Winnaars Suriname’s President’s Cup krijgen hun geld

4

PARAMARIBO, 8 nov – De meest recente winnaars van de President’s Cup hebben eindelijk hun geld gehad. Volgens het ministerie van Sport & Jeugdzaken is er geld vrijgemaakt voor de kampioen van niet alleen dit jaar, maar ook die van vorig jaar.

De kampioen van vorig jaar was Inter Moengo Tapoe, de voetbalclub van politicus Ronnie Brunswijk. De voetballers van deze club hadden enkele weken terug geprotesteerd. Dat was tijdens de wedstrijd voor de President’s Cup 2015. De spelers liepen kort voor de aftrap van het veld weg. Alleen de vijf en vijftig jarige Brunswijk, ook speler, bleef staan. De spelers wilden hun misnoegen uiten over het uitblijven van het prijzengeld van vorig jaar.

De wedstrijd werd toch gespeeld en promovendus Nishan ’42 werd bekerkampioen. Minister Faizal Abdoelgafoer beloofde dat het geld binnen drie weken betaald zou worden. De clubs kregen hun geld in bijzijn van John Krishnadath, de voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond, SVB. “Zowel de SVB-voorzitter als de vertegenwoordigers van de clubs waren zeer ingenomen met de inspanning van de bewindsman”, wordt gemeld.

4 REACTIES

 1. Mies koos(je), het gaat over voetbal. Of krijg je weer je lasteraanval. Wanneer die geldpers in jou Kikkerlandje en de EU op volle toeren draait, zou je maar een biet wezen. Je gaat toch niet beweren dat het Bouterse is, wie die 87 MILJARD € voor jou Griekse EU-makkers gaat drukken. Welk GELOOF heeft mies koos(je) vroeg de Hollander: KOLONIAAL – werd met een BREDE GLIMLACH door mies koos(je) geroepen. DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 2. Do the Right thing:

  In Nederland wordt nog wat verdiend met wat er geproduceerd wordt,.

  Suriname produceert nog geen spijker.

  Dat is het verschil.


  Maak melding

 3. Beloofd is beloofd; en als je, je belofte niet na kan komen dan geen belofte. Voor niets gaat de zon al op !!
  Nederland behoort tot de EU, en daar is een afspraak
  gemaakt dat men iederéén binnen de EU elkaar zal helpen.
  Wie helpt deze voetballers dan ???? Terwijl men hen had beloofd dat ze zouden krijgen van wie dan ook.
  Maar natuurlijk blijft Brunswijk alleen staan : die heeft al genoeg op de bank staan voor de komende 10 decenia.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.