Jaarlijkse Savanne Rally in Suriname

1

De 39ste editie van de jaarlijkse Savanne Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) is vrijdagavond onder grote publieke belangstelling van start gegaan op het Onafhankelijkheidsplein. De eerste equipe, bemand door Gerard Brunnings en Eric Pickering rolde om 21:01 uur van de brug. Er doen 75 equipes uit Nederland, Frans-Guyana, Trinidad & Tobago, Brazilië, Aruba en Suriname mee. De rally eindigt zondagmiddag, na drie dagen de savannes te hebben doorkruist, te Marinalex in Para.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Dit zou voorlopig nog wel eens de laatste Savanne Rally kunnen zijn, want de sponsors trekken zich, onder invloed van de economische situatie in Suriname, massaal terug. En aangezien de brandstofprijzen ook nog niet zakken, zullen de rijders zelf ook eieren voor hun geld kiezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.