Lancering Kerstpottenactie 2015 in Suriname

4
Goede doelen acties Suriname in december 2017

Hakrinbank directeur Jim Bousaid (r) heeft zaterdag bij de lancering van de Kerstpottenactie 2015 van het Leger des Heils als eerste een onbekend bedrag gedoneerd. Hij hoopt dat deze 91ste Kerstpottenactie dit jaar SRD 1 miljoen opbrengt. Hij zegt dat als iedereen een kleinigheid in de potten doet, het totaal aardig kan oplopen. Vorig jaar was er ongeveer SRD 400.000 opgehaald met de actie. Regionaal commandant van het Leger des Heils, Vilece Thomas (l), heeft de actie gelanceerd op het Valliantieplein, waar traditioneel de eerste donatie in ontvangst wordt genomen.

4 REACTIES

 1. @ mr. pakro

  Daar heb je gelijk in, maar dat doet de Legers des Heils niet.
  De opbrengst van deze actie wordt goed besteed voor de aller armsten in Su, en dat weet ik omdat een familie lid van mij een heil soldaat is !
  Vandaar dat ik dat weet, ik heb vertrouwen in deze jaarlijkse
  actie !


  Maak melding

 2. @ J.Zwartmans,
  Goed zó dat jij dit recht hebt gezet bij @mr.pakro👍

  Ja mensen, want zo ontstaan de zwartmakerijen en verhalen die mensen zoals @mr. Pakro de wereld in helpen. Verhalen die op leugens en fantasie berusten. Out siders nemen zulke verhalen dan voor waar aan.

  Zulke initiatieven van het Leger Des Heils zijn goed. In zware tijden bieden ze een vangnet voor de allerarmsten. Leger Des Heils kijkt niet naar ras/afkomst of geloof van mensen. Het leger is wel Christelijk gestoeld maar ze gaan niet proberen om een hindoe, moslim of budist tot het Christendom te bekeren. Nee, hoor, ze zetten zich in voor iedereen, net zoals Jezus dat ook deed tot ongenoegen van mensen die vonden dat rovers, hoeren of ander gespuis dat niet waard waren.

  Geef daarom gul aan het leger als u wat kan missen want het komt dan tenminste GOED TERECHT.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.