Jaarlijkse Savanne Rally in Suriname

2

De 39ste editie van de jaarlijkse Savanne Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) is vrijdagavond onder grote publieke belangstelling van start gegaan op het Onafhankelijkheidsplein. De eerste equipe, bemand door Gerard Brunnings en Eric Pickering rolde om 21:01 uur van de brug. Er doen 75 equipes uit Nederland, Frans-Guyana, Trinidad & Tobago, Brazilië, Aruba en Suriname mee. De rally eindigt zondagmiddag, na drie dagen de savannes te hebben doorkruist, te Marinalex in Para.


2 REACTIES

  1. Dit zou voorlopig nog wel eens de laatste Savanne Rally kunnen zijn, want de sponsors trekken zich, onder invloed van de economische situatie in Suriname, massaal terug. En aangezien de brandstofprijzen ook nog niet zakken, zullen de rijders zelf ook eieren voor hun geld kiezen.


    Maak melding

  2. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik in +/- 1972 de Surinaamse Savanne rally mee heb mogen organiseren. Het is een boven nationaal evenement.
    Een grote sponsor was toen der tijd Parbo Bier met als directeur Leo Dalm. Ook de TRIS droeg hier erg veel aan bij. Met bijzonder veel genoegen denk ik terug aan dit evenement en in het bijzonder aan dhr. Leo Dalm. Wat een toestanden je mee maakt gedurende deze organisatie.
    Het doet mij zeer als ik zo lees dat dit evenement niet meer wordt georganiseerd. Wie staat er op om dit evenement wederom tot grote hoogten te brengen?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.