Start met uw NEP-AUTOCHTONE Hoofd
  een onderzoek naar de DEAL die Bouta met
  de Hindostaanse, volgens u ALLOCHTONEN-
  clan heeft afgesloten !!!

  Leve de oorspronkelijke bewoners van Sranang,
  de INDIANEN, weg met Uw RACISTISCHE
  SLAPENDE-SLAVEN-GEBABBEL !


  Maak melding

 25. beste robinho.

  als meriba niet wilt zeggen waar hij was ten tijde van de overval dan is dat zijn goed recht.
  ga er maar vanuit dat meriba allang een alibi in elkaar gezet zou hebben als hij daadwerkelijk bij de overval betrokken was .
  ik denk dat meriba zelf aan het onderzoeken is wat de rol van zijn auto en de rol van de lener van zijn auto in het geheel is geweest voordat hij vastleggende uitspraken doet.
  laten we wachten op de feiten ipv afgaan op geruchten voordat we deze jongeman veroordelen.
  zelfs op de roddelsite mamjo is meriba nog niet veroordeeld.


  Maak melding

 26. @basmati

  Grapjurk, jij hebt als eerst het berichtje mbt meriba gelanceerd.
  En op alle suri-sites en vooral op facebook is het een uitgemaakte zaak.

  Die Heerlijke echte Surinamers gaan uit hun dak!
  I love it.


  Maak melding

 27. JoJo
  @Basmati
  Wie heeft Meriba beschuldigd. Slechts zijn auto was ter plaatse.
  Hoe kunt u verdachten aanwijzen zonder bewijs.
  Gegeven is dat vermoedelijke vrienden van Meriba met geweld en militaire wapens (Uzi en Handgranaat) en een politie uniform

  Boi JoJo,
  je lul lek joe lul in joe broekoe. Redenering zonder verstand ondanks je kop met 1 gat.

  Meriba is verdachte omdat:
  Zijn auto is gebruikt, niet als gestolen opgegeven, met toestemming afgegeven.
  Zijn familie die beschikt, kan en mag beschikken, over zware wapens en politie uniformen.
  J mag op de gesubsidieerde zender van de regering komen pleiten dat je onschuldig bent.

  Alle indirecte bewijzen wijzen zijn richting dat hij als verdachte kan worden aangemerkt.
  Om dus vooraf te schreeuwen dat hij onschuldig is en een advocaat in de arm neemt getuigt van enige voorzienigheid dat hij vandaag of morgen wordt opgebracht voor verhoor met eventuele in hechtenis neming en verlenging.


  Maak melding

 28. beste bigi sma en consorten.

  meriba hoeft helemaal niets uit te leggen aan de media.
  als er bewijzen zijn dan zal de popo hem wel ophalen voor verhoor.
  tot nu toe zijn er alleen aanwijzingen zijn kant op mbt tot de overval.
  natuurlijk zijn de omstandigheden verdacht en zijn verleden zal natuurlijk in zijn nadeel spreken , maar om die jongeman nu al te veroordelen of te beschuldigen gaat te ver.
  of hij zijn betrokkenheid ontkent of niet is niet belangrijk , het onderzoek zal belangrijker zijn dan het woord van meriba .

  in mijn boekje staat hij bovenaan de verdachten lijst want wie zal de ballen hebben om meribas auto te misbruiken voor wat dan ook.
  maar ja wie ben ik.


  Maak melding

 29. by the way…
  lag het geld dat geroofd was niet in een huis aan de diorietstraat?
  men zag de politie 3 zakken in een busje laden nadat ze 4 personen hadden gearresteerd in een woning aldaar.


  Maak melding

 30. Voor alle mensen die zo kortzichtig zijn als 1502-1863 en Rob G het volgende: Als verdachte wordt aangemerkt: hij te wiens aanzien uit feiten en/of omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld aan enig strafbaar feit voortvloeit. Meriba is in deze zondermeer verdachte en gezien de ernst en aard van het misdrijf had hij terstond en onverwijld aangehouden moeten worden ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van justitie.


  Maak melding

 31. @ van 1502 tot

  Je kletst als het gaat om die doodgeboren baby van een hindustaans gezin uit Friesland.
  Laat me jou 1 ding vertellen dat als een arts wordt veroordeeld omdat hij/zij behoorlijk de fout is ingegaan, dan moet de patiënt of in dit geval de ouders van de overleden baby met heel goede bewijzen komen.
  In dit geval is bewezen dat de gynaecoloog fouten heeft gemaakt en terecht dat hij is gestraft.

  Wat Rishi betreft, ten tijde van het gebeuren op Hollands Spoor, had hij geen wapen bij zich. Rishi heeft toen de fout gemaakt dat hij de sommatie van de agent niet heeft opgevolgd met alle gevolgen van dien.

  Je maakt hem uit voor crimineel, hoe noem jij de mensen die op jou lijken en overvallen, berovingen plegen waarbij zij het niet schuwen om ook te verkrachten en te vermoorden.

  Het derde geval die jij benoemt is nieuw voor mij, dus kan daar niets over zeggen.

  Zoals jij je over hindustanen overlaat is pure racisme!!!


  Maak melding

 32. @ basmatie,

  Maakt niet uit waar het geld lag, boeven horen met hun ppoten van andermans bezittingen af te blijven.
  Jij bent zeker ook van de pot gerukt om boeven in bescherming te nemen.

  Mij maakt het niet uit wie de boeven zijn, zonder aanzien des persoon keihard aanpakken.


  Maak melding

 33. @Robinho, in het strafrecht gaat men niet uit van aannames. Dus je moet echt geen advocaat of jurist gaan spelen want je gaat volledig de mist in met het gebruiken van de zinsnede in tekst. Ten eerste zal moeten blijken uit de harde feiten dat Meriba betrokken is geweest bij de roofoverval.Daarnaast moet blijken uit de bestanddelen en elementen van de delictsomschrijving of hij op 10 november 2015, zich schuldig heeft gemaakt aan de roofoverval en/of dat hij in enige mate betrokken is geweest bij de overval.

  Laat een ding duidelijk zijn. Ik neem het niet op voor Meriba, en dat zal ik nooit doen. Ik heb ook mijn principes. Als hij bij deze overval betrokken is geweest vind ik het heel jammer dat hij wist te ontkomen is en dat hij niet geliquideerd werd door het arrestatieteam.


  Maak melding

 34. Ik schaam mij diep Surinamers. Ik schaam mij over de reacties van mijn landgenoten. De politie een vrijbrief geven om te moorden. Wij kunnen de rechters en advocaten naar huis sturen want de politie oordeelt wie dood moet en wie niet. Wet en recht, regelgeving, politie handvest enz kun je allemaal overboord gooien. Dit moemt men dan een banenenrepubliek. Verander de naam van arrestatie team naar moord team . Het is een kwestie van ontwikkeling en ontbreekt het aan bij Surinamers.


  Maak melding

 35. @Beschavingsniveau : u heeft gelijk wat
  betreft EEN GEDEELTE deel van de
  Sranangmans !

  De bevolking van Sranang is MOE van de
  vele gewapendde roofovervallen en
  van de verminkingen van burgers door
  de overvallers !

  Daarom spreken sommigen zich uit voor
  harde reacties/maatregelen tegen de rovers
  door de politie, die NIET RECHTENS of
  WETTIG zijn !

  ALLE geweld van de politie en AT tegen
  burgers moet proportineel zijn, en in
  redelijkheid noodzakelijk zijn in een bepaalde
  situatie !

  Zomaar rovers doodschieten hoort daar
  pertinent niet bij !

  In dit concrete geval hebben de rovers
  AANVALLEN gepleegd op de politiemensen,
  met zware legerwapens en met handgranaten !

  De politie heeft dan in beginsel het recht deze
  lieden UIT TE SCHAKELEN zodat het geweld
  van die zijde STOPT ! Daarna de rovers te
  arresteren c.q te laten behandelen door
  medische diensten !
  Let wet enkele politiemensen liggen gewond
  in het ziekenhuis door de aanvallen van deze rovers !

  Ook op het hier toegepaste in beginsel proportionele
  geweld dient er achteraf controle te zijn, om vast te
  stellen of het door de politiemensen aangewende
  geweld proportioneel was en dus rechtens !
  (C.q. dat de politiemensen uit noodweer hebben
  gehandeld)

  Het probleem van Sranang is groter, de
  Rechtsstaat van ons is verre van compleet
  en wet en recht wordt niet ten aanzien
  van ALLE BURGERS, gewoon gehandhaafd !

  Er is een schemertoestand, waarbij de huidige
  politieke elite zaken naar haar hand zet en de
  Rechtsstaat ondermijnt !

  Zo wordt er selectief opgetreden tegen
  CORRUPTIE en kunnen Rechterlijke Macht
  en OM, hun taken NIET VRIJ uitvoeren !
  (zie verhinderd moordproces, zie scalians, zie
  de amnestiewet die strijdig is met de Grondwet,
  zie wisselende al dan niet aanpak malversaties
  bij EBS, OW, Douane, NH, Belastingdienst en
  TELESUR etc)

  Wat in deze overvalcase nog schijnt te spelen
  is dat er wordt BEWEERD dat een boezem-
  vriend van Meriba, een van de gedode rovers
  is, en dat hij lid is van de CTU !

  Ook wordt gesteld dat de gebruikte wapens,
  eigendom zouden zijn van deze CTU !
  Dit brengt Sranang nog grotere rechts-
  statelijke problemen, omdat CTU aanvankelijk
  een BUITEN-WETTELIJKE dienst was, zonder
  controle van regering en parlement !
  Nu zou de dienst onder de Proc Generaal vallen !

  Het beste lijkt mij, dat deze CTU, indien het
  hiervoor geschetste juist is, ONMIDDELLIJK
  wordt OPGEHEVEN !

  Wij allen nog hoe Dino Bouterse zijn CTU-macht,
  wapens en kennis heeft MISBRUIKT bij zijn
  criminele activiteiten, ten nadele ook van en
  tegen de staat Sranang !

  Vraag is of de ministers, DNA en de PG in staat
  zijn de OPHEFFING van dit prive-leger te
  bewerkstelligen !


  Maak melding

 36. Beschavingsniveau, schaam jij je ook voor voor je President die om een uitspraak van de rechterlijke macht te ontlopen zichzelf door manipulatie van en oneigenlijke druk op anderen amnestieverleent heeft?, schaam jij je ook voor hun die zonodig op dezelfde van massamoordverdachte en voor drugshandel veroordeelde president gestemd hebben?, ja, het is inderdaad een bananenrepubliek, maar laat ik nu toevallig nog steeds gek zijn op bananen


  Maak melding

 37. @Robinho,

  Jouw Posting van woensdag 11 november 06:51 uur : De H(OvJ) doet het letterlijk in zijn broek om Meriba aan te houden voor zijn eventuele betrokkenheid aan dit Kapitale Delict.

  Als zijn voertuig was GESTOLEN had hij aangifte van Diefstal van zijn voertuig moeten doen= KAN NIET WORDEN AANGEMERKT ALS VERDACHTE

  Dit is niet het geval geweest en het voertuig van Meriba was op de PLAATS DELICT aanwezig is REDEN voor FEITEN of OMSTANDIGHEDEN= KAN ALS VERDACHTE worden aangemerkt.

  Prim of Kodjo was de SJAAK geweest?

  RobG noemt FEITEN OF OMSTANDIGHEDEN aannames: Artikel 27 Wetboek van Strafvordering.

  Nogmaals voor RobG: feiten OF OMSTANDIGHEDEN.
  Robinho, jij speelt echt geen Advocaat hor! LAAT LAUWPIE DE ECONOOM.


  Maak melding

 38. Als ik mijn auto aan een vriend uitleen Te GOEDER TROUW en deze vriend gaat een Overval plegen met mijn auto krijg ik de politie GEGARANDEERD op bezoek.

  Ik word GEGARANDEERD VOORGELEID aan de H(OvJ): Als ik kan aantonen dat ik mijn voertuig TE GOEDER TROUW heb uitgeleend dan word ik HEENGEZONDEN.

  Alleen in Boutaland wordt er geen nader onderzoek ingesteld naar de valse Paspoorten die Dino had uitgegeven.

  Meriba heeft zelfs GRATIE gekregen van deze PLEE-SIDENT nadat hij was veroordeeld tot 15 jaar voor MOORD BIJ EEN ROOFOVERVAL.

  Deze PLEE-SIDENT zorgt goed voor zijn FAMILIE en FRIENDS dat mag gezegd worden.

  1502, Basmatie, RobG en alle andere Boutistas KEUREN dit soort zaken gewoon goed.

  Meriba verschijnt zelfs bij BIMBO op de radio om te vertellen dat hij zijn voertuig heeft uitgeleend. Hier moeten de justitiële autoriteiten het maar mee doen.

  Meriba geeft de politie OOK ALLE RUIMTE om haar onderzoek te kunnen doen.

  Voor eventuele vragen worden ze verwezen naar zijn ADVOCAAT, aldus DIPLOMAAT Meriba.

  MY GOD: DE WETBOEKEN VAN STRAFRECHT/STRAFVORDERING ZIJN ONDERGESCHIKT AAN DDB EN CONSORTEN.

  Ach, wat maakt het uit: De GRONDWET is ook keer op keer GESCHONDEN.


  Maak melding

 39. Lieve kindertjes , Suriname is eigenlijk een onsamenhangend bijeen geharkte hoop van mensen die op etnisch en cultureel gebied niets met elkaar van doen hadden . De Europese kolonisatie heeft de invasie van kolonisten , slaven , en contractarbeiders in gang gezet op Amerikaans inheems grondgebied . De inheemse bevolking werd opgescheept met allerlei vreemdelingen die hun land zijn komen innemen en uitbuiten . En nu zijn de afstammelingen van die vreemdelingen het z.g Surinaamse volk met een gezamenlijke droom van voorspoed , eenheid en vrede. Het klinkt als een weinig hoopgevend scenario . En van de inheemse bevolking wordt verwacht dat ze dankbaar de vernietiging van hun cultuur en land met open armen moeten ontvangen . Sommigen doen dat dan ook braaf tegen beter weten in . De introductie van een westers georienteerde maatschappij gebaseerd op winstbejag en exploitatie staat lijnrecht op de traditionele inheemse waarden van duurzaamheid en het in takt houden van de natuurlijke omgeving voor het nageslacht . En ga nu maar lekker slapen .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.