Kaseko in Concert in Amsterdam bijna uitverkocht

1

Van maandag 16 november t/m zondag 22 november 2015 is de unieke theatertour ‘Kaseko in Concert’ te zien in diverse theaters in Nederland. Een week lang iedere dag een Kaseko concert en wel in Purmerend, Zaandam, Den Haag, Almere, Lelystad, Amsterdam en de afsluiter in Rotterdam. De muzikanten en zangers, waaronder sommige uit Suriname, zijn momenteel druk aan het oefenen (FOTO).

De voorstelling in de Amsterdamse Meervaart is zo goed als uitverkocht. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar, exclusief te verkrijgen via www.24ticketsonline.nl. Woont u in de omgeving van Amsterdam dan kunt u altijd nog naar Kaseko in Concert in Zaandam, Purmerend, Lelystad en Almere. In Lelystad is er nog een after party met DJ Ro.

Uiteraard is de show ook te zien in Rotterdam en Den Haag. De exacte speellijst kunt u hier nalezen. De data zijn:

ma 16 nov – 20:15 Theater de Purmaryn, Purmerend
di 17 nov – 20:15 Zaantheater, Zaandam
wo 18 nov – 20:15 Koninklijke Schouwburg, Den Haag
do 19 nov – 20:15 Schouwburg Almere, Almere
vr 20 nov – 20:15 Agora Theater, Scarlet zaal, Lelystad
za 21 nov – 20:15 De Meervaart, Amsterdam
zo 22 nov – 16:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.